NL Leert Door – 3 x 1,5 uur gratis carrière coaching!

NL LEERT DOOR – De overheid biedt alle werkenden in Nederland de mogelijkheid om voor 700 Euro tenminste 4 uur gratis carrière coaching te ontvangen door een gecertificeerde coach. Tegen een kleine eigen bijdrage van 26 Euro kun je daarvoor bij Haagse Hoogvliegers 3 sessies van 1,5 uur ontvangen (normaal: 726 Euro). Ook krijg je een gratis handboek. Daarmee kun je zelf aan de slag, voor we van start gaan.

In deze 3 gesprekken, werken we gericht aan:

* je biografie-analyse;
* je waarden-analyse;
* je vaardighedenanalyse;
* het maken van een moodboard ‘waar sta ik over 10 jaar’ – zakelijk en persoonlijk:
* het uitvragen van een 360-graden feedforward bij 10 mensen in je omgeving.
Al deze informatie verwerken we in heldere doelstellingen op 8 leefgebieden voor de komende tijd.

Zeker in het eerste gesprek is er alle ruimte om samen te kijken naar mogelijke pijnstukken uit het verleden en/of niet-helpende overtuigingen.

Het handboek dat we je aanreiken, leert je veel over:
* je eigen favoriete teamrol, leerstijl, leiderschapsstijl en drijfveren;
* jouw niveau van Meesterschap.

Ook kunnen we de sessies benutten om samen te kijken naar:

* een aantrekkelijk en actueel CV + motivatiebrieven;
* hoe je een (nieuw) netwerk kunt opbouwen in het door jouw gewenste werkveld – we stellen je graag voor aan hoogvliegers uit ons netwerk die voor jou interessant zijn;
* je ideale functieprofiel(en):
* je ideale cliënt;
* je ondernemingsplan (op 1 a4) en/of businessscenario’s;
* jouw persoonlijke visie op het werk wat we te doen hebben de komende 20 jaar.

Gesprekken kunnen worden gevoerd in het Nederlands, Fries, Engels of Duits.

Locatie – online of in Den Haag

Of je nu komt voor: Carrière coaching – Life coaching – Ondernemerscoaching – Executive Coaching of Loopbaan coaching, we ontvangen je met open armen “aan de keukentafel”. Wel corona proof (voldoende afstand, elleboog ipv hand én raam open) én in stijl natuurlijk!

Adres: Nassauparc, Nassaulaan 13, 2514 JS Den Haag

In de buurt is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Het is uiteraard ook mogelijk om onze gesprekken telefonisch, via WhatsApp of Skype te voeren als dat voor jou fijner, veiliger of praktischer is.

Wat vraagt deze regeling van ons?

Als je van deze regeling gebruik wilt maken, gaat dat met iets meer administratie gepaard, dan normaal. Concreet betekent dit dat:

  • Je bij de start van het traject een kopie van je paspoort aanlevert, en:
  • Een toestemmingsverklaring invult, waarmee je aangeeft dat je gegevens ingezien mogen worden bij een eventuele controle.

Tijdens sessie 2 of 3 vullen we samen de volgende documenten in:

1. Een gespreksverslag
2. Een doelstellingenverslag
3. Een prestatieverklaring, waarin je aangeeft dat ik je inderdaad het minimale aantal van 4 uur coaching heb aangeboden.

Deze laatste documenten moet ik 7 jaar bewaren en worden niet met het ministerie gedeeld.

Ook moet ik je van het ministerie een gevalideerde online test aanbieden. Ik heb bij het ministerie de vraag voorgelegd of ik met mijn handboek kan volstaan. Ik wacht nog op antwoord. Indien je zo’n test moet doen, zal dat je naar verwachting zo’n 40 a 50 Euro kosten.

In totaal komt daarmee jouw eigen bijdrage voor 3 x 1,5 uur op ong. 76 Euro uit. (26 + 50)

NL Leert door – 20.000 trajecten mogelijk

Het ministerie van SZW stelt budget voor 20.000 trajecten ter beschikking. Mijn verwachting is dat de animo voor deze regeling groot is. Dit aanbod geldt zolang er budget beschikbaar is.

Bij Haagse Hoogvliegers kunnen nieuwe gesprekken worden ingepland vanaf de laatste week van september.

95% succes garantie!

De afgelopen 10 jaar heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarmee ik 95% succes behaal. Dat wil zeggen: in 1 tot 8 gesprekken bereiken mijn gesprekspartners 95% van wat ze willen. In het handboek dat je ontvangt, staan vele praktische oefeningen.  Als je de tijd, rust en ruimte neemt om alle vragen en oefeningen in te vullen, zul je merken dat zij hun ‘innerlijke’ werk gaan doen. Na een week of 8 wordt helder duidelijk waar het voor jou echt om gaat de komende periode. En nog enkele weken later zul je synchroniciteit gaan ervaren. Dan komen de juiste antwoorden op je vragen, mensen of klussen ‘als vanzelf’ op je pad. Dat is altijd een heerlijk moment!

Goed om te weten

  1.  Ik schenk veel vertrouwen en daag je waar nodig uit.
  2. Je mag altijd zoveel koffie en thee als je wilt; vraag rustig om meer als ik onverhoopt opga in je verhaal;
  3. Je mag het altijd volstrekt met me oneens zijn. Adviezen blijven adviezen. Sla rustig met de vuist op tafel. Hoe duidelijker jouw Néé!, hoe helderder je JA’s!
  4. Afspraak is afspraak en tijd is tijd. Afspraken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kostenloos worden geannuleerd of verschoven.
  5. Ik stel je altijd voor aan voor jou interessante gesprekspartners. Dit is een gratis service. Je neemt voor iedere gesprekspartner een kleine attentie mee, houd hem of haar op de hoogte van het verloop van je keuzeproces en bent ook zelf bereid in de toekomst een andere leuke hoogvlieger in zijn/haar loopbaantraject te steunen.

Is dit precies waar je behoefte aan hebt?

Bel dan voor een korte telefonische kennismaking. Als dat goed voelt, plannen we het eerste consult in. Petra Hiemstra – 06-33803867 of mail je belangstelling en gegevens naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl 

Ben ik in gesprek? Spreek dan je naam en telefoonnummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Ik kijk er naar uit je weer te spreken of voor het eerst te ontmoeten!

Haagse Hoogvliegers is door het CMI gecertificeerd op niveau C (het hoogste niveau)

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, heeft Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest ontwikkeld rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test is specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. Dat zij […]