Bestel nu jouw exemplaar van Ministeries voor de Nieuwe Tijd – Zo kan het ook!

Ministeries voor de Nieuwe Tijd – Het corona-virus heeft de wereld op zijn nummer gezet, niemand die eraan ontkomt. Te midden van ontreddering hebben we kunnen ruiken aan schonere luchten en virtuele bijeenkomsten. Een weg terug is er niet, maar welk pad ligt nu voor ons?

Met ons boek ‘Ministeries voor de Nieuwe Tijd – Zo kan het ook!’ geven wij, 17 gewone Nederlanders, een verzameling van doordachte en speelse vooruitzichten, met een heldere rode draad: JIJ!

Wij geloven dat het mogelijk is om uit deze ‘ramp‘ een ‘renaissance‘ te laten ontstaan. Dat de Nieuwe Tijd inzet en betrokkenheid van ons allemaal vraagt om een samenleving te realiseren die ‘stil, speels, schoon, sociaal en circulair’ is. En dat de Nieuwe Tijd om een nieuw type leider vraagt. Een liefdevol mens. Een leider zoals jij.

Wat ons betreft vraagt de Nieuwe Tijd ook om nieuwe ministeries. Ministeries waarin burgers, bedrijven én politici samen optrekken. Ministeries die passen bij de behoeftes van nu en verder gaan dan de wereld van overmorgen. Ministeries die op het eerste gezicht verschillend lijken én veel met elkaar gemeen hebben.

De voorstellen die we doen in Ministeries voor de Nieuwe Tijd zijn concreet en haalbaar. Door te investeren in zaken die dichtbij onszelf liggen, verdwijnen schadeposten die we anders zouden hebben vanzelf. En de menselijke winst die dat oplevert, is onbetaalbaar! Dit boek biedt hoopgevende toekomstverhalen én handelingsperspectieven voor iedereen.

Bestel nu jouw exemplaar!

We zijn superblij als je direct je exemplaar bij ons bestelt.  Het boek kost 25 Euro en is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Uiteraard kun je een Tikkie ontvangen of een factuur. Stuur graag een mail met daarin je adresgegevens naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl . Je kunt het bedrag ook direct overmaken op: NL 61 RABO 0147841119 t.a.v. P.R. Hiemstra Haagse Hoogvliegers onder vermelding van ‘Donatie boek ministeries’.

Vanaf 4 december kun je het boek ook direct bestellen bij je lokale boekhandel, via bol.com en managementboek.nl

DANK JE WEL!!!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *