Debat & Presentatietraining II – Speechen als Obama I Voorjaar 2022

Speechen als Obama I Retorica & applaustechnieken – Presenteren is een kunst, en een zaal zodanig eloquent en inspirerend toespreken dat je publiek uitbundig in applaus losbarst, al helemaal. Ook is het van groot belang dat de toehoorders door jouw presentatie geraakt worden en dat zij jouw boodschap lange tijd onthouden. De oude Grieken ontwikkelden en bekwaamden zich in deze kunst en Prof. Dr. Max Atkinson bewees wetenschappelijk dat het werkt.

Of je nu kijkt naar de speeches van Churchill, King, Kennedy of Obama, ze gebruiken allemaal dezelfde technieken. Tijdens deze training leer je hoe deze speech- en applaustechnieken in elkaar steken en leer je ze tijdens de training zelf gebruiken. Daarnaast trainen we je in technieken van de klassieke retorica.

We trainen graag met groepen van maximaal 12 deelnemers waardoor je veel persoonlijke aandacht en feedforward ontvangt, waarmee je met meer gemak mensen makkelijker raakt, schaakt en vermaakt met je verhaal.

Gijs leert je hoe je een zaal van 500 mensen kunt toespreken op zo’n manier dat deze 500 mensen jou, je boodschap en organisatie langdurig een warm hart toedragen én dat ze zich mét jou voor jouw dromen, doelen en wensen willen inzetten.

Je leert tijdens deze dagtraining:

  • oefenen met retorische stijlmiddelen, waardoor je publiek jou en je boodschap goed onthoudt;
  • technieken die bij je publiek applaus opwekken;
  • je leert gericht dynamiek en stiltes hanteren in je spreekbeurten.

De trainer

Speechen als Obama wordt verzorgd door Gijs Weenink. Gijs heeft als directeur van de DebatAcademie de afgelopen 23 jaar meer dan 25.000 mensen getraind in speech- en debattechnieken in 19 landen van Europa.

Daarnaast leidde hij 2.500 Lagerhuisdebatten met ongeveer 250.000 mensen in bedrijven, banken, op congressen en bij brancheverenigingen.

Gijs lanceerde al eerder bij ons met veel succes de Masterclasses ‘Hoffelijkheid en Gastvrijheid – twee sleutels tot succes’ , ‘Hoffelijk Onderhandelen’ en ‘Speechen als Shakespeare’.

Als je specifieke wensen of vragen hebt voor de Masterclass, geef die dan een week van te voren per mail aan ons door. Dan kan Gijs de training zoveel mogelijk op maat maken.

Datum, plek en tijd

Voorjaar 2022, zodra zich 8 deelnemers hebben gemeld. We kunnen deze training life én online aanbieden.

Online is de training 4 x 1 uur op verschillende dagen. Héél praktisch, waardevol, efficiënt en effectief volgens deelnemers.

Life organiseren we de training van 9.30-17.30 uur. Je bent dan vanaf 9.30 uur van harte welkom. De training start om 10 uur en is om 17.30 uur afgelopen. De lunch zal rond 12.30 uur zijn. We organiseren de life trainingen op een stijlvolle en passende locatie in het centrum van Den Haag. Tijdens onze life trainingen is er uiteraard veel meer persoonlijke interactie en ruimte om andere hoogvliegers te ontmoeten.

WIE GA JE ONTMOETEN?

Bij Haagse Hoogvliegers vind je een platform waar je relevante mensen kunt ontmoeten. Mensen die ervoor openstaan elkaars dromen een stap verder te brengen. Een plek waar je energie brengt én krijgt, waar je (zeer) betaalbaar kunt investeren in het vergroten van je persoonlijk leider- en meesterschap door verdiepende workshops én waar je nieuw werk kunt lanceren.

LEERKLIMAAT: INTIEM, INCLUSIEF, INTERACTIEF

Vooral nieuwsgierige, betrokken en leergierige mensen zullen hun hart kunnen ophalen bij onze trainingen en workshops. De trainers doen hun uiterste best om een zo interactieve en veilig mogelijk leeromgeving te creëren. Daarop zijn zij ook aanspreekbaar. We werken bij voorkeur in groepen van gemiddeld 8 tot 12 personen, zodat maximale kennismaking en kennisontwikkeling mogelijk is. Daarnaast omarmen wij de principes van ‘inclusiviteit & wederkerigheid’. We vragen al onze gasten:

  • oprecht nieuwsgierig te zijn naar de aanwezigen en hun dromen;
  • ook met de intentie aanwezig te zijn om te kijken of je deze dromen een stap verder kunt brengen;
  • aanschuivers zoveel mogelijk bij je gesprek te ‘includeren’;
  • net iets langer te luisteren dan te praten (60/40);
  • zeker beginnende en try-out-trainers ‘groot te luisteren’ bij voorkeur via positieve vraagstelling (appreciative inquiry).

AANMELDEN

Je kunt je hieronder direct voor deze training inschrijven. Als je een factuur wilt, kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mail met daarin alle gegevens voor facturatie aan: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

We kijken er naar je komst!

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Speechen als Obama - Retorica & applaustechnieken 2022 363,00

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/05/2022 - 30/06/2022
09:30 - 17:30

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
8

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *