Voor-inkoop van ‘Ministeries voor de Nieuwe Tijd’ = extra voordelig!

Op zoek naar een origineel en positief nieuwjaarsgeschenk voor je relaties/medewerkers? Voor-inkoop van ons boek Ministeries voor de Nieuwe Tijd is extra voordelig als je voor 15 oktober 100 exemplaren bestelt! Meer mag natuurlijk ook!

Over het boek – Het corona-virus heeft de wereld op zijn nummer gezet, niemand die eraan ontkomt. Te midden van ontreddering hebben we kunnen ruiken aan schonere luchten en virtuele bijeenkomsten. Een weg terug is er niet, maar welk pad ligt nu voor ons?

Met ons boek-in-wording onder de werktitel ‘Ministeries voor de Nieuwe Tijd’ geven wij, 17 gewone Nederlanders, een verzameling van doordachte en speelse vooruitzichten, met een heldere rode draad: jij!

Wij geloven dat het mogelijk is om uit deze ‘ramp‘ een ‘renaissance‘ te laten ontstaan. Dat de Nieuwe Tijd inzet en betrokkenheid van ons allemaal vraagt om een samenleving te realiseren die ‘stil, speels, schoon, sociaal en circulair’ is. En dat de Nieuwe Tijd om een nieuw type leider vraagt. Een liefdevol mens. Een leider zoals jij.

Wat ons betreft vraagt de Nieuwe Tijd ook om nieuwe ministeries. Ministeries waarin burgers, bedrijven én politici samen optrekken. Ministeries die passen bij de behoeftes van nu en verder gaan dan de wereld van overmorgen. Ministeries die op het eerste gezicht verschillend lijken én veel met elkaar gemeen hebben.

De voorstellen die we doen in Ministeries voor de Nieuwe Tijd zijn concreet en haalbaar. Door te investeren in zaken die dichtbij onszelf liggen, verdwijnen schadeposten die we anders zouden hebben vanzelf. En de menselijke winst die dat oplevert, is onbetaalbaar! Dit boek biedt hoopgevende toekomstverhalen én handelingsperspectieven voor iedereen.

Voorinkoop = extra voordelig!

Om dit boek in Nederland professioneel te kunnen laten opmaken, drukken en verspreiden is ongeveer 10.000 Euro nodig. Zelf hebben we 5.000 Euro ingelegd en de teller qua donaties staat al op 2.355 Euro. Nog 2.645 Euro te gaan…

Draag je ons (project) een warm hart toe, wil je ons wat warme wind onder de vleugels blazen en/of heb je een andere motivatie om dit project te steunen? FIJN! Dat kan dat op de volgende manieren:

  1. Doneer een bedrag naar keuze – kan uiteraard op basis van een factuur;
  2. Bestel het e-book voor 12,50 Euro – je krijgt het e-book direct na de lancering (medio november) in je mail;
  3. Bestel een boek voor 25 Euro en krijg een gesigneerd exemplaar per post thuisgestuurd;
  4. Bestel 5 boeken voor 125 Euro en krijg een ticket voor onze (online) lancering!
  5. Bestel je 100 boeken of méér voor 15 oktober, dan krijg je de boeken voor 10 Euro per stuk (als je een donatie doet) en met factuur komt er 9% BTW bij. Vezendkosten van alle boeken naar een adres in Nederland bedraagt 80 Euro.

Zo kun je bijdragen – De toekomst is aan ons!

Stuur een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en laat me weten voor welke optie en welk donatiebedrag je kiest. Als je in je mail je adresgegevens vermeldt, kan ik je desgewenst een factuur sturen. Je kunt ook direct je donatie overmaken op: NL 61 RABO 0147841119 t.a.v. P.R. Hiemstra Haagse Hoogvliegers onder vermelding van ‘Donatie boek ministeries’. Wil je een tikkie, stuur dan een mail of appje naar Petra Hiemstra – 06-33803867 met het gewenste bedrag.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *