Je wilt anderen inspireren

Je bent een talentvol professional met hart voor mensen. Je staat op het punt in je carrière dat je je kennis en Meesterschap wilt overdragen. Je wilt dat op een goede manier doen. Je wilt jezelf bekwamen in de edele kunst van het doceren, faciliteren en verbinden. Immers: je deelt je kennis vaak met ervaren vakgenoten die ook veel kennis in huis hebben. Je wilt in staat zijn het beste uit mensen te halen en en hen op inhoudelijk en relationeel niveau met elkaar te verbinden. Of je nu 25 of 55 bent.

Je hebt de wens een grote groep mensen te bereiken met je training, workshop of masterclass. Mogelijk wil je je werk specifiek geschikt maken voor hoogvliegers.

Het resultaat van deze training is dat je binnen en buiten je organisatie vaker gevraagd wordt om colleges of masterclasses te verzorgen, omdat men weet dat er in jouw trainingen iets wezenlijks gebeurt.

Het resultaat: je wordt vaker als trainer gevraagd colleges, workshops en masterclasses te verzorgen.

Het resultaat van deze training is dat je binnen en buiten je organisatie vaker gevraagd wordt om colleges of masterclasses te verzorgen, omdat men weet dat er in jouw trainingen iets wezenlijks gebeurt. Je wordt als expert gezien, gewaardeerd en gevraagd.

Samen met collega's leer je hoe je :


* zelf het beste leert en luistert;
* je deelnemers het beste kunt laten leren en luisteren;
* je training zo opbouwt dat deelnemers de hele tijd geboeid blijven;
* doceren, faciliteren en verbinden optimaal afwisselt in je training:
* je training hoogvlieger prroof maakt :
* je deelnemers motiveert het geleerde direct in hun leven of werk toe te passen;
* je publiek kunt betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen;
* in staat bent onder alle omstandigheden je training te geven;
* uitgroeit tot veelgevraagd spreker, trainer, expert op je vakgebied;
* bovenal PLEZIER hebt in het samen zijn en samen leren en ontwikkelen met je publiek.Referenties van trainers

"Petra is een familie mens van de familie der Hoogvliegers. Als een mater familias neemt zij talentvolle trainers onder haar hoede, laat ze leren en excelleren. Het gaat er bij Haagse Hoogvliegers uiteindelijk om dat de trainers en de deelnemers vrij kunnen uitvliegen en zo hoog mogelijk. Mij doet ze wel denken aan Joop van der Ende (in kleinere vorm dan) die uit is op succes binnen het vak waar hij blij van wordt, vernieuwing en zorg draagt voor de mensen waarmee hij werkt." Frank Schurink, lanceerde drie keer zijn zeer succesvolle workshop Gedoe-management I Tel.: 06-50658714
Neem contact met mij op om de mogeljkheden te bespreken.
Email: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl
Mobiel: 06-33803867

Je leert hier:

 • Hoe hoogvliegers optimaal luisteren en leren
 • Jezelf als expert op de markt zetten
 • Van ervaren collega trainers wat je kracht is
 • Hoe je het leerredement en de impact van je training fors verhoogd
 • Hoe je ook grote groepen tot positieve en effectieve gedragsverandering verleidt
 • Ja, dit is iets voor mijn organisatie
  We bieden deze training ook op maat aan bij organisaties die hun medewerkers willen leren hoe ze inspirerend hun meesterschap kunnen vergroten in het overdragen van hun kennis en kunde. Doceren, faciliteren én verbinden is een edele kunst en kunde. Inzicht in didactiek, leer- en luisterstijlen en een goede opgebouwd programma is essentieel voor een hoog leerrendement.

  Ik wil liever uitgroeien tot een excellent spreker

  Dat kan natuurlijk ook. Als je op ieder gewenst moment mensen met gemak wilt kunnen raken, schaken en vermaken kijk bij onze trainingen rondom Sprekend Leiderschap