Baas in eigen energie I Middagtraining I 1 en 8 oktober 2021

Leer hoe je je bijzondere (voor) voelvermogens slim(mer) en strategisch(er) inzet, zodat je energie krijgt van het samenzijn met anderen en werk wat je doet.

Baas in eigen energie – Loop je tijdens vergaderingen of in het samenzijn met anderen sneller leeg dan je lief is? Draag je na een ontmoeting nog lange tijd de energie(ën) van anderen bij je? Laat je je teveel meeslepen en/of raken door de emoties, weerstand en/of energieën van anderen? En heb je het gevoel dat je met je intense (voor) voelvermogens meer kunt doen in je dagelijkse praktijk? Dan is deze training mogelijk iets voor jou.

Deze training is ontwikkeld voor hoogvliegers met voelsprieten – voor mensen (HSPers) die bovengemiddeld veel (voor)voelen en effectief met hun sensitiviteit willen leren omgaan. Dus als je enerzijds wilt leren hoe je om kunt gaan met de energie en emoties van anderen en anderzijds wilt leren hoe je je bijzondere voelvermogen verder kunt ontwikkelen, past deze training bij jou.

Deze training sluit goed aan bij onze trainingen en leergangen Ik Luister Je Groot (onderdeel: Embodied Listening) en Liefdevol Leiderschap omdat ze je vermogen versterkt goed naar je eigen en andermans intuïtie en fysieke weten te luisteren. Zodat je deze, als Liefdevol Leider en Grootluisteraar, effectief en strategisch kunt inzetten ten behoeve van het grotere geheel. Zo kun je, goed in balans, het beste van jezelf blijven geven aan jezelf, je naasten, je gezin, je organisatie en aan de wezenlijke zaken waar we als samenleving voor staan.

Dagdeel 1 – Persoonlijk energiemanagement – 1 oktober

12.45-13.00 uur            Inloop met verse koffie, thee, lekkers
13.00-13.30 uur            Kennismaking – Wie ben je en wat brengt je hier? Wat wil je graag leren?
13.30-17.30 uur            Baas in eigen energie – energiewerk deel I
Leer je (voor)voelvermogens goed ontwikkelen en managen.
Leer je eigen en andermans energieveld voelen en jezelf goed beschermen.

Dagdeel 2 – Leer je sensitieve/systemische/spirituele intelligentie slim(mer) en strategisch(er) inzetten – 8 oktober

12.45-13.00 uur            Inloop met verse koffie, thee, lekkers
13.00-17.00 uur            Leer je sensitieve, systemische en spirituele intelligentie slim en strategisch inzetten.

Locatie

We ontvangen je met open armen op een mooie locatie in het centrum van onze historische hofstad. Locatie maken we eind van de zomer bekend.

Aantal deelnemers

Minimaal 6, maximaal 12

Ervaringen van eerdere deelnemers

‘De training Baas in eigen energie gaat over minder concrete onderwerpen zoals aura’s en energiegrenzen en is bovenal heel praktisch, luchtig en afwisselend opgezet. Door het doen van gerichte oefeningen ben ik me meer bewust geworden van mezelf in bepaalde situaties en daardoor ook hoe hier mee om te gaan. Janine is een hele fijne trainer die iedereen in zijn/ haar waarde laat, nooit te zweverig wordt en humor heeft.’
 
“Ik kon er de volgende dag gelijk mee aan de slag. Liefdevol een familielid op afstand houden. Niet geërgerd en energie behouden! Precies wat ik zocht.”
 
“Het feit dat toen ik thuis kwam vol energie zat i.p.v. geheel gesloopt te zijn, is voor mij een teken dat het echt goed was en werkt. Janine zorgde voor vertrouwen en maakte dat een ieder er kon zijn zoals die is. Ze weet te schakelen tussen inhoud, de wensen en behoeftes van je deelnemers.”

Energietrainer & Therapeute – Janine Koppers

Janine Koppers is energietherapeute. In haar eigen praktijk biedt ze healings en readings aan aan mensen die ‘oude pijn’ willen doorwerken en positief transformeren. Ze geeft inzicht in generatieve pijn en gaat systemisch te werk om je innerlijke energie weer op het juiste peil te brengen. Haar vermogen om helder en bovenal nuchter ‘woorden te geven aan het onzegbare en onzichtbare’ hebben de afgelopen jaren veel hoogvliegers geholpen om hun persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken, met behoud van energie (dus zonder leeg te lopen).

Janine schreef al eerder: Doe jij emotiewerk voor anderen?Baas in eigen energie voor veel-voelers. En Meesterschap in energiemanagement voor hoogvliegers

Voorbereidingen zijn niet nodig!

Wel vinden we het fijn als je ons een week van te voren laat weten wat jouw specifieke wensen voor deze training zijn. Dan kan Janine de ervaringsgerichte training zoveel mogelijk op maat maken.

Draag tijdens deze dag vooral prettig zittende kleding en neem eventueel warme sokken mee voor extra comfort. Een week van te voren ontvang je van ons een mail met welkomstinformatie.

Je investering

484 Euro – Dit is inclusief materialen, koffie, thee, water, lekkers en BTW.

Inschrijving

Je kunt je hieronder direct voor de training inschrijven. Wil je een factuur? stuur dan een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en we maken het in orde. De training gaat door bij tenminste 6 deelnemers. Mocht de training onverhoopt niet doorgaan, kun je je voor een andere dagtraining inschrijven, of je krijgt gewoon je geld terug. Geen probleem!  Je bent van harte welkom. We kijken uit naar je komst!

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2021 - 08/10/2021
12:30 - 17:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
10

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *