Netwerksessie ZorgSparen – Businessmodel ontwikkeling – Zoomsessie 1

Netwerksessie ZorgSparen – Op 24 januari ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze volgende Netwerksessie rond ZorgSparen. In deze ZoomSessie willen we ons businessmodel toelichten en samen verder verdiepen en uitwerken. We stellen je graag voor aan collega zorgondernemers en voorlopers in het holistische veld. We leren en ontwikkelen samen!

Concrete vragen die we hebben zijn – in willekeurige volgorde:

  1. Zijn er subsidies of fondsen die op dit moment in ZorgSparen zouden willen investeren? Aan welke partij(en), potentiële gesprekspartners denken jullie? Is er een fonds dat we bij deze activiteit kunnen betrekken? Voor welke argumenten zijn zij gevoelig? Indien hiervoor een lobbytraject nodig is, wat is hierin dan jouw advies?
  2. Hoe kunnen we supermarkten aanhaken bij ZorgSparen – welke argumenten maken het voor hen wel/niet aantrekkelijk om ZorgSparen aan te bieden? Is er een supermarkthouder die hierover wil inspreken?
  3. Hoe ziet de ideale organisatie- en besluitvormingsstructuur van ZorgSparen eruit?
  4. Welke bank(en) passen het beste bij ZorgSparen – waarom deze?
  5. Welke partij kan ons helpen met het bouwen van een app?
  6. Hoe zorgen we ervoor dat als we straks miljoenen te verdelen hebben, dat we hiermee daadwerkelijk grond en gebouwen kunnen ‘vrijkopen’? En dat deze grond en gebouwen duurzaam aan de betreffende gemeenschap ter beschikking staan voor betaalbare holistische, complementaire zorg- en dienstverlening? Wat is hier juridisch anders voor nodig? Welke specialisten kunnen we hiervoor een volgende keer uitnodigen?
  7. Hoe ziet het ideale businessmodel van de beoogde holistische kuuroorden en geboortehuizen eruit? Welke voorbeelden zijn er al? Wat werkt wel/niet?
  8. Het opzetten van ZorgSparen kost veel voor-investeringstijd van de initiators. Om voldoende mede-initiators en bouwers aan te trekken die deze tijd willen investeren en willen meebouwen – is het belangrijk dat zij op een passende manier straks ook de vruchten plukken van het uiteindelijke succes. Hoe belonen en waarderen we hen op een manier die past bij de sociaal duurzame onderneming die we voor ogen hebben?

    Netwerksessie ZoomSparen – Deelname op donatiebasis

Als het in je vermogen ligt, willen we je vragen om een kleine donatie te doen van 10 Euro plus BTW. Dit dekt bij lange na niet onze kosten, maar helpt ons om stukje-bij-beetje het vermogen op te bouwen wat we nodig hebben om deze droom te realiseren. Met de opbrengsten kunnen we straks investeren in een website, communicatie-ondersteuning, juridisch advies etc. Je kunt je hieronder inschrijven. Op je inschrijvingsbewijs vind je alle informatie die je mogelijk voor je accountant nodig hebt.

Voelt het voor jou passender om alleen je tijd en inzichten doneren – ook dan ben je van harte welkom. Mail even naar petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en je ontvangt de zoomlink.

Wil je als expert een pitch van max. 3 minuten doen rond één van deze vragen en zo je kennis inbrengen? Supertof! Laat dat graag vooraf weten. Bij voldoende inschrijvingen zorgen we graag voor een financiële waardering van je inbreng.

We luisteren je graag groot!

Bij alle activiteiten van Haagse Hoogvliegers ben je van harte welkom. We vinden het fijn je te ontmoeten en kijken uit naar je komst. We vragen al onze deelnemers om te komen met een open hart, open geest en open wil. Kom met de intentie om elkaar groot te luisteren. We vinden het fijn als deelnemers veel oprecht geïnteresseerde open vragen aan elkaar stellen en heldere reflecties plegen waardoor de spreker of vragensteller zélf tot oplossingen komt. Uiteraard worden concrete adviezen, op het juiste moment, ook zeer gewaardeerd!

 

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Netwerksessie ZorgSparen Businessmodel I - via Zoom
Ja ik denk graag mee over de businessmodellen rond zorgsparen en kijk er naar uit kennis te maken met collega voorlopers in het holistische zorg veld.
€12,10

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Booking Summary

1
x Netwerksessie ZorgSparen Businessmodel I - via Zoom
€12,10
Subtotaal
€12,10
Totaal
€12,10 Taxes included

Payment and Confirmation


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/01/2024
11:00 - 12:30

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
90

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je éérst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]