Coachtraject in één dag – voor ondernemers I Vrijdag 1 maart (t/m 9 januari met 25 Euro FEEST korting)

Coachtraject in één dag voor ondernemers

De eerste twee maanden van het jaar liggen al weer achter je. Als ondernemer doe je gelukkig wat je het allerliefste wilt doen. Dáár liggen je vragen dus niet. Wel voel je de behoefte om te onderzoeken hoe je vérder kan groeien als mens en als ondernemer. Waar vind je de gewenste verdieping, verbreding en verrijking?

Vragen waarop je opnieuw het antwoord wilt formuleren zijn:

 • Wie ben ik nu als mens en als ondernemer?
 • Wat gaat er GOED? Wat heb ik al gerealiseerd? Waar ben ik trots op en blij mee?
 • Wat geeft en wat kost me energie?
 • Wat wil ik de komende 3/7/12 jaar ontwikkelen in mijn Leider- Meester- en ondernemerschap?
 • Voor de ontwikkeling van welke innovaties of sociale maatschappelijke transformaties wil ik mij inzetten als schaaldrager?
  Wat heb ik hiervoor nodig?
 • Van wie wil ik leren en hoe ga ik dat organiseren?
 • Wie zijn en worden mijn ideale klanten?
 • Welke zaken wil ik wil loslaten, overdragen of transformeren? Hoe ga ik dat doen? Wie of wat heb ik daarvoor nodig?
 • Wat wil ik naast mijn bedrijf leren, delen, doen, ondernemen en ervaren?

Het helder hebben van je persoonlijke en zakelijke doelstellingen voor de komende tijd zorgt voor een goede flow en positieve gerichte energie.

Voor wie?

Deze dag is interessant voor iedere ondernemer die op basis van concrete oefeningen inzicht wil krijgen in waar het voor hem of haar de komende periode over gaat. Die wil onderzoeken wat de volgende stappen kunnen zijn, en die het leuk vindt om dat samen met andere hoogvliegers te doen. Je kunt deze dag benutten voor jezelf en voor je onderneming.

Wanneer is deze training niet geschikt?

Als je pijnstukken hebt die nog moeten helen, of als je intuïtief aanvoelt dat er dieper innerlijk systemisch schoonmaakwerk nodig is, kies dan liever voor een individueel traject. Deze dag heeft een hoog tempo en is bovenal praktisch van aard.

Coachtraject in één dag voor ondernemers –  De voorbereidingen

Vooraf krijg je een biografie analyse toegezonden en vragen we je een 360-graden reflectie uit te zetten bij 10 mensen in je omgeving. Het aandachtig invullen van de biografie analyse kost ongeveer 3 tot 4 uur tijd. Als je de tijd en rust neemt om de biografie vragen in te vullen, merk dat je hoofd-hart-en-buik energetisch beter op elkaar raken afgestemd. Dit innerlijke diepte- en schoonmaak werk zorgt voor een  positieve innerlijke uitlijning, op basis waarvan synchroniciteit zal gaan plaatsvinden de komende maanden.

Synchroniciteit wordt ook wel vertaald met ‘ontoevallig toeval’. In het 8-jarige bestaan van mijn praktijk merk ik dat als mijn cliënten dit innerlijke werk serieus nemen, dat 95 procent van hen in de 12 maanden daaropvolgend hun idealen realiseert. Hoe dat proces precies werkt, blijft ook voor mij een magie. Maar de belangrijkste grondreden is dit: doordat je je bewust bent of wordt van wie je bent en wat je diep van binnen écht wilt (of wat het leven van jou wil) en je vervolgens actief en gericht acties onderneemt, lijkt het wel alsof het hele universum samenspant om je precies te geven wat jij je wenst. Het universum reageert op jouw innerlijke resonantie. Je krijgt de antwoorden op je vragen in liedjes die je ‘toevallig hoort’, je wordt ineens gebeld met dé klus, etc. Het ‘enige’ dat je hoeft te doen, is alert te zijn op de kansen die zich gaan voordoen, jezelf op ‘ontvangst te zetten’ en volmondig JA zeggen tegen de kansen die op je pad komen!

Coachtraject in één dag voor ondernemers – Het programma

9.45 uur  Ontvangst met koffie, thee, water en lekkers

10.00 uur Start en voorstelronde – Wie ben je en wat brengt je hier vandaag?

10.30-12.30 uur – Programma Deel I – Zelf-analyse als persoon I Analyse van je ondernemerschap

* Biografie-analyse I 360-graden reflecties
* Waarden-analyse
* Vaardigheden-analyse

Tijdens deze oefeningen bekwaam je je verder in het jezelf en de ander liefdevol grootluisteren. Door met volledige aandacht tegelijkertijd bij jezelf én de ander te ZIJN, kan zijn/haar potentieel zich volledig ontvouwen. We stellen elkaar zoveel mogelijk positieve open vragen (Hoe, wat, waar, wanneer en welke en vermijden de ‘waarom-vraag’) en bekwamen ons in het plegen van positieve reflecties.

12.30-13.30 uur Lunch

13.30-17.30 uur Programma Deel II – Analyse op macroniveau

* Teamrol analyse
* Moodboard & Meesterschap
* Invullen Circle of Life – je formuleert jouw persoonlijke en organisatorische doelstellingen op de 8 leefgebieden.

Tijdens het middag gedeelte benutten we optimaal de wijsheid, de reflecties, de intuïtie en het netwerk van de groep. Hoe kunnen alle aanwezigen jou helpen om jouw liefste wensen werkelijkheid te laten worden? Wat zien, horen, voelen zij m.b.t. jouw levensdromen? Stel je open en ONTVANG!

17.30-19 uur – Borrel

Haagse Hoogvliegers zet in op meervoudige waardecreatie

Wij streven naar zoveel mogelijk meervoudige waardecreatie tijdens onze trainingen. We nodigen je daarom uit om te komen met een open geest, open hart en open wil. Kom graag met de intentie om de dromen van jezelf én de andere aanwezigen waar mogelijk een concrete stap verder te brengen. We vinden het fijn als je blijft borrelen, zodat je alle tijd hebt om na te praten en tot waardevolle uitwisseling te komen met de mensen die je hebt leren kennen. Kun je onverhoopt niet blijven borrelen, geef dat dan vooral tijdig aan, zodat we voedselverspilling voorkomen.

De trainer

Deze coachdag wordt verzorgd door Petra Hiemstra, Directeur Haagse Hoogvliegers I Grootluisteraar I Schrijver I Transformatie coach I Opleider I Trainer.

Reflectie van deelnemers

“Met chirurgische precisie weet Petra te benoemen wat je voelt en denkt. Rake vragen die je aan het denken zetten, en tegelijk helder maken waar je vragen en gedachten om draaien. Pijlsnel weet Petra tot de kern te komen en puzzelstukken over levensvraagstukken of business cases die je bezig houden gelegd te krijgen. Niet door het je te vertellen, maar door je de juiste vragen te stellen. Petra is in staat om je, ookal kent ze je niet, het gevoel te geven dat ze exact begrijpt wat je voelt, wat voor jou belangrijk is of waar je mee worstelt. Een dag sparren met Petra scheelt je jaren denken en zelfs verdriet verwerken. Dankjewel Petra” – Stana van Ginkel – Oprichtster Duurzaam Lifestyleplatform Food Board Nederland

Locatie – Den Haag

We ontvangen je met open armen in ons prachtige pand aan de Nassaulaan 13, in Den Haag. Ons kantoor ligt in het hart van onze historische hoffelijke hofstad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag centraal is het goed 20 minuten lopen en met tram 1 en 9 stoppen ben je in enkele haltes vlak in de buurt. In de straat is altijd voldoende betaalbare parkeergelegenheid.

Je investering

Normaliter bestaan onze coachtrajecten uit tenminste 4, 8, of 12 sessies en bedraagt je investering € 800 tot € 2400, excl.21 procent BTW. Natuurlijk hebben we dan meer tijd om specifieke belemmerende overtuigingen en persoonlijke pijnstukken te transformeren naar maatschappelijke parels. Tijdens onze individuele trajecten is 100% aandacht voor jouw verhaal gegarandeerd.

Tijdens dit intensieve coachtraject-in-één-dag maken we juist gebruik van de kennis en tips uit de groep. Dat is niet beter of slechter, het is gewoon anders. Daarnaast zorgen we ervoor dat precies die mensen samen komen, die van toegevoegde waarde zijn voor elkaar.

Tijdens dit intensieve ‘Coachtraject in één dag’ heb je in één dag zeker driekwart van wat we in onze normale coachtrajecten behandelen, uit- en doorgewerkt en een fantastische basis gelegd voor een Liefdevol Leiderschapstraject dit najaar, mocht je dat willen. En uiteraard ben je op een later moment van harte welkom voor individuele sessies, als je daar behoefte aan hebt.

Jouw investering voor deze dag bedraagt 250 excl. 21 procent BTW en incl. koffie, thee, lunch, lekkers, borrel en materialen!

Datum

Vrijdag 1 maart van 9.45 tot 19 uur.

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 8, zodat er voldoende ruimte is voor jouw persoonlijke vragen en wensen.

Coachtraject in één dag – Wil je deelnemen? Leuk! Je kunt je hieronder inschrijven.

Je kunt je direct hieronder inschrijven voor dit intensieve coachtraject-in-één-dag. Op de ontvangstbevestiging vind je alle gegevens die je voor je administratie nodig hebt. Wil je toch liever een échte factuur ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en geef aan waar de factuur naar toe mag (email adres en eventuele kostenplaats), dan maak ik het in orde.

Goed om te weten: we proberen de kosten voor onze trainingen zo laag mogelijk te houden. In verband met zaalreservering en catering, geven we geen geld retour. Kun je onverhoopt niet deelnemen, mag je altijd iemand jouw plek cadeau doen!

Twee weken van te voren ontvang je alle voorbereidende vragen, zodat je voldoende tijd hebt om deze hun innerlijke werk te laten doen. Dan kun je ook eventuele specifieke wensen of vragen voorleggen, zodat ik hier tijdens de dag rekening mee kan houden.

En tenslotte: zou je zo’n dag graag willen voor je hele team? Dat kan natuurlijk ook. Neem graag contact op voor de mogelijkheden: Petra Hiemstra – 06-33803867

Ik kijk uit naar je komst! Je bent van harte welkom.

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Coachtraject in één dag (Intensief) voor ondernemers - 1 maart 2019
In één dag krijg je inzicht in waar je staat en welke stappen je in 2019 wilt zetten om je ondernemer- meester-, en liefdevolle leiderschap naar een (nog) hoger niveau te brengen. Deze focus geeft rust en overzicht.
€302,50
Coachtraject in één dag (Intensief) voor ondernemers - 1 maart 2019 (t/m 9 januari met 25 Euro FEESt korting
In één dag krijg je inzicht in waar je staat en welke stappen je in 2019 wilt zetten om je ondernemer- meester-, en liefdevolle leiderschap naar een (nog) hoger niveau te brengen. Deze focus geeft rust en overzicht.
€272,25

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/03/2019
09:45 - 19:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
8

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *