Intervisie Transformationeel Leiderschap voor SER Topvrouwen, bestuurders & commissarissen (m/v/x) – 5×2 uur (online)

Transformationeel Leiderschap Intervisie voor SER Topvrouwen, bestuurders & commissarissen – Als leider geef je dagelijks het beste van jezelf aan jezelf, aan je naasten, aan je organisatie(s) en je gemeenschap. Dat doe je met aandacht, zorgzaamheid en liefde. Het vervullen van diverse rollen in dit leven vraagt veel van je én het brengt je ook veel. Het is niet altijd makkelijk om het juiste te doen. Maar … wat écht de moeite waard is, is ook veel moeite waard! Op verzoek starten we in 2023 starten met intervisie groepen. Deze groepen zijn bedoeld voor iedere leider (m/v/x) die de behoefte voelt om regelmatig te reflecteren op zijn of haar professionele rol als toezichthouder, bestuurder of manager. Tijdens onze (online) intervisiesessies staat het verdiepen en verrijken van jouw strategische leiderschap, visie en maatschappelijke meesterschap centraal.

Iedere keer gaat het om de vraag: Hoe verhoud ik mij als mens, bestuurder en burger tot de kwestie die ik inbreng of waar we als collectief voor staan?

Iedere sessie bestaat uit:

  • Inloop (15 minuten – vooraf);
  • Transformationeel Leiderschap – met topspreker/trainer/trendwatcher naar keuze (30 minuten)
  • De mogelijkheid actuele concrete casuïstiek in te brengen waarop we elkaar grootluisteren (90 minuten);
  • Napraten (15 minuten – achteraf)

Intervisie – voor wie?
Je bent van harte welkom als je als leider boven alles mens wilt zijn met mensen. Als je groot durft te dromen, als je visionair wilt zijn en als je bereid bent jezelf en je collega deelnemers groot te luisteren. In onze definitie ben je een grootluisteraar als je er naar streeft om op ieder moment het beste in mensen, organisaties en gemeenschappen naar boven te brengen ten behoeve van het grotere geheel.

Leiderschapsthema’s
Bij de thema’s die we kiezen voor het meesterschapsdeel rond transformationeel leiderschap sluiten we aan bij de ontwikkelwensen van de groep. Dit kan gaan over tijdgericht besturen, communicatievaardigheden, strategisch opereren, lobbytechnieken, grootluisterfacetten, pijnleren, embodied listening & leadership, speechen als Obama/Shakespeare, effectieve lobby, voortvarend voorzitten, etc. etc. Je mag zelf ook zelf de gelegenheid te baat nemen om je eigen meesterschap met de groep te delen en/of een begenadigd spreker/trainer uit je eigen netwerk uitnodigen voor onze groep. In eerdere leiderschapsleergangen rond Maatschappelijke Transforamtie hebben we o.a. Siets Bakker, Mathilde Maas Kuper en Kees Klomp uitgenodigd.

Intervisie = In academie zijn

Binnen onze intervisiekringen streven ernaar om samen ‘in academie’ te zijn met elkaar. Vanuit een liefdevolle en open presentie stellen we elkaar zoveel mogelijk oprechte geïnteresseerde open vragen en geven we passende reflecties op wat we horen (spiegelen). Hierdoor bieden we de casusinbrenger allereerst zélf de gelegenheid om in zichzelf het antwoord op vraagstukken te vinden, voordat we hem/haar/X (desgewenst) van adviezen of collegiale consults voorzien. Hierdoor is het mogelijk om vanuit een solide vertrouwen in elkaar in  korte tijd verdieping, verbinding en verrijking op vraagstukken te verkrijgen.

Data Intervisie

Donderdag 9 maart van 15.30-17.30 uur
Donderdag 20 april van 15.30-17.30 uur
Donderdag 1 juni van 15.30-17.30 uur
Donderdag 13 juli van 15.30-17.30 uur
Donderdag 7 september van 14.30-17.30 uur

Investering Intervisietraject 5 x 2 uur (online)
1000 Euro excl. BTW en incl. ons Ik Luister Je Groot Handboek.

Het is fijn als je voor de start van dit traject jouw persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke doelstellingen voor het komende half jaar helder hebt, zodat dat de basis is waarop we kunnen voortbouwen.

Online

Je ontvangt ’s ochtends een zoomlink voor de intervisiesessie

Intervisiebegeleiding
De intervisiebegeleiding wordt verzorgd door Petra Hiemstra – bestuurskundige, coach, trainer, opleider, schrijver, grootluisteraar, maatschappelijk ondernemer en directeur Haagse Hoogvliegers en sinds 2022 lid van SER Topvrouwen- mogelijk aangevuld met collega trainers en sprekers naar keuze.

Wil je meer informatie? Bel gerust: 06-33803867 of mail: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

 

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Transformationeel Leiderschap Intervisie voor SER Topvrouwen, bestuurders, commissarissen (online)
5 x 2 uur online intervisie op actuele persoonlijke, strategische en maatschappelijke leiderschapsvraagstukken (online)
1.210,00

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Payment and Confirmation


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 09/03/2023 - 07/09/2023
15:30 - 17:30

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
12

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.