Hoogvliegers hebben geen 'hulp' nodig, ze willen vliegen!

Een hoogvlieger, ik? We horen het je denken … Je past bij ons als je, net als wij, snel denkt, schakelt en zaken intens (voor)voelt. Vaak op de troepen vooruitloopt. Meer ziet dan anderen. Binnen seconden treffende inschattingen en analyses kunt maken. Als je ambitieus bent op meerdere leefgebieden en daarbij en onophoudelijk kansen ziet en creëert voor anderen. Je wilt een liefdevol drager zijn van de door jou beoogde persoonlijke, bedrijfsmatige, organisatorische of zelfs maatschappelijke transformatie(s). Hebt daarbij geen ‘hulp nodig’ maar wilt wel gestimuleerd, gesteund en uitgedaagd worden. Want je haalt veel uit jezelf en geeft veel. Dat kan alleen als je jezelf goed gevoed houdt. Je hebt behoefte aan persoonlijke groei inspiratie, focus en reflectie. Zodat je gericht het beste van je zelf kunt blijven geven. Hieronder stellen we enkele van onze hoogvliegers aan je voor:

Ontmoet de hoogvliegers die je voor gingen

Marjolein van Noort

Specialist Duurzaamheid(scultuur) & Circulaire Economie in de maritieme sector

De komende jaren wil ik mij in de maritieme sector inzetten voor de transitie naar een duurzaam circulair bedrijfsmodel, inclusief bijbehorend gedrag.

Daarnaast ben ik enthousiast Ambassadeur van de Volvo Ocean Race en portretteer ik topvrouwen in de maritieme sector die staan voor hun visie op een duurzame toekomst voor visserij, vloot en vervoer.

Margreet Drijvers

Compliance Legal Manager / Adviseur en interim jurist voor het MKB (a.i.)

Ik begeleid organisaties bij het risicomanagement van wet- en regelgeving zodat door juiste beheersmaatregelen een hoger rendement wordt behaald.

www.tfosolutions.nl

Albert Klijnsma

Specialist nieuwe financieringsmodellen voor maatschappelijk vastgoed

Voor gemeentes, provincies en/of het rijk stel ik duurzame oplossingen en nieuwe businessmodellen op voor de transitie van leegstaand naar maatschappelijk renderend vastgoed.

 

Eelkje de Boer

Internationaal hospitality- en wijn-spijsspecialist, blogger & trendwatcher

“Taste is a choice. Make yours!” Op 1 september 2017 ben ik met mijn droom begonnen: een jaar lang de wereld over reizen om Spaans te leren én internationaal ervaring op te doen als wijn-spijs specialist en gastgerichtheidsvergroter. Op mijn website vind je mijn blog en ervaringen.

www.thetasteofeelkje.com

Lisa Koolhoven

Storyteller/Facilitator – Eigenaar Verhalenpodium

Interviewen, schrijven, dialoog faciliteren; zo help ik organisaties en individuen hun verhaal te vertellen en uit te wisselen met anderen. Graag geef ik ook uw verhaal het podium dat het verdient!

www.verhalenpodium.nl