Regeling loopbaanadvies A&O Fonds – Gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling loopbaanadvies – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je loopbaanadviseur of carrière coach bespreekt, is helemaal aan jou. Dat kunnen stappen binnen de overheid zijn, of daarbuiten.
*
Bij Haagse Hoogvliegers kunnen we je voor dit bedrag 7 coachsessies van 1,5 uur aanbieden of bijvoorbeeld 5 coachsessies plus een of twee dagtrainingen naar keuze, die jou verder brengen in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Kijk voor de trainingen in onze agenda. Ook krijg je ons handboek gratis cadeau!
Meestal bestaat een coachtraject uit een uitgebreide biografie analyse, een waarden- en vaardigheden analyse, een teamrol-analyse, een ‘ben-ik-een-hoogvlieger-test-en-wat-betekent-dat-voor-mij’ en een meesterschapsanalyse. Samen kijken we naar de rode draden in je leven en loopbaan en vandaaruit naar de toekomst. Waar loop je op leeg, waar krijg je energie van? Hoe kun je als hoog sensitief persoon je gevoeligheid goed inzetten? Hoe vind/creëer je een baan (of leefwijze) die recht doet aan ál je interesses of ambities? Wat wil je blijven doen? Waarin wil je je ontwikkelen?
*
We kunnen desgewenst je sollicitatiebrieven en CV tweedelezen en stellen je met alle plezier voor aan interessante gesprekspartners uit ons netwerk, als dat voor jou helpend is. Onze ervaring als assessor maakt het ook makkelijk om je voor te bereiden op eventuele assessments of andere pittige (functionerings- of beoordelings) gesprekken.
Ook als je overweegt om (deels) als ondernemer te gaan werken of als je wilt ontwikkelen tot (top) bestuurder ben je bij ons aan het goede adres. In het eerste geval kijken we hoe we jouw onderneming wind onder de vleugels kunnen geven en in het tweede geval focussen we op jouw persoonlijke leiderschapsstijl, meesterschap in het opleiden van anderen en het ‘dragen van grote veranderingsprocessen’ of bijvoorbeeld op het ontwikkelen van een heldere, aansprekende visie voor onze samenleving.
*
We hebben inmiddels zo’n 750 ambitieuze mensen met plezier en succes begeleid bij het zetten van hun volgende carrière stappen en het vinden van een levensinvulling die vervult. Daarnaast hebben we zo’n 2.500 mensen in eigen huis en bij organisaties opgeleid in liefdevol, sprekend en grootluisterend leiderschap, omgaan met weerstand, goed omgaan met lastige leidinggevenden/collega’s, aikido en nog veel meer..

Aanvraag loopbaanadvies: € 1.500 voor je loopbaan!

Je kunt je voor deze regeling aanmelden via het digitaal dossier van Loopbaanadvies aanmelden. Na aanmelding krijg je een LoopBaanAvies-code, die wij op onze offerte moeten vermelden, die je vervolgens bij het A&O fonds kunt uploaden. In de offerte moeten we vermelden dat we werken aan je competenties en dat we je ontwikkel mogelijkheden in kaart brengen. Ook moet in de offerte vermeld staan dat we na het einde van het traject een schriftelijke eindrapportage opleveren (al wordt hierop niet gecontroleerd).

Goed te weten: als coachee moet je de kosten van dit traject vooruit betalen en krijg je het bedrag na afloop van het traject teruggestort van het A&O Fonds. Uiteraard kun je bij ons aangeven hoe je dit traject wilt betalen (b.v. een vast bedrag per maand, dat voor jou haalbaar en betaalbaar is). Indien je méér sessies zou willen, kun je dat tijdens het traject aan het A&O fonds aangeven. De regeling is verlengd en loopt af op 30 juni 2022.

Meer informatie

Heb je vragen over de Regeling Loopbaanadvies, dan kun je het beste je vragen direct stellen aan het A+O Fonds via:  of 06 29 521 339.

Vind je het fijn om te onderzoeken of wij bij elkaar passen? Voor ieder succesvol coachtraject is een goede klik cruciaal. Bel gerust voor een korte telefonische kennismaking, of kom een kwartiertje langs op ons kantoor aan de Nassaulaan 13 in Den Haag (naast het gebouw van de VNG in het centrum van Den Haag). Mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl of bel: 06-33803867.

Goed om te weten

Bij ons krijg je altijd zoveel koffie, thee of water als je wilt. Je mag het altijd volstrekt met ons oneens zijn. Ieder helder Nee! brengt jouw Ja’s! dichterbij. Afspraken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kostenloos geannuleerd of verzet worden. En uiteraard blijft alles wat je vertelt, vertrouwelijk en binnenskamers.

Je bent van harte welkom op ons kantoor, en het is ook mogelijk om de sessies telefonisch, wandelend, via Skype, Teams of WhatsApp te laten plaatsvinden. Net wat voor jou het fijnste is. Onze sessies duren gemiddeld 1,5 uur.

Je bent op maandag welkom om 11, 13.30 of 16 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag om: 10.30, 13.30 of 16 uur. Afspraken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kostenloos worden geannuleerd of verzet.

Haagse Hoogvliegers is CMI gecertificeerd op het hoogste niveau C. Tijdens onze gesprekken sluiten we aan bij jouw specifieke wensen en vragen.

Inschrijven

Soort ticket Plaatsen
Ja ik wil graag gebruik maken van de Regeling Loopbaanadvies
Bel me op: Of mail me op:

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/09/2021 - 15/12/2022
00:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
2

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *