Leergang Meesterschap in Maatschappelijke Transformatie I 8 dagen I Start voorjaar 2022

Leergang Meesterschap in Maatschappelijke Transformatie – We leven in een heel interessante tijd. Het bewustzijn en de urgentie dat ‘het anders moet en kan’ is er nu. We hebben ‘slechts’ A-team leiders nodig die hoofden, harten en handen ineenslaan om die gebundelde energie in goede banen te leiden, onder het motto:We love it when a plan comes together.

Bij voldoende animo starten we in het voorjaar 2022 met een nieuwe leergang voor mensen met een rijk bedraad brein & zijn: leiders (in spe) die vanuit een heldere, holistische maatschappijvisie concreet vorm, inhoud en bezield richting willen geven aan de maatschappelijke transformaties waar we als samenleving voor staan. Mensen die willen voorgaan in het intellectuele, morele en inspirerende debat over de te volgen strategie. En die samen een nieuw sociaal-economisch model willen creëren voor de komende 20-50 jaar.

Voor wie?

Deze leergang is interessant voor ondernemers, politici en bestuurders (in spe) die niet zozeer de dingen ‘goed willen doen’ als wel die het juiste willen doen. Je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring en/of je wilt nu je verantwoordelijkheid nemen voor rentmeesterschap, innovatie, Vergangenheitsbewältigung en maatschappelijke transformatie. Je bent bereid om (straks) ‘pijn te doen waar nodig’, omdat je (je mensen) tegelijkertijd een wenkend Positief Toekomst Perspectief biedt.

Kortom: deze leergang past bij je als je de wil, het vertrouwen en het vermogen hebt om projecten of processen te leiden die de levens van tenminste 600.000 mensen duurzaam verbeteren. Dit aantal is gebaseerd op de 3,5%-regel voor revoluties, zoals onderzocht door Harvard hoogleraar Erica Chenoweth, echter 3 miljoen mensen of nog meer mag natuurlijk ook. We werken in deze leergang bewust ‘van groot (macro/mundo) naar klein (micro/meso)’.

Programma Meesterschap in Maatschappelijke Transformatie

In deze leergang Meesterschap in Maatschappelijke Transformatie:

  • Ontwikkel, verfijn articuleer en presenteer je jouw visie op waar we als samenleving staan in 2050 op micro, meso & macro niveau;

  • Bepaal je vanuit deze visie wat jouw strategie wordt binnen je organisatie, onderneming, stad of bedrijf;

  • Deel je jouw meesterschap-in-75-minuten met je collega’s – door te doceren, faciliteren en verbinden;

  • Vergroot je je schaaldrager- & grootluisterschap (op persoonlijk, organisatorisch en macroniveau);

  • Leer je hoe je woorden kunt laten werken – je ontwikkelt je eloquentie, magnetisch charisma & sprekend leiderschap;

  • Leer je van 4 trainers/sprekers/transformatiekundigen/trendwatchers/inspiratoren naar keuze (uit ons of jullie eigen netwerk);

  • Investeer je bewust in de opbouw van een waardevol zakelijk netwerk, dat elkaar duurzaam inspireert en voor elkaar klaarstaat als het er straks op aankomt;

  • Schrijf je 2 artikelen over jouw antwoord op grote actuele vragen, die (als je dat leuk vindt) gepubliceerd kunnen worden op onze website (en die we bij voldoende kwaliteit en animo bundelen en uitgeven) – elkaar interviewen mag ook!

  • Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 8 per groep, die echt van toegevoegde waarde zijn voor elkaar.

Programma Leergang Maatschappelijke Transformatie

Dag 1 – Kennismaking via ILJG methodiek
Dag 2 – PechaKucha Presentaties
Dag 3 – Meesterschap in doceren & innovatie
Dag 4 – Meesterschap in doceren & innovatie
Dag 5-8 – Training door docent/spreker naar keuze

Je investering

4.235 Euro voor 8 dagen (incl. koffie, thee, water, lekkers, lunch, literatuur, eindborrel & BTW)

Locaties

De trainingsdagen vinden plaats op locaties in het centrum van Den Haag, passend bij het thema van die dag.

Literatuuradvieslijst

Luistertips

Nederland van 20 miljoen | Harry Boeschoten
Interview van Van Dis met Harari

Opleider & facilitator

Petra Hiemstra zal de eerste 4 sessies begeleiden. Daarna kiezen jullie als groep 4 zelf voor trainers/trendwatchers/sprekers naar keuze, die het meeste bijdragen aan de ontwikkeling van jullie persoonlijke meesterschap in maatschappelijke en systemische transformatie.

In 2021 kozen de deelnemers voor de trainers: Kees Klomp, Siets Bakker, Paula Kolthoff, Bianca van der Voorst en Patricia Wouda.

Referenties

Worden je op verzoek met plezier verstrekt.

Aanmelden

De kwaliteit van onze leergangen bestaat uit het kaliber van de mensen die we samenbrengen en die ook echt voor elkaar van toegevoegde waarde willen en kunnen zijn. Als je denkt dat deze leergang écht iets voor jou (of voor één van je medewerkers) is, bel me dan graag even. Dan kan ik je meer vertellen over de mensen die zich hebben aangemeld, zo dat je zelf goed kunt voelen: já, dat is precies de groep voor mij … Petra Hiemstra – 06-33803867

Let op: Deze training is niet geschikt voor mensen die willen leren managen/leidinggeven. Daar bestaan vele andere excellente trainingen voor.

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Leergang Maatschappelijke Transformatie I 2021/2022 4.235,00

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/03/2022 - 06/10/2022
09:30 - 17:30

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
8

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *