NL Leert Door – gratis ontwikkeladvies / loopbaan coaching voor iedereen

NL Leert Door – gratis ontwikkeladvies voor iedereen – Deze week heeft Minister Koolmees laten weten dat je deze zomer aan de slag kunt met een gecertificeerde loopbaanadviseur als je dat wilt. Het Rijk schrijft: “Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijgen mensen zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor hen zijn”. Om het mensen makkelijk te maken aan het werk te blijven of een nieuwe baan te vinden, trekt het kabinet € 50 miljoen uit.

Koolhaas: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

De exacte inhoud van NL leert door wordt binnenkort bekend gemaakt. Dan weten we ook wat wij je vanuit Haagse Hoogvliegers kunnen aanbieden. Onze verwachting is, dat de regeling gaat lijken op een eerdere regeling van het ministerie van SZW. Toen konden we 45+ers 3 gesprekken van 1,5 uur aanbieden, t.w.v. 600 Euro excl BTW/726 Euro incl. BTW. Deelnemers hoefden ‘slechts’ de BTW van 42 Euro per gesprek te betalen.

Gesprekken in het kader van NL leert door, zullen naar verwachting in de periode september-december gevoerd worden. Ook zal van ons beiden enige administratie verlangd worden bij aanvang en na afloop van het traject, zo schatten wij in. Waar mogelijk nemen we je, uiteraard, zoveel mogelijk werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op het visualiseren en vormgeven van jouw ideale toekomst!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de afgelopen maanden veel van je gevraagd hebben. Wellicht had je te maken met over- of juist onderdruk, heeft het je veel energie gekost om alle ballen in de lucht te houden/je te verhouden tot financiële spanningen, en/of heb je iedereen om je heen alle aandacht gegeven die ze nodig hadden en heb je nu wel behoefte aan tijd voor JOU? Wat je ervaringen ook waren, bij ons krijg je gegarandeerd 100% liefdevolle aandacht die je warme wind onder de vleugels geeft. En desgewenst stellen we je een aantal rake vragen waarmee je verder kunt.

Interesse in NL leert door? Laat het weten!

Wil je alvast je interesse in zo’n traject doorgeven? Dat kan altijd. En is geheel vrijblijvend! Stuur dan kort een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl dan zetten we je op de lijst en kunnen we snel schakelen zodra de regeling bekend is. Er zullen zo’n 20.000 mensen van de regeling gebruik kunnen maken.

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *