Lanceertraining voor excellente trainers

Je bent een liefdevolle en ervaren (enter)trainer met ambitie. Hoogvliegers kunnen zich laven en optrekken aan jouw positieve energie, kennis en ondernemerschap. Je investeert je continu in je eigen ontwikkeling. Je voelt intuïtief aan dat het tijd is om de wereld met jouw eigen werk te verrijken. Je wilt je eigen training ontwikkelen rond het thema dat als een rode draad door jouw leven loopt. Het is het thema wat je op zielniveau raakt en waarover je niet uitgelezen, uitgepraat en uitgedacht raakt. Je hebt de wens om met je training tenminste 300.000 mensen te bereiken. En dat is retespannend...

Het vergt moed en lef om in je eigen licht te gaan staan

Want... Wie ben jij om mensen met jouw boodschap te bereiken? Wanneer mag je jezelf expert noemen? Hoe geef je die expert status gericht vorm en inhoud? Hoe krijg je mensen geïnteresseerd in iets wat jij vanuit je hart en ziel wilt delen? Hoe verleid je opdrachtgevers voor jou en je training te kiezen?

Je zoekt collega's met wie je jouw training kunt ontwikkelen

Het geven van een training is niet zo moeilijk. Een training die mensen aanzet tot gewenste gedragsverandering vergt al meer hart- en hoofdwerk. Een training die veel-weters, innerlijk naar een hoger niveau brengt of tot gezamenlijke groei brengt, vraagt van jou dat je de innerlijke wil van je publiek weet aan te spreken. Dat je de wijsheid van de groep optimaal kunt benutten en ruimte kunt geven. Dat je je training zo inricht dat mensen ook optimaal van elkaar kunnen leren en kennis kunnen delen.

Natuurlijk kun je van mensen uit je omgeving reflectie vragen. Echter, vooral van ervaren collega's krijg je de beste feedforward voor je nieuwe product- en dienstaanbod. Zij kunnen goede suggesties doen voor waardevolle oefeningen, filmpjes, slogans, etc.

Waarom ontwikkelen en lanceren bij Haagse Hoogvliegers?

Je zoekt een Joop van den Ende voor trainers. Iemand die jouw talent ziet, herkent, kan afstoffen, oppoetsen en in de etalage zetten. Die je een prettig podium biedt en een goede start voor een nieuwe levensfase. Of je zoekt een dikke stok om je in beweging te krijgen en te houden, met uiteraard een grote wortel eraan.

Je bent zelf een hoogvlieger en werkt ook het liefste voor en met hoogvliegers. Mensen, die net als jijzelf, iedere dag het beste van zichzelf geven aan anderen. Die snel denken, schakelen, kritisch zijn. Die behoefte hebben aan
een omgeving, waarin ze volledig zichzelf mogen zijn en in goed gezelschap voeding voor de ziel ontvangen. Samen laten we hoogvliegers stralen en excelleren. Tijdens de training leer je alles wat deze specifieke groep mensen nodig heeft om optimaal te kunnen leren en ontwikkelen.

Onze doelgroep & deelnemers

bestaat uit ondernemers, wetenschappers, projectleiders, managers, directeuren en gymnasiasten. Het zijn mensen die actief in hun eigen ontwikkeling investeren. Ze komen voor inhoud én uitwisseling met gelijkgestemden.

Wat betekent dit voor jouw training en trainingsstijl?

Jij leert ‘up tempo’ doceren, faciliteren én verbinden. Tijdens de training reiken we je aan hoe je hoogvliegers, veelal (beeld)denkers en snelschakelaars, optimaal bedient in hun leerproces.

Het programma:

We bieden je een vriendelijke en uitnodigende stok achter de deur om nu eindelijk de stap te zetten en de wereld in te gaan met jouw persoonlijke thema. We luisteren je groot en helpen je aanbod lanceer klaar te maken.

Het programma bestaat uit:
 • 1 middag – Kennismaking, Ik Luister Je Groot training, incl. jouw luisterprofiel en kennis over hoogvliegers en hun leerstijlen

 • 1 middag – PechaKucha presentaties– iedere deelnemer maakt een PechaKucha presentatie van 20 sheets en vertelt zijn of haar boodschap voor de wereld in 6.40 minuten. We luisteren elkaar groot en voorzien elkaar van groeireflectie, goede tips en suggesties rondom pitch, kernzin, beeldmateriaal, promotie etc.

 • 2 x middag – 30 minuten trainingen – theorie en 3 korte oefeningen incl. nieuwe beeldmateriaal

 • Een buddyprogramma waarin je 12 weken lang je trainersvaardigheden & training vervolmaakt aan de hand van eenvoudige en concrete opdrachten, die je wekelijks met elkaar bespreekt.

 • Gratis deelname aan de training van je buddy of collega in ruil voor je uitgebreide feedforward na afloop.

 • Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dat geldt ook voor acquisitie. Hoe fijn is het als anderen je helpen jou en je werk te promoten? Als deelnemer help je elkaar door elkaars training actief op sociale media en bij interessante mensen in je netwerk voor wie dit interessant is, onder de aandacht te brengen.


Data en prijzen

Kijk voor de eerstvolgende data en prijzen bij evenementen.

Referenties van trainers

Petra is een familie mens van de familie der Hoogvliegers. Als een mater familias neemt zij talentvolle trainers onder haar hoede, laat ze leren en excelleren. Het gaat er bij Haagse Hoogvliegers uiteindelijk om dat de trainers en de deelnemers vrij kunnen uitvliegen en zo hoog mogelijk. Mij doet ze wel denken aan Joop van der Ende (in kleinere vorm dan) die uit is op succes binnen het vak waar zij blij van wordt, vernieuwing en zorg draagt voor de mensen waarmee zij werkt." Frank Schurink, lanceerde drie keer zijn zeer succesvolle workshop Gedoe-management bij Haagse Hoogvliegers I Tel.: 06-50658714

"Van je eigen thema, dat waar je en veel van weet en wat je persoonlijk raakt, een training maken. Een training die klaar is voor lancering...dat gaat niet altijd vanzelf! In ieder geval bij mij niet. Echter, dankzij de lanceertraining van Petra ben ik nu klaar voor de volgende stap: een artikel in het najaar en lancering in de winter van 2017. Petra is een stok met een wortel. Doordat ze met strakke regie, liefdevol doch streng concrete opdrachten geeft, wordt je gedwongen om na te denken. Om keuzes te maken en te komen tot de kern. Waar gaat het over? Wie wil je raken? Wat nemen de deelnemers mee? Wat wil je dat ze over jou onthouden? ... en vertel dat eens in 7 minuten. Het unieke aan Petra vind ik deze combinatie van streng en liefdevol. Streng in het aanzetten tot de opdrachten. Die geven je richting, structuur, houvast, geven je vaart of het tegenovergestelde. Ze roepen juist weerstand op en afzet gedrag. Hoe je ook reageert, je gaat op weg, of je nu wilt of niet ... en gaat op weg. En als je dan je weg ingeslagen bent en je deelt je inzichten en vooruitgang dan is het de liefdevolle ontvangst van het resultaat. Of je de opdracht nu gevolgd bent of afgeweken, Petra ziet de stappen die je zet, waardeert ze, viert ze met je en geeft gerichte opbouwende feedforward...zodat je ... je raadt het al, weer verder gaat op weg naar jouw succes! Met als resultaat: 6 ervaren trainers die, waaronder ikzelf, achter hun eigen thema zijn gaan staan en deze het komende jaar de wereld in kunnen dragen. Heb jij ook een thema, waarmee je 300.000 mensen wilt bereiken? Bel Petra en laat je verrassen door wat ze voor jou kan betekenen". Mathilde Maas Kuper I 06-41821033

"In vier maanden tijd hebben we grote stappen gezet in de ontwikkeling van ons nieuwe (trainings)aanbod. Petra heeft ons met hartelijke doch ferme hand aan het werk gezet en de juiste omgeving gecreëerd waarbinnen wij haar kennis konden benutten en die van elkaar konden delen en waarbinnen we ons eigen programma vorm en inhoud hebben gegeven. We hebben hard en zeer prettig gewerkt. Ik kan dit traject iedereen aanbevelen die graag een eigen programma wil lanceren". Patricia Wouda I 06-10727261

Referenties

Bel direct met één van bovenstaande of onderstaande trainers die bij ons deze training hebben gevolgd:
Janine Koppers - 06-28461119
Barbara de Kok - 06-15604179
Machteld Postma - 06-21668718
Eveline Hinfelaar - 06-24656833

Ja, dit is precies iets voor mij! Ik schrijf me in voor de volgende open training

Ja, ik wil graag meer informatie Neem contact met mij op om de mogeljkheden te bespreken.
Email: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl
Mobiel: 06-33803867

Je leert hier:

 • Hoe hoogvliegers optimaal luisteren en leren
 • Jezelf als expert op de markt zetten
 • Van ervaren collega trainers wat je kracht is
 • Hoe je het leerredement en de impact van je training fors verhoogd
 • Hoe je ook grote groepen tot positieve en effectieve gedragsverandering verleidt
Ja, dit is iets voor mijn organisatie
We bieden deze training ook op maat aan bij organisaties die hun medewerkers willen leren hoe ze inspirerend hun meesterschap kunnen vergroten in het overdragen van hun kennis en kunde. Doceren, faciliteren én verbinden is een edele kunst en kunde. Inzicht in didactiek, leer- en luisterstijlen en een goede opgebouwd programma is essentieel voor een hoog leerrendement.

Onze faciliteiten:

Ik wil liever uitgroeien tot een excellent spreker

Dat kan natuurlijk ook. Als je op ieder gewenst moment mensen met gemak wilt kunnen raken, schaken en vermaken kijk bij onze trainingen rondom Sprekend Leiderschap