Droomwensen – De wet van de aantrekkingskracht voor kinderen I Boekbespreking & Verloting

Droomwensen – ‘Wist je dat jij een magneet bent?’ vraagt oma op een dag aan Jaan. Nee dat wist Jaan niet. Dat is raar! Toch is Jaan nieuwsgierig. Oma vertelt alles over de wet van de aantrekkingskracht en hoe Jaan deze wijsheid toe kan passen.

boekbespreking door Petra Hiemstra, 2 november 2020

Schrijfster Laura Langens bracht dit jaar het  boek Droomwensen uit, over de Wet van de aantrekkingskracht, speciaal voor kinderen. Laura: “Hoe vaak krijgt een kind te horen dat (het) iets niet kan? Of dat je realistisch moet blijven? Ik wil juist dat elk kind groot blijft denken en grenzeloos blijft dromen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles kan. Daarom heb ik dit boek geschreven voor kinderen. Nikki Keijzer maakte de illustraties. Binnenkort breng ik een boek uit, over hetzelfde thema, voor kinderen die nét iets ouder zijn.

Via dit boek hoop ik dat kinderen (weer) durven dromen. Zodat zij, door hun energie, intentie, intensiviteit en concrete acties goed te richten, wensen en verlangens werkelijkheid kunnen laten worden”.

Over Laura Langens

Laura is eigenaar van praktijk ‘Buiten de lijntjes’. Vanuit haar bedrijf biedt ze boeken, producten en knutsel ideeën aan waarmee docenten, ouders, kinderen en begeleiders samen aan de slag kunnen. Het is haar grootste wens dat tenminste 10.000 kinderen de magie van Wet van de aantrekkingskracht leren kennen en toepassen.

Is Droomwensen echt iets voor jou of een kind(je) uit je omgeving? We verloten 2 exemplaren t.w.v. 19.95 Euro!

Stuur een mail met in de titel ‘Droomwensen’ naar petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en vermeld in de mail je adresgegevens, of de adresgegevens van het kindje wie je dit boek gunt. De exemplaren worden verloot na publicatie van dit artikel in onze nieuwsbrief najaar 2020/voorjaar 2021. De namen van de winnaars maken we op onze website bekend.

Liever direct bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *