Win het boek Beter in argumenteren (2x) en word een Sprekend Leider

Win het boek Beter in Argumenteren (2x) en word een Sprekend Leider

Het boek Beter in Argumenteren  (2014) is geschreven door Karin Pijper. Het boek helpt je om op een overtuigende manier argumenten te gebruiken. Stap voor stap leer je hoe je een standpunt formuleert, argumenten in een overtuigende volgorde plaatst en de beste argumenten kiest. In 7 hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je beter wilt leren argumenteren: van het formuleren van een standpunt tot het omgaan met reacties op je standpunt en argumenten:

1. Standpunt formuleren

2. Argumenten verzamelen

3. Argumenten selecteren – Structureren

4. Argumenten selecteren – Beoordelen

5.Je standpunt en argument presenteren

6. Omgaan met inhoudelijke reacties

7. Omgaan met andere reacties

De serie Beter in …. van uitgeverij Boom (Amsterdam), onderscheidt zich door boeken te publiceren die een laagdrempelige opzet hebben, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare tips en voorbeelden. Alle theorie en voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd met overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe je een goede argumentatie opbouwt.

Beter in argumenteren richt zich op HBO(+) studenten en is door de systematische opzet zeer geschikt voor zelfstudie.

Karin Pijper werkt al meer dan 12 jaar als communicatietrainer en docent Nederlands. Ze is eigenaar van ACinspiratie en helpt anderen om te overtuigen. Eerder schreef ze als coauteur het boek De Argumentatiecoach. Meer informatie over Karin en haar werkzaamheden vind je op: www.acinspiratie.nl

Boek Beter in Argumenteren (t.w.v. 24,95 Euro) winnen?
Stuur een mail met in de titel: ‘Ja ik wil het boek Beter in Argumenteren’ winnen naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

Vermeld duidelijk je adresgegevens. Uit de eerste 10 reacties trekken we de twee winnaars, die we ook op onze website publiceren (enkel je naam natuurlijk).

Succes en veel leesplezier!

PS: uitgroeien tot Sprekend Leider door vanuit jezelf JOUW verhaal te delen met je publiek? Lees dan meer over de trainingen Sprekend Leiderschap die we binnen organisaties organiseren.

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *