Hit’m Heart Leiderschap training – Leer stevig staan en goed reageren als het erop aankomt I Najaar 2021

Hit’m Heart – Leer hoe je sterk(er) staat in spannende tijden en hoe je jezelf beter kunt begrenzen, door kracht én kwetsbaarheid te combineren

Mike Tyson zei eens “Everybody has a plan until they get punched in the face.” We ontkomen er niet aan ‘aangetikt’ te worden bij de uitvoering van ons leiderschap, bij het realiseren van onze dierbaarste dromen en bij het delen van onze vrolijkste verlangens. De vraag is: hoe blijven we dan energiek, oprecht en op een natuurlijke manier in onze eigen kracht staan? Hoe hanteren we dan onze kracht én onze kwetsbaarheid? We hebben deze training al meerdere malen aangeboden en iedere keer wordt de training hoog, met een 9+!, gewaardeerd door de deelnemers.

BOKSEN ALS METAFOOR – LEER STEVIG STAAN VOOR ALS HET EROP AANKOMT

Persoonlijke groei en natuurlijk leiderschap begint in je lijf, in je hart. Deze dag ligt het accent dan ook op persoonlijke beweging en beleving, inzicht, energieverdeling en actie. Actie in de vorm van boksen in een veilige omgeving. Waarom boksen? Boksen is een bijzonder effectieve manier om bloot te leggen volgens welke patronen je denkt, voelt en handelt. Je laat direct zien wie je bent, waar je kracht en mogelijkheden liggen, en ook wat je blokkeert. Wanneer ben jij op je best? Hoe doorbreek je je blokkades? Hoe verhoud je je tot pijn van anderen? Durf je -indien nodig- pijn te doen? Wat kun je doen om jezelf (energetisch) beter te begrenzen, zodat er minder energie weglekt of verloren gaat? We laten het je graag ontdekken! We doen natuurlijk geen wedstrijdje, maar gebruiken boksen als metafoor.

NIET LIJDEN MAAR LEIDEN! – KRACHTIG OMGAAN MET CONFRONTATIES

RESULTATEN HIT’M HEART

 • Je voelt hoe je volledig in je eigen kracht wordt gezet;
 • Je leert hoe je effectief met tegenslagen omgaat;
 • Je leert je energie effectief inzetten;
 • Je kunt op een natuurlijke manier beter je kwetsbaarheid laten zien zonder dat je aan kracht verliest. Daardoor word je authentieker;
 • Je gaat aan de slag met op dat moment voor jou actuele vraagstukken, denk aan: faalangst, succesangst, goede (energetische) begrenzing, presentie, perfectionisme, lastige klanten, stress, bijterige bazen, etc.
  Voor (project)leiders, managers en politici die regelmatig te maken krijgen met weerstand

Deze leiderschap training Hit ’m Heart is voor hoogvliegers die hun leiderschap innerlijk sterker willen verankeren. Die ook tijdens deze dag handvatten voor nieuw gedrag in spannende situaties willen krijgen aangereikt, die zij in hun lichaam verankeren. Deze fysieke verankering zorgt ervoor dat je sneller kunt schakelen, handelen en terugveren. Deze Masterclass is een uitstekende fysieke aanvulling op persoonlijke coachtrajecten, rondom welk vraagstuk ook. Uiteraard kun je specifieke vragen en wensen vooraf doorgeven. Dan kunnen de trainers hier zoveel mogelijk rekening mee houden en de training voor jou op maat maken. Hierbij kun je denken aan:

 • Hoe kan ik oplopende conflicten op een prettige en effectieve manier de-escaleren?
 • Hoe ga ik hoffelijk en kordaat om met ‘veelpraters’ en ‘mannetjes (m/v)’ in mijn omgeving?
 • Hoe kan ik mijn eigen fysieke/energetische grenzen beter voelen, aangeven en bewaken?
 • Hoe versterk ik mijn innerlijke leiderschapskwaliteiten, zodat deze voor anderen helderder zichtbaar en voelbaar worden?
 • Hoe blijf ik dicht bij mijn eigen waarden, op het moment dat ik aan de lat sta en er van alle kanten druk op me wordt uitgeoefend?

WANNEER
Najaar 2021, zodra we 8 aanmeldingen hebben, plannen we een datum in

LOCATIE
In de buurt van Hilversum

JE INVESTERING
€ 484 Euro – incl. koffie, thee, lunch, lekkers en BTW
Aantal deelnemers:  max. 12

GOED OM TE WETEN

Trek makkelijke kleding aan waarin je je vrij kunt bewegen en neem graag dikke sokken mee.

Hoe veel je ook van jezelf gegeven hebt, voorafgaand aan de training, en hoe moe je ook bent, we garanderen je, als altijd, dat je met méér energie en een grotere glimlach naar huis gaat, dan waarmee je binnenkomt.

PROGRAMMA HIT’M HEART

9.30 uur – Ontvangst met koffie en thee & lekkers

10 – 17.30 uur  – Welkom Training Hit ‘m Heart door Laura Soudijn en Willemijn Botermans

Gedurende de dag wordt voor zoveel pauzes gezorgd als jullie wensen en krijg je een heerlijke lunch aangeboden

We vinden het fijn om op basis van al het gedeelde samen na te praten, om te onderzoeken of we elkaars dromen concreet stappen verder kunnen brengen. Kun je helaas niet blijven borrelen? Laat het dan even weten. Zo voorkomen we voedselverspilling.

DE TRAINERS

Willemijn Botermans en Laura Soudijn ontmoetten elkaar 15 jaar geleden. Beiden zijn trainer en coach, elk met een eigen achtergrond. Hun paden kruisten elkaar nadat hun leven hen het meest dierbare had afgenomen. Beiden zijn ze op hun eigen manier hun eigen pad gaan lopen. Wat hen toen bond, bindt hen nog steeds: hun kracht, en ook hun kwetsbaarheid inzetten in het dagelijks leven en hun werk! Willemijn is inmiddels mede eigenaar van de Hoorneboeg en ze zal jullie met plezier deze prachtige culturele buitenplaats laten zien.

Ze ontmoeten je van harte, met alles wat je in je hebt!

REFLECTIE VAN DEELNEMERS

Aanrader!! Ook (zeker!) als je niet van boksen houdt 😉 Ik heb zelf heel veel aan deze training gehad. Mijn eye-opener was dat mijn ontwijkend gedrag erg vermoeiend is (voor beide partijen) en dat de confrontatie aangaan uiteindelijk heel veel moois oplevert. Dus…doen!

Marjolein Doesburg – Van Kleffens – Klinisch Chemicus, Staflid Maasziekenhuis Pantein

INSCHRIJVEN

Als je interesse hebt, laat het ons weten. Zodra we 8 deelnemers hebben, plannen we een nieuwe dagtraining in. Het is verstandig om je dan pas in te schrijven.

We vragen al onze deelnemers:

Kom met een open geest, open hart en open wil naar de training;
Verheug je op het leren kennen van collega hoogvliegers, die net als jij veel geven, snel schakelen en ambitieus zijn;
Kom met de intentie om tenminste 60% te luisteren en 40% te spreken;
Kom met de intentie om de trainers en je collega deelnemers groot te luisteren, en;
Met de bereidheid om ieders dromen concreet stappen verder te brengen waar mogelijk.
Zo zorgen we samen voor maximale meervoudige waardecreatie tijdens onze bijeenkomsten.

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Hit'm Heart - Najaar 2021
Leer hoe je sterk(er) staat in spannende tijden en hoe je jezelf beter kunt begrenzen, door kracht én kwetsbaarheid te combineren
484,00

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/09/2021 - 17/12/2021
09:30 - 17:30

Locatie
Buitenplaats De Hoorneboeg

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
12

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *