Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Biografie trauma werkboek

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je loopbaanadviseur of carrière coach bespreekt, is helemaal aan jou. Dat kunnen stappen binnen de overheid zijn of daarbuiten.

Bij Haagse Hoogvliegers kunnen we je voor dit bedrag 6 coachsessies van 1,5 uur aanbieden. Ook ontvang je een rapportage van de belangrijkste bevindingen uit ons traject en krijg je ons handboek gratis cadeau!

Meestal bestaat een coachtraject uit een uitgebreide biografie analyse, een waarden- en vaardigheden analyse, een teamrol-analyse, een ‘ben-ik-een-hoogvlieger-test-en-wat-betekent-dat-voor-mij’ en een meesterschapsanalyse. Samen kijken we naar de rode draden in je leven en loopbaan en vandaaruit naar de toekomst. Waar loop je op leeg, waar krijg je energie van? Hoe kun je als hoog sensitief persoon je gevoeligheid goed inzetten? Hoe vind/creëer je een baan (of leefwijze) die recht doet aan ál je interesses of ambities? Wat wil je blijven doen? Waarin wil je je ontwikkelen?

We kunnen desgewenst je sollicitatiebrieven en CV tweedelezen en stellen je met alle plezier voor aan interessante gesprekspartners uit ons netwerk, als dat voor jou helpend is. Onze ervaring als assessor maakt het ook makkelijk om je voor te bereiden op eventuele assessments of pittige (functionerings- of beoordelings) gesprekken.

Executive coaching – Ook als je overweegt om (deels) als ondernemer te gaan werken of als je wilt ontwikkelen tot (top) bestuurder ben je bij ons aan het goede adres. In het eerste geval kijken we hoe we jouw onderneming wind onder de vleugels kunnen geven en in het tweede geval focussen we op jouw persoonlijke leiderschapsstijl, meesterschap in het opleiden van anderen en het ‘dragen van grote veranderingsprocessen’ of bijvoorbeeld op het ontwikkelen van een heldere, aansprekende visie voor onze samenleving.

We hebben inmiddels zo’n 1.000 ambitieuze mensen met plezier en succes begeleid bij het zetten van hun volgende carrière stappen en het vinden van een levensinvulling die vervult. Daarnaast hebben we zo’n 2.500 mensen in eigen huis en bij organisaties opgeleid in liefdevol, sprekend en grootluisterend leiderschap, omgaan met weerstand, goed omgaan met lastige leidinggevenden/collega’s, aikido en nog veel meer …

Regeling loopbaanadvies A+O Fonds Rijk – € 1.815 voor je loopbaan!

Je kunt je voor deze regeling via het digitaal dossier van Loopbaanadvies aanmelden. Na aanmelding krijg je een LoopBaanAdvies-code, die wij op onze offerte moeten vermelden, die je vervolgens bij het A&O fonds kunt uploaden.

In de offerte moeten we vermelden dat we werken aan je competenties en dat we je ontwikkelmogelijkheden in kaart brengen. Ook moet in de offerte vermeld staan dat we na het einde van het traject een schriftelijke eindrapportage opleveren (al wordt hierop niet gecontroleerd).

Goed te weten: als coachee moet je de kosten van dit traject vooruit betalen. Na sessie 4 kun je de factuur in het systeem invoeren en krijg je het bedrag teruggestort van het A&O Fonds.

Mochten 6 sessies voor jou niet voldoende zijn, dan kunnen we een tussenrapportage opstellen en kun je bij het A&O fonds een verlenging aanvragen van opnieuw 1.500 Euro plus BTW (1.815 Euro). Aan het einde van deel II ontvang je dan de eindrapportage met een ontwikkeladvies.

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Meer informatie gewenst?

Heb je vragen over de Regeling Loopbaanadvies, dan kun je het beste je vragen direct stellen aan het A+O Fonds via:  of 06 29 521 339.

Vind je het fijn om eerst te onderzoeken of wij bij elkaar passen?  Goed idee! Voor ieder succesvol coachtraject is een goede klik cruciaal. Bel gerust voor een korte telefonische kennismaking of kom een kwartiertje langs op ons kantoor aan de Nassaulaan 13 in Den Haag (naast het gebouw van de VNG in het centrum van Den Haag).
Mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl of bel: 06-33803867.

Goed om te weten

Bij Haagse Hoogvliegers krijg je altijd zoveel koffie, thee of water als je wilt. Je mag het altijd volstrekt met ons oneens zijn. Ieder helder Nee! brengt jouw Ja’s! dichterbij. En uiteraard blijft alles wat je vertelt, vertrouwelijk en binnenskamers.

Je bent van harte welkom op ons kantoor, en het is ook mogelijk om de sessies telefonisch, wandelend, via Zoom, WhatsApp of Signal te laten plaatsvinden. Net wat voor jou het fijnste is. Onze sessies duren gemiddeld 1,5 uur.

Je bent op maandag welkom om 11, 13.30 of 16 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag om: 10.30, 13.30 of 16 uur.

Afspraken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kosteloos worden geannuleerd of verzet.

Haagse Hoogvliegers is CMI gecertificeerd op het hoogste niveau C. Tijdens onze gesprekken sluiten we aan bij jouw specifieke wensen en vragen.

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Ja ik wil graag gebruik maken van de Regeling Loopbaanadvies
Bel of mail me op:

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Booking Summary

1
x Ja ik wil graag gebruik maken van de Regeling Loopbaanadvies
€0,00
Totaal
€0,00 Taxes included

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2023 - 31/12/2023
00:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
17

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je éérst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]