Een vliegende start in 2015 I 27 januari 2015 met bubbels!

Hoe geweldig – of anderszins – 2014 voor jou ook verliep, het is tijd een streep te zetten en opnieuw te starten. Ook als je niet zo van goede voornemens houdt, loont het om wat tijd te nemen om te reflecteren en te bedenken hoe je de komende 12 maanden wilt spenderen. Als je je dromen en doelen al wel duidelijk hebt, laat ons daar dan gericht energie onder zetten.

Op dinsdagmiddag 27 januari nodigen we je van harte uit in ons ‘Magazijn Westwing’, Esperantoplein 5-19, Den Haag, om je persoonlijke en zakelijke ambities met ons en alle aanwezigen te delen. Zodat we je gericht stappen verder kunnen brengen. En je daar de komende 11 maanden profijt van hebt. Dit doen we kort en krachtig. We verbinden onze netwerken actief met elkaar en stellen je ook met plezier persoonlijk voor aan mensen die voor het realiseren van jouw wensen van belang kunnen zijn.

Wij kijken uit naar een vrolijk en bruisend samenzijn MET JOU. Je bent van harte welkom. Prima moment ook om even persoonlijk bij te praten. Laat je weten of je er bij bent? Dan zetten we voldoende bubbels koud!

Aanmelden kan via: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

WELKOM!

Tijd: 16-18.30 uur
Locatie: Esperantoplein 5-19, Den Haag
Parkeren: we hebben gratis parkeerplaatsen voor diegenen die het eerst zijn. In de buurt is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *