Debat & Presentatietraining III – Speechen als Shakespeare I Online 4 x 60 min Voorjaar 2022

Speechen als Shakespeare I Leer alles over het verzinnen van nieuw woorden en het effectief inzetten én ombuigen van (on)gewenste framing –  Als ondernemer, bestuurder en professional kunnen wij veel leren van Shakespeare, een van werelds grootste literaire genieën. In deze online training (4 x 1 uur) leer je dat als je de wereld wilt veranderen je de taal moet veranderen. Als je mensen wilt raken dan moet je zaken combineren die we normaal niet combineren.

Shakespeare is de meest invloedrijke toneelschrijver die de menselijke ziel het diepst raakt. Hij schreef 400 jaar gelden 156 sonnetten en 38 toneelstukken, historische stukken, tragedies en komedies. De bijzondere en krachtige stijl van Shakespeare is nog altijd te herkennen. Zo heeft hij ongeveer een kwart van de Engelse woorden bedacht die nog dagelijks gebruikt worden. Zijn technieken als toneelschrijver en dichter zijn voor dichter en vertaler Bas Belleman en speechtrainer Gijs Weenink inspiratiebron voor de Masterclass Speechen als Shakespeare.

RESULTAAT
De technieken van William Shakespeare zijn onmisbaar en onovertroffen als je de theatertechnieken onder de knie wilt krijgen om te leren hoe je nieuwe combinaties van woorden maakt die de wereld veranderen. Deze masterclass is een verdiepende workshop op Leren Debatteren, Magnetisch Charisma en Speechen als Obama!

Als resultaat van de training neem je mee:

–         Acht nieuwe technieken om je publiek te raken en te verrassen;
–         een pitch (of presentatie) die langer onthouden wordt;
–         een pitch (of presentatie) die vaker wordt doorverteld;
–         een pitch (of presentatie) voor je jezelf, je bedrijf of organisatie;
–         een pitch (of presentatie) die raakt op gevoelsniveau en rationeel niveau;
–         een pitch (of presentatie) die nooit meer vergeten wordt, en…;
–         heb je nieuwe woorden toegevoegd aan de Nederlandse taal.

WAAR EN WANNEER?
Dag:                                      De 4 x 60 minuten (4 aparte dagen) worden ingepland, zodra we 8 deelnemers hebben
Tijd:                                      van 16-17 uur online
Investering:                        € 302,50
Aantal deelnemers:           Max. 12

Hoe veel je ook van jezelf gegeven hebt, voorafgaand aan de training en hoe moe je ook bent, we garanderen je, als altijd, dat je met méér energie en een grotere glimlach naar huis gaat, dan waarmee je (online) binnenkomt.

TRAINERS
Speechen als Shakespeare wordt verzorgd door Gijs Weenink in samenwerking met dichter Bas Belleman (vertaler van de Sonnetten van Shakespeare). Gijs heeft als directeur van de DebatAcademie de afgelopen 23 jaar meer dan 25.000 mensen getraind in speech- en debattechnieken in 19 landen van Europa. Daarnaast leidde hij 2.500 Lagerhuisdebatten met ongeveer 250.000 mensen in bedrijven, banken, op congressen en bij brancheverenigingen.

Gijs lanceerde eerder bij ons met veel succes de Masterclasses: ‘Hoffelijkheid en Gastvrijheid – twee sleutels tot succes’ , ‘Hoffelijk Onderhandelen’ en ‘Speechen als Obama’.

OP MAAT
Als je specifieke wensen of vragen hebt voor de Masterclass, geef die dan z.s.m. in antwoord op de mail die je een week voor de training van ons ontvangt, aan ons door. Dan kan Gijs de training zoveel mogelijk op maat maken.

WIE GA JE ONTMOETEN?
Bij Haagse Hoogvliegers vind je een platform waar je relevante mensen kunt ontmoeten. Mensen die ervoor openstaan elkaars dromen een stap verder te brengen. Een plek waar je energie brengt én krijgt, waar je (zeer) betaalbaar kunt investeren in het vergroten van je persoonlijk leider- en meesterschap door verdiepende workshops én waar je nieuw werk kunt lanceren.

LEERKLIMAAT: INTIEM, INCLUSIEF, INTERACTIEF
Vooral nieuwsgierige, betrokken en leergierige mensen zullen hun hart kunnen ophalen bij onze trainingen en workshops. De trainers doen hun uiterste best om een zo interactieve en veilig mogelijk leeromgeving te creëren. Daarop zijn zij ook aanspreekbaar. We werken bij voorkeur in groepen van gemiddeld 8 tot 12 personen, zodat maximale kennismaking en kennisontwikkeling mogelijk is. Daarnaast omarmen wij de principes van ‘inclusiviteit & wederkerigheid’. We vragen al onze gasten:

  • oprecht nieuwsgierig te zijn naar de aanwezigen en hun dromen;
  • ook met de intentie aanwezig te zijn om te kijken of je deze dromen een stap verder kunt brengen;
  • aanschuivers zoveel mogelijk bij je gesprek te ‘includeren’;
  • net iets langer te luisteren dan te praten (60/40);
  • zeker beginnende en try-out-trainers ‘groot te luisteren’ bij voorkeur via positieve vraagstelling (appreciative inquiry).

AANMELDEN

Je kunt je hieronder direct voor deze training inschrijven. Wil je liever een factuur ontvangen? Stuur dan een mail met daarin alle gegevens voor facturatie naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

We kijken uit naar je komst!

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Speechen als Shakespeare 2022
Leer acht nieuwe technieken om je publiek mee te raken en te verrassen
302,50

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/05/2022 - 30/06/2022
16:00 - 17:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
12

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *