NL Leert door – 3 x 1,5 uur coaching voor 126 Euro

NL LEERT DOOR – De overheid biedt dit najaar opnieuw alle werkenden in Nederland de mogelijkheid om voor 700 Euro tenminste 4 uur carrière coaching te ontvangen door een gecertificeerde coach. Voor dat bedrag kunnen wij je bij Haagse Hoogvliegers 3 sessies van 1,5 uur bieden (normaal 726 Euro). Vanwege de BTW die we over dit traject moeten afdragen én de arbeidsmarktscan die we je verplicht moeten aanbieden vanuit deze regeling, bedraagt de eigen bijdrage voor deze 3 sessies 126 Euro. Uiteraard kun je dit bedrag in enkele maanden aflossen als dat voor jou fijn is. Ook krijg je gratis ons handboek cadeau. Daarmee kun je, als je dat wilt, zelf aan de slag, voor we van start gaan.

In deze 3 gesprekken, werken we gericht aan:

* je biografie-analyse;
* je waarden-analyse;
* je vaardighedenanalyse;
* het maken van een moodboard ‘waar sta ik over 10 jaar’ – zakelijk en persoonlijk:
* het uitvragen van een 360-graden feedforward bij 10 mensen in je omgeving.
Al deze informatie verwerken we in heldere doelstellingen op 8 leefgebieden voor de komende tijd.

Zeker in het eerste gesprek is er alle ruimte om samen te kijken naar mogelijke pijnstukken uit het verleden en/of niet-helpende overtuigingen.

Het handboek dat we je aanreiken, leert je veel over:
* je eigen favoriete teamrol, leerstijl, leiderschapsstijl en drijfveren;
* jouw niveau van Meesterschap.

Ook kunnen we de sessies benutten om samen te kijken naar:

* een aantrekkelijk en actueel CV + motivatiebrieven;
* hoe je een (nieuw) netwerk kunt opbouwen in het door jouw gewenste werkveld – we stellen je graag voor aan hoogvliegers uit ons netwerk die voor jou interessant zijn;
* je ideale functieprofiel(en):
* je ideale cliënt;
* je ondernemingsplan (op 1 a4) en/of businessscenario’s;
* jouw persoonlijke visie op het werk wat we te doen hebben de komende 20 jaar.

Gesprekken kunnen worden gevoerd in het Nederlands, Fries, Engels of Duits.

Tip: Als je de eerste 4 hoofdstukken uit het handboek voor ons 1e gesprek invult en retour stuurt (geen must!!) kan ik sneller aanhaken bij je verhaal en haal jij het meeste rendement uit onze gesprekken.

Coaching online of in Den Haag

Of je nu komt voor: Carrière coaching – Life coaching – Ondernemerscoaching – Executive Coaching of Loopbaan coaching, we ontvangen je met open armen “aan de keukentafel”. Wel corona proof (voldoende afstand, elleboog ipv hand én raam open) én in stijl natuurlijk!

Adres: Nassauparc, Nassaulaan 13, 2514 JS Den Haag

In de buurt is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Het is uiteraard ook mogelijk om onze gesprekken telefonisch, via WhatsApp of Skype te voeren als dat voor jou fijner, veiliger of praktischer is.

Ik plan mijn gesprekken in op de volgende tijden:

Ma: 11, 13.30 of 16 uur
Di – Do en Vr: 10.30, 13.30 of 16 uur
Gesprekken duren 1,5 uur

Wat vraagt deze regeling van ons?

Als je van deze regeling gebruik wilt maken, gaat dat met iets meer administratie gepaard, dan normaal. Concreet betekent dit dat:

  • Je bij de start van het traject een kopie van je paspoort aanlevert, en:
  • Een toestemmingsverklaring invult, waarmee je aangeeft dat je gegevens ingezien mogen worden bij een eventuele controle.

Tijdens sessie 2 of 3 vullen we samen de volgende documenten in:

1. Een gespreksverslag
2. Een doelstellingenverslag
3. Een prestatieverklaring, waarin je aangeeft dat ik je inderdaad het minimale aantal van 4 uur coaching heb aangeboden.

Deze laatste documenten moet ik 7 jaar bewaren en worden niet met het ministerie gedeeld.

Ook moet ik je van het ministerie een gevalideerde online test aanbieden. De eigen bijdrage voor dit traject komt daarmee op ong. 126 Euro.

NL Leert door – vanaf december weer 50.000 trajecten mogelijk

Het ministerie van SZW stelt vanaf december opnieuw budget voor 50.000 trajecten ter beschikking. Mijn verwachting is dat de animo voor deze regeling groot is. Dit aanbod geldt zolang er budget beschikbaar is. Als je interesse hebt in deze regeling, laat het dan graag z.s.m. weten. Zodra het mogelijk is, zal ik de aanvraag voor je indienen. Daarvoor heb ik je naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra ik deze in het systeem heb gezet, ontvang jij een mail die je moet bevestigen. Is dat gelukt, dan ontvang je een bevestiging met registratienummer. Dan weten we zeker dat de subsidie voor jou is zekergesteld!

95% succes garantie!

De afgelopen 10 jaar heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarmee ik 95% succes behaal. Dat wil zeggen: in 1 tot 8 gesprekken bereiken mijn gesprekspartners 95% van wat ze willen. In het handboek dat je ontvangt, staan vele praktische oefeningen.  Als je de tijd, rust en ruimte neemt om alle vragen en oefeningen in te vullen, zul je merken dat zij hun ‘innerlijke’ werk gaan doen. Na een week of 8 wordt helder duidelijk waar het voor jou echt om gaat de komende periode. En nog enkele weken later zul je synchroniciteit gaan ervaren. Dan komen de juiste antwoorden op je vragen, mensen of klussen ‘als vanzelf’ op je pad. Dat is altijd een heerlijk moment!

Goed om te weten

  1.  Ik schenk veel vertrouwen en daag je waar nodig uit.
  2. Je mag altijd zoveel koffie en thee als je wilt; vraag rustig om meer als ik onverhoopt opga in je verhaal;
  3. Je mag het altijd volstrekt met me oneens zijn. Adviezen blijven adviezen. Sla rustig met de vuist op tafel. Hoe duidelijker jouw Néé!, hoe helderder je JA’s!
  4. Afspraak is afspraak en tijd is tijd. Afspraken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kostenloos worden geannuleerd of verschoven.
  5. Ik stel je altijd voor aan voor jou interessante gesprekspartners. Dit is een gratis service. Je neemt voor iedere gesprekspartner een kleine attentie mee, houd hem of haar op de hoogte van het verloop van je keuzeproces en bent ook zelf bereid in de toekomst een andere leuke hoogvlieger in zijn/haar loopbaantraject te steunen.

Is dit precies waar je behoefte aan hebt?

Bel dan voor een korte telefonische kennismaking. Als dat goed voelt, zet ik je op de lijst. Zodra de subsidie is aangevraagd en bevestigd, kunnen we het 1e gesprek inplannen. Dat zal naar verwachting vanaf januari 2021 zijn. Petra Hiemstra – 06-33803867 of mail je belangstelling en gegevens naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl 

Ben ik in gesprek? Spreek dan je naam en telefoonnummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Ik kijk er naar uit je weer te spreken of voor het eerst te ontmoeten!

Haagse Hoogvliegers is door het CMI gecertificeerd op niveau C (het hoogste niveau)


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2020 - 31/05/2021
10:30 - 17:30

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
0

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *