Ken je de scholingsregeling Blik Vooruit al? 1000 Euro voor Rijksambtenaren die een opleiding willen volgen.

Scholingsregeling Blik Vooruit Rijksambtenaren A&O Fonds

Ben je rijksambtenaar en heb je zin in een opleiding? Dan is de Scholingsregeling Blik Vooruit iets voor jou. Vraag 1.000 Euro aan!

Werk jij drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde rijksonderdeel en vind je het tijd om iets nieuws te leren? Grijp nu je kans en maak gebruik van de scholingsregeling ‘Blik vooruit’ van het A&O Fonds Rijk.

De scholingsregeling ‘Blik vooruit’ in het kort

  • De scholingsregeling is een subsidie van maximaal €1.000,- voor de kosten van een cursus of opleiding die gericht is op je TOEKOMSTIGE functie. Inclusief inschrijf- en examengeld, verplicht gesteld studiemateriaal en btw.
  • De cursus, opleiding of het ervaringscertificaat draagt bij aan je volgende loopbaanstap;
  • De cursus, opleiding of het ervaringscertificaat is niet noodzakelijk om je huidige werk te doen.
  • Je bepaalt zelf welke cursus of opleiding je wilt gaan doen, zolang deze maar is gericht op het ontwikkelen van je loopbaan binnen of buiten de rijksoverheid.
  • Je komt in aanmerking voor de scholingsregeling als je een medewerker bent die valt onder de sector Rijk* en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Een voorwaarde is ook dat je nog niet eerder gebruikgemaakt hebt van de regeling ‘Blik Vooruit’.

Bij Haagse Hoogvliegers kun je hiervoor (bijna) 2 dagdelen Sprekend Leiderschap inkopen! Neem contact op voor de mogelijkheden: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl of bel: 06-33803867

* Medewerkers van Defensie/Politie/Rechterlijke Macht/Decentrale overheden/Onderwijssectoren vallen niet onder de sector Rijk. Ook medewerkers van zelfstandige bestuursorganen (met uitzondering van de Autoriteit Persoonsgegevens) kunnen geen gebruik maken van de regeling.

Indien je tijdelijk andere werkzaamheden verricht, op grond van artikel 58 ARAR of op basis van interim functievervulling (IF), telt deze periode ook mee voor de drie jaar als je in je oorspronkelijke functie blijft aangesteld. Een periode als uitzendkracht bij het Rijk telt niet mee voor de termijn van drie jaar.

Aanmelden

  • Check eerst of je in aanmerking komt voor de regeling. Dat kan door op deze plek een account aan te vragen. Je weet dan binnen een paar minuten of je aan de voorwaarden voldoet.
  • Voldoe je aan de voorwaarden dan ontvang je een e-mail met uitleg over de verdere aanvraag.
  • Je kunt je voor deze regeling aanmelden via het digitaal dossier van Blik Vooruit.

Heb je vragen over Blik vooruit, dan kun je de adviseurs van deze regeling bereiken via: blikvooruit@caop.nl of 070 376 5759.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *