Training Hoffelijk Onderhandelen I Najaar 2022

Training Onderhandelen – Er zijn veel situaties waar we in een onderhandeling zitten zonder dat we het door hebben. Iedere vergadering, ieder zakelijk gesprek en in iedere relatie ben je bewust en heel vaak onbewust aan het onderhandelen. Zodra we ons vaker bewust zijn van de situatie kunnen we makkelijker waarde creëren. En als je je dan ook nog voorbereidt worden de mogelijkheden oneindig.

Hoffelijk Onderhandelen is de kunst van het creëren van een wederzijdse win-winsituatie wanneer er een tegengesteld belang is en je van elkaar afhankelijk bent! Door goed te onderhandelen draag je makkelijker zorg voor een betere werksfeer, een prettiger klantcontact en kun je allerlei zaken voor een lagere prijs kopen of voor een hogere prijs verkopen. Goede onderhandelaars kennen en respecteren hun eigen grenzen én staan garant voor duurzame goede relaties.

Deze intensieve en interactieve training geeft je handvatten en oplossingen om iedere (potentiële) conflictsituatie tot een goed einde te brengen.

Bij goed onderhandelingen is het je goed kunnen verplaatsen in de situatie van de ander van doorslaggevend belang. Goede onderhandelaars steken bij de voorbereiding veel tijd in het nagaan van wat bij de tegenpartij speelt. Gevoelens spelen tijdens de gehele onderhandeling een buitengewone belangrijke rol. In het normale zakelijke verkeer worden besluiten voor 85% op niet-rationele gronden genomen.

Hoffelijkheid is een belangrijk onderdeel van het onderhandelen. Doordat jij je hoffelijk opstelt in de onderhandeling is de ander sneller geneigd om toe te happen op tot een deal te komen.

Training Hoffelijk Onderhandelen – voor wie

Deze training is een aanrader voor iedereen die thuis of privé beter wil leren onderhandelen, op een prettige, menselijke manier met behoud van relatie. Deze training is in het bijzonder geschikt voor ondernemers, facilitair managers en inkopers.

De training is heel interactief van opzet. Natuurlijk krijg je theorie aangereikt, echter, we gaan vooral samen aan de slag. We zorgen voor een prettig en veilig leerklimaat waarin je alle ruimte krijgt om te oefenen. Deze opzet maakt dat je snel groeit aan de hand van gerichte en goed onderbouwde feedforward (wat gaat er GOED en wat kan er BETER) van Gijs en van je collega deelnemers.

Trainer

Deze dagtraining Hoffelijk Onderhandelen wordt verzorgd door Gijs Weenink, directeur van de DebatAcademie. Gijs traint je in:

  • het maken van deals;
  • permanent de onderhandelruimte vergroten;
  • luisteren;
  • het analyseren van de belangen van de ander;
  • conflicten hanteren en oplossen.

Onderhandelvaardigheid geeft je handvatten en oplossingen voor iedere ­situatie! In de training wordt theorie ­afgewisseld met veel onderhandelen in de praktijk.

Resultaat

Je weet goed om te gaan met tegenstrijdige belangen en spanningen in elke situatie. Door te weten wat je moet doen en laten, kun je conflicten soepel tot een oplossing brengen. Daarna kun je de beste deal maken, waardoor mensen blij en tevreden achterblijven. Ook weet je feilloos de belangen van de ander te behartigen met een oplossing die iedereen past. Dit brengt je verder in het leven en zorgt ervoor dat relaties versterkt worden en vertrouwen vergroot wordt.

Programma

9.15 uur – Ontvangst met koffie, thee en lekkers
9.30 uur – Welkom door Petra Hiemstra & kennismaking
9.45 uur – Start training onderhandelen door Gijs Weenink
12.30 uur – Lunch
16.30 uur – Einde training & start borrel voor de liefhebbers

Locatie

Een passende, stijlvolle locatie in het centrum van Den Haag

Je investering

363 Euro inclusief zoveel koffie, thee, water, lekkers, borrel & excl BTW

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Dagtraining Hoffelijk onderhandelen
Deze intensieve en interactieve training geeft je handvatten en oplossingen om iedere (potentiële) conflictsituatie tot een goed einde te brengen.
363,00

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/09/2022
09:30 - 16:30

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
12

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *