DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

Coachkwartiertje

Doneer een CoachKwartiertje – Heel regelmatig melden zich veelal zeer talentvolle jonge hoogvliegers bij ons, die graag gecoacht willen worden omdat ze ergens in hun studie of vroege loopbaan vastlopen. Zij hebben behoefte aan gerichte aandacht, iemand die hen helemaal kan zien en accepteren voor wie ze helemaal zijn en een stukje begeleiding in het leven en/of de studie. Niet iedere jongere beschikt over ouders die hen voldoende kunnen begeleiden op specifieke (HB) stukken of die voldoende vermogend zijn om een coachtraject te betalen. Wil je deze jongeren warme wind onder de vleugels geven? Doneer dan één of meerdere coachkwartiertje(s).

Op onze website zal ik vermelden welk bedrag beschikbaar is, zodat mensen die dat nodig hebben, daar een beroep op mogen doen. Je mag natuurlijk ook een CoachKwartiertje kopen voor jezelf of iemand in je eigen netwerk!

Wat is een CoachKwartiertje?

Normaal gesproken is een CoachKwartiertje is een kort contactmoment van 15-30-45-of-60 minuten via telefoon of zoom. Ik heb dan volledig aandacht voor jou! Voor wie je bent, wat je voelt, wat je ervaart, bezig houdt, dwars zit en voor wat je wilt bereiken. 

Het CoachKwartiertje kan meestal op (hele) korte termijn worden ingepland (vanaf 15 september 2024). Als je hieronder je keuze maakt, krijg je van mij enkele opties voor de meest mogelijke korte termijn. Dan bel ik je of je ontvangt van mij een zoomlink.

Anoniem je vragen bespreken mag uiteraard ook.

Het CoachKwartiertje is voor iedereen die wil sparren over een actueel persoonlijk, zakelijk, HB of leiderschapsvraagstuk. Het is ook geschikt voor HR adviseurs of collega coaches die behoefte hebben aan een kort intervisiemoment of die meer willen weten over hoe om te gaan met hun HB-coachee of medewerker(s).

Petra: ‘In dit kwartiertje luister ik je met liefde groot. Stel ik je vragen waardoor jij de antwoorden in jezelf kunt vinden. Ik heb een groot vertrouwen in jouw creativiteit en innerlijke waarheid. Mijn kracht is om met empathie, respect en oprechte interesse snel tot de kern te komen van waar het voor jou écht over gaat’. 

Uiteraard doe ik en doen wij voor cliënten in wiens potentie wij geloven ook graag zélf een duit in het zakje. Daarom bieden we voor jongeren en studenten tot 25 jaar onze coachsessies met 50% MVO korting aan. Dan kost een (life) sessie geen 250 Euro maar 125 Euro. En met 5 gesponsorde coachkwartiertjes is het voor de jongere of student gratis!

Wat is het verschil tussen een intake, coach sessie en een CoachKwartiertje?

Als je even wilt bellen om te horen of ik een goede coach voor je kan zijn is die intake (max. 15 min) altijd gratis! In dat gesprek voelen we of er voldoende klik is om een eerste coachconsult in te plannen en kun je alle vragen stellen die je wilt om te bepalen of ik voldoende kan aansluiten bij jouw coachvragen en wensen. Ditzelfde geldt als je op zoek bent naar een leuke luisterlessen, grootluistertraining of Leergang LuisterLiefde/Kunst.

Dit CoachKwartiertje is bedoeld als je (nu nog) geen klant wilt worden en het wél fijn vindt om met een coachprofessional op niveau over een actueel vraagstuk te sparren. Zodat je vrij blijft en hopelijk op basis van onze interactie snel voortvarend verder kunt.

Bij een regulier coachtraject werken we vanuit jouw biografische verhaal toe naar jouw betekenis in onze samenleving de komende jaren. Als het eerste consult goed bevalt, kies je voor een x aantal sessies. Dan committeren we ons beide aan het traject. Dan werken we samen aan het helder krijgen en bereiken van jouw persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke doelstellingen.

Wat kost een CoachKwartiertje?

Het reguliere tarief voor een coachkwartiertje is: 30 euro per kwartier – 60 Euro voor een half uur – 90 Euro voor 45 minuten – 120 Euro voor een uur.

Ter vergelijking: een reguliere coachsessie duurt 1,5 uur en kost 250 Euro voor particulieren en 305,20 voor organisaties. In dit tarief is een half uur voor- en nabereiding van mijn kant inbegrepen. Bij een regulier coachtraject ontvang je ook mijn handboek en kun je tussendoor kostenloos contact opnemen als je vragen hebt of snel iets wilt afstemmen.

Het tarief voor een regulier CoachKwartiertje is goedkoper omdat het om coaching in het moment gaat. Er vindt geen communicatie voor- of achteraf plaats. Ook maak ik geen gespreksverslagen, zodat we hier later op kunnen terugkomen. Mocht je op een later moment een vervolg willen inplannen, praat me dan graag bij over wat volgens jou besproken is. Dan gaan we daarmee verder.

DONEER EEN COACKWARTIERTJE – ACTIETARIEF 25 Euro

Tot 1 september 2024 kun je coachkwartiertjes doneren voor een ‘paying it forward – coaching’. Dit is een speciaal MVO coachtarief van 25 euro per kwartier – 50 Euro voor een half uur – 75 Euro voor 45 minuten, 100 Euro voor een uur en 125 voor een hele sessie.

Op mijn website maak ik bekend, hoeveel budget er beschikbaar is, zodat mensen die dat willen, er een beroep op kunnen doen.

DANK VOOR JOUW STEUN!

Aanmelden CoachKwartiertje(s) & goed te weten

  • Om dit aanbod zo laagdrempelig en goedkoop mogelijk te maken, is het niet mogelijk om je CoachKwartiertje te verzetten of om er voor- of achteraf met elkaar over te spreken. Afspraak is afspraak. Kun je onverhoopt niet, dan krijg je geen geld retour.
  • Omdat het niet om een reguliere coachsessie gaat en er geen verslaglegging plaatsvindt, is het klachten reglement op deze sessies niet van toepassing. Voor écht goede, diepbaande coaching heb ik immers een breed beeld nodig van wie je bent, waar je vandaan komt en naar toe wilt.
  • Je kunt hieronder direct je keuze maken en betalen. Ik stuur je dan een overzicht met belmomenten op korte termijn. Geef graag aan of je wilt bellen, whatsappen of wilt zoomen.
  • Op de betaalbevestiging vind je alle gegevens die je voor je administratie, werkgever of accountant nodig hebt. Hierop staat de BTW vermeld. Je krijgt geen aparte factuur.
  • Haagse Hoogvliegers is in de zomerperiode van 2024 gesloten tussen 15 juli en 15 september.

Mocht je dringend behoefte hebben aan een luisterend oor of in nood zitten, bel dan met de luisterlijn. Dit is een gratis service.

 

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Coachkwartiertje - 15 minuten
Ja, ik heb behoefte aan een coachkwartiertje. Stuur me graag enkele belmomenten toe voor de korte termijn.
€30,00
Coachkwartiertje (2x) - 30 minuten
Ja ik heb behoefte aan een dubbel coachkwartiertje van 30 minuten - Stuur me graag enkele belmomenten toe voor de korte termijn.
€60,00
Coachkwartiertje (3 x) - 45 minuten
Ja ik heb behoefte aan een driedubbel coachkwartiertje van 45 minuten - Stuur me graag enkele belmomenten toe voor de korte termijn.
€90,00
Coachkwartiertje (4x) - 60 minuten
Ja ik heb behoefte aan een 4 x een coachkwartiertje (60 minuten) - Stuur me graag wat opties voor het eerstvolgende belmoment.
€120,00
CoachKwartiertje - DONATIE - Actietarief 25 Euro
Ja ik wil graag een coachkwartiertje doneren. Stel dit kwartiertje graag beschikbaar aan iemand die coaching nodig heeft maar dit niet (helemaal) kan betalen.
€25,00

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.

Payment and Confirmation


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 05/07/2024 - 16/12/2024
10:00 - 18:00

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
200

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

Doneer een CoachKwartiertje – Heel regelmatig melden zich veelal zeer talentvolle jonge hoogvliegers bij ons, die graag gecoacht willen worden omdat ze ergens in hun studie of vroege loopbaan vastlopen. Zij hebben behoefte aan gerichte aandacht, iemand die hen helemaal kan zien en accepteren voor wie ze helemaal zijn en een stukje begeleiding in het […]

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor wethouders, burgemeesters, gedeputeerden en politici – Een aantal jaren geleden heb je bewust de keuze gemaakt voor de politiek. Veelal vanuit diepe waarden en overtuigingen heb je je samen met anderen ingezet voor dat wat jij belangrijk vindt voor mensen, organisaties en onze samenleving als geheel – op stedelijk, provinciaal, […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]