APPA-begeleiding en coaching voor wethouders, burgemeesters, gedeputeerden en politici

APPA- coaching en begeleiding voor wethouders, burgemeesters, gedeputeerden en politici – Een aantal jaren geleden heb je bewust de keuze gemaakt voor de politiek. Veelal vanuit diepe waarden en overtuigingen heb je je samen met anderen ingezet voor dat wat jij belangrijk vindt voor mensen, organisaties en onze samenleving als geheel – op stedelijk, provinciaal, landelijk, Europees en/of mondiaal niveau. Deze impactvolle rol binnen het openbaar bestuur was vast net zo leuk als dat het veel (soms té veel?) van jezelf en anderen heeft gevraagd. Nu wil je diezelfde passie, betrokkenheid, kennis en expertise op een andere manier inzetten. Maar waar en hoe?

Als aan je periode als politicus een einde komt, om welke reden dan ook, kun je als voormalig ambtsdrager een beroep doen op begeleiding in het kader van de APPA-regeling (regeling Algemene Pensioenwet Politieke Ambtsdragers). Dat is een fantastische regeling voor ‘in de tussentijd’.

APPA is de afkorting voor de Algemene Pensioenwet Politieke Ambtsdragers – Deze wet regelt het pensioen en de sociale zekerheid van ministers, staatssecretarissen, leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, burgemeesters en wethouders, gedeputeerden bij provincies, commissarissen van de Koning, leden en (parttime) voorzitter van het dagelijkse bestuur van een waterschap. Deze wet wordt uitgevoerd door pensioenorganisatie APG. APG is verantwoordelijk voor je re-integratie. Drie maanden na je aftreden, krijg je verplicht ondersteuning van een re-integratiebureau. Gelukkig mag je vanuit de regeling voor de re-integratie zelf een (gecertificeerde) partner kiezen waar jij een goed gevoel bij hebt. Je kunt je keuze (voor bijvoorbeeld Haagse Hoogvliegers) per e-mail aan APG laten weten via: appa@apg.nl APG zorgt er dan voor dat je een uitnodiging krijgt voor een intakegesprek.

De APPA regeling is ontworpen om jou als (ex)politicus begeleiding te bieden tijdens de fase van heroriëntatie. Voor de fase waarin je opnieuw mag stilstaan bij de vragen: wie ben ik nu? Wat wil ik nu? Hoe kan ik al mijn talenten, kennis en ervaring op een andere manier ten goede laten komen aan de samenleving? Hoe neem ik mijn dierbaren mee in dit transformatieproces? Waarvan mag en wil ik afscheid nemen? Wat wil ik graag vinden, ontvangen, omarmen en bereiken in een nieuwe rol of functie? Wat waren en worden mijn drijfveren? Hoe bereid ik me innerlijk en praktisch voor op de volgende stappen die ik wil zetten? Hoe zet ik mij eigen netwerk daar nu strategisch en handig voor in?

Haagse Hoogvliegers biedt oud-politici begeleiding, executive coaching en commissariaat op het hoogste niveau en stelt met alle plezier een traject met je samen, dat jou in het juiste tempo begeleidt naar je nieuwe werk- en/of levensbestemming.

Succesfactoren APPA begeleiding en coaching Haagse Hoogvliegers

  • alle tijd, aandacht, een warm hart, luisterend oor en diepe reflectievragen voor JOU;
  • ruimte voor reflectie op de periode die achter je ligt en de uitnodiging om vanuit (hernieuwd) zelfvertrouwen vooruit te kijken en nieuwe vormen te vinden voor het realiseren van jouw visie samen met anderen;
  • professionele begeleiding door holistisch werkende coaches, trainers en therapeuten – al onze samenwerkingspartners hebben gemiddeld 25 jaar ervaring en behoren tot de top in hun vakgebied;
  • toegang tot het uitgebreide en relevante netwerk van Haagse Hoogvliegers, incl. diverse headhunters (RvB, RvC, RvT);
  • Praktische en effectieve ondersteuning bij succesvolle hernieuwde positionering in de samenleving, sollicitaties, assessments etc.

Een coachtraject bij Haagse Hoogvliegers bestaat gemiddeld uit 6-8 gesprekken met Petra Hiemstra, aangevuld met sessies of dag trainingen bij gespecialiseerde collega coaches (energie management, systemisch werk, hapnotherapie, sprekend leiderschap, dag voorzitterschap, commissariaat, etc.). Een heel rijk en holistisch traject kost gemiddeld 4.500 Euro excl. BTW. In dit traject heb je veel mogelijkheden je traject zélf vorm te geven zoals het jou het beste past op dit moment.

Interesse in een APPA – traject bij Haagse Hoogvliegers?

Bel of mail met Petra Hiemstra – petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl of 06-33803867
Een korte telefonische kennismaking om te onderzoeken wat ik en wij voor je kunnen betekenen, is altijd geheel vrijblijvend.

 

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
APPA coaching voor politici en bestuurders
Je bent bij Haagse Hoogvliegers net zo welkom voor 1 gesprek als voor 8 gesprekken. We maken altijd een traject op maat en maken met liefde een offerte die geheel aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Voor dit bedrag kunnen we je een holistisch traject aanbieden, dat ook alle ruimte biedt voor verschillende sessies met collega's, trainingsacteurs of juist specifieke opleidingen naar keuze.
€5.445,00

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Booking Summary

1
x APPA coaching voor politici en bestuurders
€5.445,00
Subtotaal
€5.445,00
Totaal
€5.445,00 Taxes included

Payment and Confirmation


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/01/2024 - 20/12/2024
10:30 - 17:30

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
100

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je éérst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]