Leergang Sprekend Leiderschap – Dag 2 – Speechen als Obama – door TOPtrainer Gijs Weenink

Speechen als Obama – Zou je willen en kunnen spreken als oud president Obama maar geloof je bijna niet dat dat kan? Wij laten je vandaag ervaren: zo spreken dat mensen heel graag naar je willen luisteren ís te leren! In deze training brengt Gijs Weenink je de fijne kneepjes van retorica en Magnetisch (Obama) Charisma bij. In één dag oefen je op allerlei manieren met wat wij de ‘claptraps‘ noemen: technieken die je als spreker kunt inzetten en die je (vrijwel altijd) applaus opleveren! Ook gaat Gijs, desgewenst, in op de 10 Gouden Regels van communicatie.

Deze training maakt deel uit van onze leergang Sprekend Leiderschap én is ook prima als losse dag te volgen.

Deze training is geschikt voor zowel beginnende als al ervaren sprekers. We sluiten met onze uitleg en handreikingen aan bij jouw niveau, zodat je in je eigen tempo kunt groeien en ontwikkelen.

In deze dagtraining leer je:

  • Zo spreken dat je applaus krijgt;
  • Spreken met ObamaCharisma; 
  • Oefenen met verschillende technieken uit de retorica; 
  • De 10 Gouden Regels van Communicatie.

Trainer: Gijs Weenink, Directeur DebatAcademie. Gijs heeft ruim 30 jaar ervaring als debattrainer en heeft meer dan 25.000 mensen getraind in gestructureerd en eloquent spreken voor publiek. Gijs brengt altijd een enorme hoeveelheid aan vrolijke energie mee en laat je heel gericht en gestructureerd verschillende vaardigheden oefenen. Je gaat gegarandeerd met energie, Obama-Charisma én een grote glimlach naar huis.

Datum: 20 maart 2023

Locatie: Carlton Ambassador Hotel Den Haag

Tijd: 10-16.30 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)

Prijs: 500 Euro per dag excl. BTW / 605 per dag incl. materialen, lunch & lekkers & BTW

Maximaal aantal deelnemers: 12

Optioneel – Boekenpakket a 125 Euro excl. BTW

Goed te weten: We vinden het fijn als je aanwezig bent vanuit de intentie om je collega deelnemers én de trainer(s) groot te luisteren. Kom graag met de intentie om meer te luisteren (60%) dan te spreken(40%). Luister elkaar het liefste GROOT! Breng zoveel mogelijk dromen, wensen, problemen en beleidsvoorstellen mee, zodat we daar gericht mee aan de slag kunnen. Wij streven ernaar ieders wensen samen concreet stappen verder te brengen. Zo zorgen we samen voor meervoudige waarde creatie.

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Leergang Sprekend Leiderschap - Dag II - Speechen als Obama
Leer zo spreken dat je applaus krijgt - Spreken met Obama Charisma - Bekwaam jezelf in retorica - leer de 10 Gouden Regels van Communicatie
605,00

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Payment and Confirmation


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/03/2023
10:00 - 16:30

Locatie
Carlton Ambassador Hotel

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
12

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.