Ik zoek een hoogvlieger

Voor je evenement / ontwikkeling van je medewerkers

Wij stellen je met plezier voor aan toppers in hun vakgebied. Hartelijke gedreven denkers, dagvoorzitters, sprekers, trainers en/of doeners met eigen stijl, die jouw bijeenkomst of evenement kunnen dragen en naar een inspirerend niveau kunnen brengen.

Voor een project, baan of klus

Je zoekt voor een project of baan een hoogvlieger. Iemand die actief in zichzelf investeert en toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Dat kan op ieder niveau zijn. Wellicht heb je behoefte aan een starter, een projectleider, een manager, toezichthouder, adviseur/MasterMind of een directeur. Of aan iemand die tijdelijk wil re-integreren op een veilige plek. Natuurlijk kun je de werving en selectie zelf doen. Je kunt jezelf ook (veel) tijd besparen en ons vragen een selectie voor je te maken.

Bemiddeling
Wij kennen onze hoogvliegers goed. We weten wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en onder welke omstandigheden ze optimaal tot hun recht komen. Met een beetje geluk kunnen we je snel aan de juiste persoon voorstellen. Ook gaan we graag met en voor je op zoek. We stellen alleen kandidaten voor als we denken dat twee partijen elkaar optimaal aanvullen en werken daarbij exclusief voor een bepaalde periode.

Begeleiding
Wij zorgen goed voor onze hoogvliegers. Dus dat verwachten we ook van jou. Hoogvliegers goed begeleiden, zodat ze kunnen stralen en excelleren, vergt tijd en aandacht. Zij wensen zich een groeigerichte manager of opdrachtgever. Iemand die ze warm welkom heet en voor een goede introductie zorgt in het bedrijf. Die begrijpt dát ze snel denken, schakelen en handelen, dat ze vrijheid, complimenten en stilte nodig hebben om tot briljante voorstellen te komen. Een valkuil van hoogvliegers kan zijn dat ze te veel verantwoordelijkheid op zich nemen, onvoldoende communiceren over tussenstappen of teveel willen doen. Je aarzelt in die gevallen niet beschermende begrenzing te bieden.

Interesse?
Neem contact op voor de mogelijkheden en geef graag duidelijk aan wat snelle of goede bemiddeling je waard is.

MasterMinds

Zoek je enkele (bijzonder) snelle, creatieve denkers en/of doeners voor een bijeenkomst, evenement of voor zakelijke reflectie op je product of dienstverlening? Neem contact op voor de mogelijkheden.