PBB – Medewerkers van waterschappen hebben recht op tenminste € 6000 Persoonsgebonden basisbudget (PBB)

PBB – Persoonsgebonden BasisBudget Waterschap – Ben je werkzaam bij een Waterschap en wil je investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Dan kun je conform de cao Werken voor waterschappen een beroep doen op je Persoonsgebonden basisbudget (PBB) van ten minste € 6000. Iedere medewerker van een Waterschap kan dit budget besteden om te investeren in de eigen ontwikkeling, loopbaan en/of vitaliteit, in een periode van 5 jaar.

Als medewerker ligt het initiatief én de keuzevrijheid over hoe je dit budget wilt inzetten bij jou. Je mag het besteden aan opleidingen, trainingen, coaching, persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling en/of activiteiten die bijdragen aan je vitaliteit. Je werkgever zal er op letten of de opleidingen, trainingen of coachtrajecten die je vanuit het PBB wilt financieren, bijdragen aan een duurzame inzetbaarheid van jou als professional. Het PBB kan in elk geval niet worden ingezet voor de financiering van een hobby. De inzet van het PBB voor vitaliteit kan ook betrekking hebben op de financiering van de tijd die nodig is voor het werken aan de vitaliteit.

Heb je inhoudelijke vragen over het PBB? Neem dan contact op met je eigen P&O afdeling of met de Vereniging werken voor waterschappen via arbeidsvoorwaarden@vwvw.nl

Bekijk voor meer informatie over het Persoonsgebonden basisbudget de paragrafen 5.1 en 5.2 in je cao of kijk op de website van het A&O Fonds Waterschappen

Zou je vanuit dit budget een coachtraject bij Haagse Hoogvliegers willen volgen? Eventueel aangevuld met sessies of trainingen bij TOP trainers uit ons netwerk?  Bel voor de mogelijkheden met Petra Hiemstra – 06-33803867 of mail naar: Petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl We maken altijd met plezier een offerte geheel op maat.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *