Baas in eigen energie I 1, 2 of 3 x 1,5 uur privé consult

Baas in eigen energie – Loop je tijdens vergaderingen of in het samenzijn met anderen sneller leeg dan je lief is? Draag je na een ontmoeting nog lange tijd de energie(ën) van anderen bij je? Laat je je teveel meeslepen en/of raken door de emoties, weerstand en/of energieën van anderen? En heb je het gevoel dat je met je intense (voor) voelvermogens meer kunt doen in je dagelijkse praktijk? Dan hebben we nu een leuk aanbod voor je!

1, 2 of 3 x 1,5 uur privé consult Baas in eigen energie door Energie trainer & Therapeute Janine Koppers

Wie is Janine? Mijn collega Janine Koppers en ik werken inmiddels ruim 7 jaar samen, waaronder nu 3 jaar vanuit hetzelfde kantoorpand. Janine is energietherapeute. Vanuit haar eigen praktijk biedt ze ‘healings en readings’ aan, aan mensen die ‘oude pijn’ willen doorwerken en positief transformeren. Ze geeft inzicht in generatieve pijn en gaat systemisch te werk om je innerlijke energie ‘op te schonen’ en weer op het juiste peil te brengen.

Janines vermogen om helder en bovenal nuchter ‘woorden te geven aan het ‘onzegbare en onzichtbare’, hebben de afgelopen jaren zowel mijzelf als veel van ‘mijn’ hoogvliegers geholpen om hun persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken, met behoud van energie (dus zonder leeg te lopen).

Ik heb inmiddels zeker 25 hoogvliegers naar Janine doorverwezen en ze zijn zonder uitzondering allemaal zeer onder de indruk van Janines aanvoel-, aansluit- en verwoordingsvermogen. Voor sommige mensen klinkt het woord ‘reading‘ misschien spannend. Dat is het niet. Je zit gewoon tegenover Janine in een gemakkelijke stoel met een kop heerlijke thee. Janine concentreert zich en stemt zichzelf af op jouw energieveld, zodat ze met je kan meevoelen. Wat ze voelt, maakt ze op een hele prettige, kundige en professionele manier bespreekbaar, zodat je letterlijk beter in je energie komt te zitten en ook beter kunt omgaan met, bijvoorbeeld, het begrenzen van energie(en) van anderen. Ze zal ieder consult beginnen met de vragen: “Wat speelt er op dit moment op energetisch vlak voor jou? Waar loop je tegen aan? Wat zou je samen willen onderzoeken of uitdiepen?” En gaat van daaruit met je aan de slag.

Energie management voor HSPers

De sessies met Janine zijn een aanrader voor hoogvliegers met voelsprieten. Voor mensen (HSPers) die bovengemiddeld veel (voor)voelen en effectief met hun sensitiviteit willen leren omgaan. Dus als je enerzijds wilt leren hoe je om kunt gaan met de energie en emoties van anderen en anderzijds wilt leren hoe je je bijzondere voelvermogen verder kunt ontwikkelen, past dit aanbod goed bij jou.

Mocht je meer over haar werk kunnen lezen, lees dan deze artikelen die we eerder publiceerden: Doe jij emotiewerk voor anderen?Baas in eigen energie voor veel-voelers. En Meesterschap in energiemanagement voor hoogvliegers

Je investering

1 x 1,5 uur Baas in eigen energie – 150 Euro incl. BTW
2 x 1,5 uur Baas in eigen energie – 300 Euro incl. BTW
3 x 1,5 uur Baas in eigen energie – 450 Euro incl. BTW

Locatie

Nassaulaan 13, 2514 JS Den Haag

Inschrijving

Je kunt je hieronder direct inschrijven voor 1, 2 of 3 sessies. Lukt dat technisch niet (Ik krijg meldingen over haperingen in het systeem, dat wordt onderzocht en binnenkort opgelost) of wil je een factuur? Stuur dan graag een mail met je telefoonnummer en adres gegevens naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en we maken het in orde. Zodra je je hebt ingeschreven, neemt Janine telefonisch contact met je op om je eerste sessie in te plannen.

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Baas in eigen energie - 1 sessie
Leer hoe je je bijzondere (voor) voelvermogens slim(mer) en strategisch(er) inzet, zodat je energie krijgt van het samenzijn met anderen en werk wat je doet.
150,00
Baas in eigen energie - 2 sessies
Leer hoe je je bijzondere (voor) voelvermogens slim(mer) en strategisch(er) inzet, zodat je energie krijgt van het samenzijn met anderen en werk wat je doet.
300,01
StandaardBaas in eigen energie - 1 sessieticket
Leer hoe je je bijzondere (voor) voelvermogens slim(mer) en strategisch(er) inzet, zodat je energie krijgt van het samenzijn met anderen en werk wat je doet.
450,01

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/01/2022 - 16/12/2022
10:00 - 17:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
30

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *