3 x 1,5 uur GRATIS carrière coaching voor 45+ ondernemers, gymnasiasten en Friezen

Drie keer 1,5 uur gratis carrière coaching? Dat is een grapje zeker?! Nee hoor. Dat is het niet. Een persoonlijk coachtraject is duur. Het geld groeit je niet op je rug! Maar soms… kan het je wel toevallen…! Als je al een poosje carrière of ondernemerscoaching overweegt, lees dan verder of je in aanmerking komt voor subsidie voor drie gesprekken.

Gratis ontwikkeladvies & carrière coaching voor 45-plussers (3 gesprekken)

Ben je 45 jaar of ouder en heb je behoefte aan een aantal gesprekken over je loopbaan? Kijk dan of je voor subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in aanmerking komt! Deze loopbaan subsidie wordt beschikbaar gesteld vanuit het Actieplan Perspectief voor Vijftigplussers.

Het ministerie schrijft op haar website: “Loopbaanadviseurs kunnen werkende vijfenveertigplussers een Ontwikkeladvies geven en daarvoor (per persoon) een subsidiebedrag van € 600 aanvragen. Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen”.

Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden van de deelnemer. Hierbij gaat het erom dat deelnemers actief gaan nadenken over hoe zij werkend hun pensioenleeftijd kunnen bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunnen voorkomen.

Het product dat uit het Ontwikkeladvies voortkomt is dan ook een persoonlijk ontwikkelplan waarin de deelnemer heeft beschreven wat voor acties hij/zij gaat ondernemen om  zijn/haar mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot het pensioen.

Bij ons staat de teller dit jaar inmiddels op 17 succesvol afgeronde trajecten. In totaal maken in 2019 46 mensen van dit aanbod gebruik via Haagse Hoogvliegers.

Aanbod Carrière en ondernemers coaching Haagse Hoogvliegers

Voor 600 Euro krijg je bij Haagse Hoogvliegers 3 gesprekken van 1,5 uur. In deze gesprekken staan we – in hoog tempo – stil bij de volgende zaken:

  • Je biografie – Wie ben je? Waar kom je vandaan? Waar sta je nu? Waar wil je naar toe?
  • Je waarden & vaardigheden – Wat vind jij belangrijk in je werk en leven?  Wat kun je goed en wat wil je blijven doen? Waarin wil je je verder ontwikkelen?In welke fase van meesterschap bevind je je nu? Wat betekent meesterschap voor jou? In hoeverre wil je andere mensen opleiden? Wat worden jouw 3 meesterstukken per jaar?
  • Je maakt een of twee moodboards en zet een 360-graden reflectie uit in je omgeving;
  • Alle bovenstaande informatie verwerk je in een concreet actieplan op 8 leefgebieden.

Als je meer wilt weten over mij en/of onze werkwijze, klik dan hier.

Wat is het voordeel van deze subsidieregeling?

Logisch – je krijgt (een deel) van een persoonlijk coachtraject gratis! Het kan je nét dat zetje geven dat je nodig hebt om weer helder voor ogen te krijgen waar je je de komende tijd voor wilt inzetten. Dat geeft rust, overzicht en vertrouwen.

Wie kan gebruik maken van de regeling

Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor vijfenveertigplussers (inclusief zzp-ers) die gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn. Mensen die werkloos zijn, hun werk wegens ziekte niet meer kunnen doen, of waarvoor er een ontslag/reorganisatie regeling van kracht is kunnen niet deelnemen. Werknemers kunnen met of zonder medeweten van hun werkgevers gebruikmaken van het Ontwikkeladvies.

Als je werkzaam bent in één van de volgende speciale beroepsgroepen is er goed nieuws: voor deze beroepsgroepen is namelijk een extra subsidieplafond beschikbaar:

 secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten en niet werkzaam in sector Zorg&Welzijn of sector Rijk;  werkend in de cateringbranche;  werkend in de sector detailhandel of fysieke winkels in de reisbranche;  gemeenteambtenaren, ;  buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers;  schoonmakers en niet werkzaam in sector Zorg&Welzijn of sector Rijk;  werkenden in de sector primair onderwijs;  werkenden in de sector middelbaar beroepsonderwijs en  ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst.

Wat is het “nadeel” van deze subsidieregeling?

De subsidie gaat voor zowel jou als mij gepaard met enige papieren rompslomp. We moeten twee formats invullen vooraf en drie achteraf. Deze formats moeten tenminste 7 jaar bewaard worden. Dat moet je er voor over hebben! Het ministerie wil begrijpelijkerwijs graag weten wat het ontwikkeladviestraject je heeft opgeleverd. Een onderzoeksbureau, Regioplan, gaat dit onderzoek uitvoeren.

Het onderzoeksbureau zal je tweemaal vragen om een korte online enquête in te vullen. Daarvoor is het nodig dat zij beschikken over je contactgegevens. Je gegevens worden anoniem verwerkt.

Wil je meer weten over deze subsidieregeling? Klik dan hier.

Lijkt het je leuk om 3 gratis coachgesprekken te ontvangen van Haagse Hoogvliegers?

Stuur dan een mail met daarin je gegevens: naam, mobiele telefoonnummer en geboortedatum, naar:  petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl . Dan stuur ik je z.s.m. de twee documenten toe (een vragenlijst van 3 pagina’s plus een verklaring dat je 12 uur per week of meer werkt), die ik naast een (ongeldig gemaakt) kopie van je ID bewijs nodig heb, om de subsidie voor je te kunnen aanvragen. Als je me de documenten ingevuld retour stuurt, zal ik de subsidie nog tijdens mijn vakantie (van 15 juli t/m 2 september) voor je aanvragen, want… wie het eerst komt….

Natuurlijk is voor het voor ieder succesvol coachtraject bovenal belangrijk dat het tussen ons klikt.

Vanaf 2 september neem ik dan telefonisch contact met je op. Voelt dat wederzijds goed? Dan plannen we onze gesprekken in, in de periode tussen 24 september en 15 december 2019.

Ik kijk uit naar je bericht en je bent van harte welkom!

 

Inschrijven

Soort ticket Plaatsen
Ja ik wil 3 gratis coachgesprekken.
Bel me graag geheel vrijblijvend voor een eerste telefonische kennismaking op telefoonnummer:

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/08/2019 - 20/12/2019
00:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
15

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *