Regeling Loopbaanadvies A+O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur GRATIS loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Biografie trauma werkboek

Regeling Loopbaanadvies A+O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je loopbaanadviseur of carrière coach bespreekt, is helemaal aan jou. Dat kunnen stappen binnen de overheid zijn of daarbuiten.

Bij Haagse Hoogvliegers kunnen we je voor dit bedrag 6 coachsessies van 1,5 uur aanbieden. Ook ontvang je een rapportage van de belangrijkste bevindingen uit ons traject en krijg je ons handboek gratis cadeau!

Meestal bestaat een coachtraject uit een uitgebreide biografie analyse, een waarden- en vaardigheden analyse, een teamrol-analyse, een ‘ben-ik-een-hoogvlieger-test-en-wat-betekent-dat-voor-mij’ en een meesterschapsanalyse. Samen kijken we naar de rode draden in je leven en loopbaan en vandaaruit naar de toekomst. Waar loop je op leeg, waar krijg je energie van? Hoe kun je als hoog sensitief persoon je gevoeligheid goed inzetten? Hoe vind/creëer je een baan (of leefwijze) die recht doet aan ál je interesses of ambities? Wat wil je blijven doen? Waarin wil je je ontwikkelen?

We kunnen desgewenst je sollicitatiebrieven en CV tweedelezen en stellen je met alle plezier voor aan interessante gesprekspartners uit ons netwerk, als dat voor jou helpend is. Onze ervaring als assessor maakt het ook makkelijk om je voor te bereiden op eventuele assessments of pittige (functionerings- of beoordelings) gesprekken.

Executive coaching – Ook als je overweegt om (deels) als ondernemer te gaan werken of als je wilt ontwikkelen tot (top) bestuurder ben je bij ons aan het goede adres. In het eerste geval kijken we hoe we jouw onderneming wind onder de vleugels kunnen geven en in het tweede geval focussen we op jouw persoonlijke leiderschapsstijl, meesterschap in het opleiden van anderen en het ‘dragen van grote veranderingsprocessen’ of bijvoorbeeld op het ontwikkelen van een heldere, aansprekende visie voor onze samenleving.

We hebben inmiddels zo’n 1.000 ambitieuze mensen met plezier en succes begeleid bij het zetten van hun volgende carrière stappen en het vinden van een levensinvulling die vervult. Daarnaast hebben we zo’n 2.500 mensen in eigen huis en bij organisaties opgeleid in liefdevol, sprekend en grootluisterend leiderschap, omgaan met weerstand, goed omgaan met lastige leidinggevenden/collega’s, aikido en nog veel meer …

Regeling Loopbaanadvies A+O Fonds Rijk – € 1.815 voor je loopbaan!

Je kunt je voor deze regeling via het digitaal dossier van Loopbaanadvies aanmelden. Na aanmelding krijg je een LoopBaanAdvies-code, die wij op onze offerte moeten vermelden, die je vervolgens bij het A&O fonds kunt uploaden.

In de offerte moeten we vermelden dat we werken aan je competenties en dat we je ontwikkelmogelijkheden in kaart brengen. Ook moet in de offerte vermeld staan dat we na het einde van het traject een schriftelijke eindrapportage opleveren (al wordt hierop niet gecontroleerd).

Goed te weten: als coachee moet je de kosten van dit traject vooruit betalen. Na sessie 4 kun je de factuur in het systeem invoeren en krijg je het bedrag, meestal binnen 3 weken, teruggestort van het A&O Fonds.

Mochten 6 sessies voor jou niet voldoende zijn, dan kunnen we een tussenrapportage opstellen en kun je bij het A&O fonds een verlenging aanvragen van opnieuw 1.500 Euro plus BTW (1.815 Euro). Aan het einde van deel II ontvang je dan de eindrapportage met een ontwikkeladvies.

Regeling Loopbaanadvies A+O Fonds Rijk – Meer informatie gewenst?

Heb je vragen over de Regeling Loopbaanadvies, dan kun je het beste je vragen direct stellen aan het A+O Fonds via:  of 06 29 521 339.

Vind je het fijn om eerst te onderzoeken of wij bij elkaar passen?  Goed idee! Voor ieder succesvol coachtraject is een goede klik cruciaal. Bel gerust voor een korte telefonische kennismaking of kom een kwartiertje langs op ons kantoor aan de Nassaulaan 13 in Den Haag (naast het gebouw van de VNG in het centrum van Den Haag).
Mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl of bel: 06-33803867.

Goed om te weten

 • Haagse Hoogvliegers houdt zich aan haar geheimhoudingsplicht, zoals deze is beschreven in de gedragscodes van het Noloc en het NIP. Alles wat je vertelt blijft vanzelfsprekend binnenskamers. Wel stellen we je, uiteraard met jouw uitdrukkelijke toestemming, graag voor aan relevante mensen of collega coaches of trainers in ons netwerk. Als je gebruik maakt van een plustraject zullen de bij Haagse Hoogvliegers aangesloten trainers en coaches onderling geen informatie uitwisselen. We laten het aan jou over om met mij of ons te delen wat je wilt. Enkel indien collega’s zich (ernstig) zorgen maken over je gezondheid, welzijn of iets wat binnen een plustraject is gebeurd, zullen zij dat melden.
 • Wij hechten waarde aan onze afspraken. Afspraken kunnen tot 3 werkdagen (72 uur) van te voren kosteloos geannuleerd of verzet worden. Afspraken die binnen deze termijn worden afgezegd, dienen gewoon te worden betaald. Natuurlijk kan er altijd iets onvoorziens gebeuren. Als je een pakket inkoopt van 6 gesprekken, bieden we jou én onszelf graag de ruimte om 1 gesprek op korte termijn kostenloos te annuleren of verzetten.
 • Ingekocht gesprekstegoed blijft, tenzij anders overeengekomen, 12 maanden geldig.
 • Als je kiest voor een coachtraject, commiteren we ons beiden aan de door jou geformuleerde doelen. Je koopt dan een totaalpakket in. Wij vinden het fijn om na het 1e gesprek te horen voor hoeveel sessies jij je wilt en kunt commiteren. Dan stemmen we onze werkwijze daarop af.
 • Annulering en financiële restitutie van (een deel) van het gekozen traject is enkel mogelijk binnen 30 dagen nadat de factuur voor het hele traject is verzonden.
 • Heb je sneller je doelen en wensen bereikt dan voorzien? Dan mag je resterende gesprekstegoed, in goed overleg, altijd aan iemand anders cadeau doen.
 • Bij ingekochte plustrajecten is voor Haagse Hoogvliegers niet mogelijk om geld ‘over het jaar heen’ voor cliënten te bewaren. Financiële tegoeden voor externe partijen dienen het liefst in hetzelfde kwartaal als de facturatie, en tenminste in het zelfde kalenderjaar, worden uitgegeven aan dienstverleners naar keuze.
 • Je krijgt altijd een gratis portie liefde cadeau en ook zoveel koffie en thee als je wilt. Vraag rustig om meer als we onverhoopt geheel opgaan in je verhaal.
 • Je hebt en houdt altijd de regie over jouw traject. Je mag het altijd volstrekt met mij of ons oneens zijn. Hoe helderder jouw ‘nee!’ hoe sneller we bij jouw ‘ja’s’ komen.
 • We vinden altijd een manier van werken die bij jou past.
 • We schenken vertrouwen en dagen je uit.
 • Je bent van harte welkom op ons kantoor, en het is ook mogelijk om de sessies telefonisch, wandelend, via Zoom, WhatsApp of Signal te laten plaatsvinden. Net wat voor jou het fijnste is.
 • Onze sessies duren 1,5 uur en zijn inclusief een half uur voor- en nabereidingstijd van onze kant.
 • Je bent op maandag welkom om 11, 13.30 of 16 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag om: 10.30, 13.30 of 16 uur.
 • Haagse Hoogvliegers is CMI gecertificeerd op het hoogste niveau C. Tijdens onze gesprekken sluiten we aan bij jouw specifieke wensen en vragen.
 • Medewerkers van Defensie komen niet voor deze subsidie in aanmerking. Zij kunnen kijken op de website van het Arbeidsmarkt- en Scholingsfonds Defensie (ASD)

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Ja ik wil graag gebruik maken van de Regeling Loopbaanadvies
Bel of mail me op:

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Booking Summary

1
x Ja ik wil graag gebruik maken van de Regeling Loopbaanadvies
€0,00
Totaal
€0,00 Belastingen inbegrepen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/07/2024 - 31/12/2024
00:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
36

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

Doneer een CoachKwartiertje – Heel regelmatig melden zich veelal zeer talentvolle jonge hoogvliegers bij ons, die graag gecoacht willen worden omdat ze ergens in hun studie of vroege loopbaan vastlopen. Zij hebben behoefte aan gerichte aandacht, iemand die hen helemaal kan zien en accepteren voor wie ze helemaal zijn en een stukje begeleiding in het […]

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor wethouders, burgemeesters, gedeputeerden en politici – Een aantal jaren geleden heb je bewust de keuze gemaakt voor de politiek. Veelal vanuit diepe waarden en overtuigingen heb je je samen met anderen ingezet voor dat wat jij belangrijk vindt voor mensen, organisaties en onze samenleving als geheel – op stedelijk, provinciaal, […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]