Assessment voor ondernemers – Gericht groeien in je bedrijf I Voorjaar 2020

Vanaf 1 januari 2019 bieden we een assessment aan, aan iedere ZZPer, MKBer en ondernemer die wil groeien in zijn of haar bedrijf. Dit korte en krachtige assessment geeft je helder inzicht in jouw kwaliteiten als ondernemer en op welke manier je verder kunt groeien in je bedrijf. Bij het assessment kun je jouw ontwikkelingswens inbrengen. Naast twee persoonlijke gesprekken met Mathilde Maas Kuper ontvang je een heldere rapportage, waarin jouw zelfbeeld wordt vergeleken met wat anderen zien. Hoe dichter deze beelden bij elkaar liggen, hoe effectiever en moeitelozer je werkt.

Een assessment voor ondernemers – waarom?

Iedere 3, 5, 7, 12 jaar kom je als ondernemer voor de vraag te staan: hoe verder? Waar ga je je op focussen? Wil je iets loslaten? Wat zijn je omzetdoelstellingen? Wat is of wordt je nieuwe Positieve Toekomst Perspectief of je Positieve Waarde Propositie op persoonlijk, organisatorisch of maatschappelijk niveau?

Assessment voor ondernemers – Gericht groeien in je bedrijf

Ieder bedrijf of onderneming ontwikkelt zich in fases (zie de S-curve in de afbeelding): zaaien, groeien, oogsten en opnieuw. Iedere fase van bedrijfs-, product-, en procesontwikkeling vraagt iets anders van jou als ondernemer. Zeker als je je bedrijf wilt laten groeien, is het goed om te weten in welke fase van het proces jouw specifieke kwaliteiten liggen. En wat dit betekent voor bijvoorbeeld het aanstellen of aantrekken van anderen om vorm te geven aan wat er nodig is om te kunnen groeien. Het kan bijvoorbeeld zijn dat diegene die je gaat aantrekken een heel ander persoonlijkheidsprofiel moet hebben dan jijzelf. Ben je je daarvan bewust? Wat betekent dit voor je selectie. Hoe wil je daarmee omgaan?

Het assessment voor ondernemers – Worden wie je bent in je business via het AEM-cube model en de S-curve

Bestaat uit een elektronische vragenlijst die in ongeveer 15 minuten door jou en vijf zelf uitgekozen respondenten wordt ingevuld (dit kun je gewoon thuis op je eigen PC doen). Je ontvangt hiervoor een eigen pagina.

Intake gesprek: Kennismaking, uitleg achtergrond AEM-cube en S-curve, vaststellen van je groei- of ondernemersvraag, bepalen respondenten, uitleg procedure assessment (1,5 uur in Den Haag)

Assessment: online vragenlijst (AEM-cube) voor coachee en respondenten van HumanInsight. Ontvangst digitale rapportage met zelfbeeld en feedbackbeeld.

Verdiepingsgesprek: Samen met Mathilde bespreek je de rapportage. Je onderzoekt de overeenkomsten en verschillen tussen jouw zelfbeeld en dat van je respondenten. Mathilde geeft meer achtergrond over het model en hoe je de uitkomst kunt interpreteren in het kader van jouw groeivraag. (2,5 uur – in Den Haag)

Resultaten
Na dit korte traject heb je een nieuwe blik op je ontwikkel- en groeiproces, waardoor je andere vragen kan onderzoeken, effectievere doelen kan stellen (passend bij de door jou gewenste groei) en je weet welke hulpmiddelen / mensen nodig je nodig hebt voor je gewenste groei & succes.

De AEM-Cube®

De AEM-Cube® laat zien waar en hoe iemand bijdraagt aan groei. Uitgangspunt van dit model is dat iedereen talent heeft om bij te dragen aan een deel van groei, maar dat niemand aan alles kan en hoeft bij te dragen. Wat het model hiermee aangeeft, is dat er geen schaap met de vijf poten bestaat als het gaat om performance. Voor alle fasen in een groeiproces zijn andere (verschillende) talenten nodig. Mensen met ideeën zijn minder sterk geneigd iets af te maken, terwijl afmakers meestal niet met veel nieuwe ideeën komen. Als Liefdevol Leider wil je weten wat jouw specifieke bijdrage is, en wanneer je het spreekwoordelijke stokje aan iemand anders overgeeft, omdat hij of zij in die fase beter is dan jij. Dat vergt veel vertrouwen en begeleiding of controle op het juiste moment en op de juiste manier.

De AEM-Cube® brengt in kaart in welke groeifasen van jouw onderneming zit en wat er nodig is voor verdere ontwikkeling.

Trainer & Assessor

Je gaat bij dit assessment in gesprek met Mathilde Maas Kuper, zij is gecertificeerd AEM-Cube® assessor. Mathildes achtergrond is veelzijdig en daardoor vaak verrassend. Zij is van origine technisch ingenieur in de milieuhygiëne en daarnaast beeldend kunstenaar, docent volwassenen onderwijs en werkt ruim 10 jaar als trainer binnen verschillende kleine, middelgrote en grote bedrijven en organisaties. Op dit moment specialiseert zij zich in het omgaan met pijn binnen organisaties. Vraagstukken waarvoor bedrijven en MT’s haar vaak uitnodigen zijn:

– We hebben al de nodige reorganisaties achter de rug en er komt er nog een. Hoe krijgen we onze mensen daarin mee?
– We hebben een lage medewerkers tevredenheid en hoog ziekteverzuim. Hoe krijgen we de mensen weer gemotiveerd aan het werk?
– We hebben al van alles geprobeerd, maar de interne samenwerking en communicatie is blijft moeizaam, wat kunnen we nog doen?

Mathilde heeft ruim 20 jaar ervaring in het vertalen van organisatiewensen naar behoeften en ontwikkelkansen van de medewerkers. En weet hoe zij motivatie kan opwekken. Ze zal je grootluisteren hoe jij jouw mensen en wensen in beweging brengt, zodat je de door jou gewenste verandering stapsgewijs, succesvol en goed gefocust kunt implementeren en uitrollen.

Je investering voor dit assessment

781 Euro excl. BTW I 945 Euro incl. BTW

Aanmelden

Je kunt je hieronder direct voor dit assessment inschrijven. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kun je ook eerst even bellen. Neem dan contact op met Petra Hiemstra – 06-33803867 of mail: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Assessment voor ondernemers - Gericht groeien in je bedrijf
Dit kort en krachtige assessment geeft je helder inzicht in jouw kwaliteiten als ondernemer en op welke manier je verder kunt groeien in je bedrijf. Naast twee persoonlijke gesprekken met Mathilde Maas Kuper ontvang je een heldere rapportage, waarin jouw zelfbeeld wordt vergeleken met wat anderen zien. Hoe dichter deze beelden bij elkaar liggen, hoe effectiever en moeitelozer je werkt.
945,01

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10/02/2020 - 30/06/2020
00:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
9

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *