Commissariaat Persoonlijk en zakelijk

Commissariaat – Coaching helpt je bij het vinden van een antwoord op de vragen ‘wie ben ik, wat wil ik, en wat wil het leven van mij?’. Een persoonlijk en zakelijk commissariaat gaat verder. Een persoonlijk en zakelijk commissaris kun je zien als een getuige die je houdt aan je belangrijkste doelen en waarden. Die altijd bereikbaar is bij (dringende) vragen. En die, als je dat wilt, een stevig tegenwicht vormt zodat je goed in balans blijft.

Commissariaat – Voor bestuurders en ondernemers

Je bent professional, ondernemer, bestuurder of leidinggevende. Je hebt een open hart voor anderen. Je schenkt je energie en aandacht graag en gul. Je bent veelal heel tevreden met je leven en dat wil je graag zo houden. Daarom heb je behoefte aan regelmatige ‘groei-inspiratie’, focus en reflectie. En kies je een persoonlijk business commissaris voor langere periode.

Wie zoek je

Je zoekt iemand met oog voor jouw potentieel en een rotsvast vertrouwen in je plannen, wensen, organisatie of onderneming. Iemand die luistert. Die toezicht houdt op je persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling. En die je als jij dat wenst, in contact brengt met mensen die voor het realiseren van jouw dromen van belang kunnen zijn. Zodat jij, in het juiste tempo, je doel(en) realiseert en het beste van jezelf kunt blijven geven. Daarom zoek je contact met een persoonlijk businesscommissaris.

Persoonlijk commissariaat – Prijzen – Je investering

  • 3 x 1,5 uur voor € 750
  • 6 x 1,5 uur voor € 1.500
  • Deze tarieven zijn incl. BTW als je ZZP er bent en excl. BTW als de factuur wordt betaald door je organisatie.

Op al onze gesprekken en trajecten zijn onze beloftes en algemene voorwaarden van toepassing