Bestel nu jouw exemplaar van Ministeries voor de Nieuwe Tijd – Zo kan het ook!

Ministeries voor de Nieuwe Tijd – Het corona-virus heeft de wereld op zijn nummer gezet, niemand die eraan ontkomt. Te midden van ontreddering hebben we kunnen ruiken aan schonere luchten en virtuele bijeenkomsten. Een weg terug is er niet, maar welk pad ligt nu voor ons?

Met ons boek ‘Ministeries voor de Nieuwe Tijd – Zo kan het ook!’ geven wij, 17 gewone Nederlanders, een verzameling van doordachte en speelse vooruitzichten, met een heldere rode draad: JIJ!

Wij geloven dat het mogelijk is om uit deze ‘ramp‘ een ‘renaissance‘ te laten ontstaan. Dat de Nieuwe Tijd inzet en betrokkenheid van ons allemaal vraagt om een samenleving te realiseren die ‘stil, speels, schoon, sociaal en circulair’ is. En dat de Nieuwe Tijd om een nieuw type leider vraagt. Een liefdevol mens. Een leider zoals jij.

Wat ons betreft vraagt de Nieuwe Tijd ook om nieuwe ministeries. Ministeries waarin burgers, bedrijven én politici samen optrekken. Ministeries die passen bij de behoeftes van nu en verder gaan dan de wereld van overmorgen. Ministeries die op het eerste gezicht verschillend lijken én veel met elkaar gemeen hebben.

De voorstellen die we doen in Ministeries voor de Nieuwe Tijd zijn concreet en haalbaar. Door te investeren in zaken die dichtbij onszelf liggen, verdwijnen schadeposten die we anders zouden hebben vanzelf. En de menselijke winst die dat oplevert, is onbetaalbaar! Dit boek biedt hoopgevende toekomstverhalen én handelingsperspectieven voor iedereen.

Bestel nu jouw exemplaar!

We zijn superblij als je direct je exemplaar bij ons bestelt.  Het boek kost 25 Euro en is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Uiteraard kun je een Tikkie ontvangen of een factuur. Stuur graag een mail met daarin je adresgegevens naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl . Je kunt het bedrag ook direct overmaken op: NL 61 RABO 0147841119 t.a.v. P.R. Hiemstra Haagse Hoogvliegers onder vermelding van ‘Donatie boek ministeries’.

Vanaf 4 december kun je het boek ook direct bestellen bij je lokale boekhandel, via bol.com en managementboek.nl

DANK JE WEL!!!

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je éérst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]