Win het nieuwe boek ‘Maak ze gek!’ Hoe krijg je het #omgwtf effect? van Aartjan van Erkel (2x)

Win het nieuwe boek ‘Maak ze gek!’ Hoe krijg je het #omg! wtf? effect?

Bij Haagse Hoogvliegers leiden we ondernemers en professionals op tot de beste trainers en sprekers die zij kunnen zijn. De besten bieden we ons lanceerplatform aan en geven hen zo hun vakmanschap het podium. Te weten hoe je je publiek in de zaal kunt raken schaken en vermaken is één. Echter, hoe je je als expert in de markt profileert is twee. De meeste aanvragen, aankopen en bestedingen gaan inmiddels via internet. Dus: hoe je klanten trekt via internet met online marketing is een interessante tak van sport. Immers:

Wat je wilt, zegt Arjan van Erkel, is dat je publiek en websitebezoekers wildenthousiast worden van wat je te vertellen en te bieden hebt.

Hoe heerlijk is het dan als je publiek uit zichzelf! links van je website, filmpjes en blog naar iedereen doorstuurt. Immers: als duizenden mensen zich spontaan aanmelden van je nieuwsbrief, zou dat je toch de gewenste aandacht of omzet opleveren?!

De beste minnaar is niet de aansteker van het vuur maar de hoeder ervan

Een excellente ondernemer, trainer of spreker zijn is één. Het te blijven en je klanten goed te blijven bedienen en boeien vergt permanente aandacht. Dé specialist op het gebied van online copywriting en één van de best verkopende business auteurs van Nederland op dit moment is Aartjan van Erkel. Hij leert ondernemers beter schrijven, zodat ze meer gaan verkopen. Zijn bestseller Verleiden op Internet beleefde herdruk, na herdruk en werd ruim 10.000 keer verkocht.

In zijn nieuwe boek ‘Maak ze gek!’ krijg je van Aartjan de geheime formule voor opvallende online marketing. Hij laat zien hoe je:

  • jezelf onderscheidt door iets te zeggen wat niemand anders zegt
  • slimme psychologische verkooptrucs gebruikt, zodat klanten ja zeggen
  • meer bezoekers krijgt door jezelf onvergetelijk te maken
  • klanten overtuigt via het onderbewuste (dat 95% van alle beslissingen neemt)
  • een continue stroom van likes, tweets en shares krijgt
  • veel meer omzet binnenhaalt zonder je prijzen te verlagen
  • nieuwsbrieven schrijft die klanten direct openen

Win het boek ‘Maak ze gek!’ – Hoe je opvallend veel klanten trekt met online marketing

Stuur een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl met in de titel ‘Maak ze gek’ en stuur je adres gegevens mee. De boeken worden verloot onder de eerste 10 reacties.

Je kunt natuurlijk het boek ook direct bestellen op:
www.maakzegek.nl

Leer je liever in de praktijk? Schrijf je dan (alvast) in voor

  • de lancering ‘The art of dealmaking’ door Gijs Weenink – leer in een interactieve training hoe je je klanten ja laat zeggen op jouw aanbod. Geef je interesse in deze middagtraining alvast door via: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl
  • de training ‘Ik Luister Je Groot’ waarin met name managers die zelf het hardst werken van allemaal leren om met een leeg hoofd te luisteren, zodat ze ontspannen leiding kunnen nemen en geven vanuit de toekomst die zich aandient.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *