Ik wil mezelf ontwikkelen (en wil inspiratie)

Voor wie

Je bent intens nieuwsgierig. Hebt lichtjes in je ogen. Bent genetisch galant en positief ingesteld. Hebt een brede belangstelling. Ontmoet graag mensen die net zo ambitieus, ondernemend en hartelijk zijn als jezelf. En je voert actief de regie over je eigen ontwikkeling. Wij bieden je een warm welkom en de mogelijkheid om zeer betaalbaar in je eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling te investeren.

Wij bieden maandelijks één of twee workshops, trainingen of masterclasses aan over onderwerpen die direct nuttig zijn voor jouw dagelijkse praktijk. We geloven in persoonlijke aandacht en werken zoveel mogelijk met kleine groepen (gemiddeld 8 tot 12 deelnemers) zodat er veel ruimte is voor jouw vragen en inbreng.

Wij organiseren lanceringen: nieuwe trainingen van toptrainers

Wij bieden je lanceringen aan. Dat is NIEUW werk van trainers in wie wij geloven. We stellen excellente trainers aan je voor die ‘up tempo’ kunnen doceren. Trainers die zowel inhoudelijk sterk zijn als ook de wijsheid uit de groep optimaal weten te benutten.

Wij hebben geen vast programma. Het aanbod is iedere maand nieuw. Onderwerpen die al aan bod kwamen zijn bijvoorbeeld: Gedoe Management, Improviserend Organiseren, Speechen als Obama, Feminine Presence en Magnetisch Charisma voor vrouwen, Spelen met Grenzen, Voice Dialogue, Kunst in de Keuken, Levenskunst, Omgaan met Weerstand (vanuit Aikido), Innovatiegericht Leidinggeven, Hoffelijkheid en Gastvrijheid – twee sleutels tot succes en Hoffelijk Onderhandelen.

Al onze trainers (van beginnend tot zeer ervaren) hebben de ambitie tenminste 300.000 mensen te bereiken met hun werk. Soms betreft het een thema wat ons nieuwsgierig maakt, soms is het nieuw werk waarmee de trainer veel (nieuwe) mensen wil bereiken.

Na de lanceringen kunnen de trainingen, masterclasses en workshops voor een vaste prijs van 1.250 Euro (excl. BTW, hosting, locatie, catering en reiskosten) per trainer / per dagdeel van 4 uur bij ons worden ingekocht.

Je kunt de volgende trainingen bij ons inkopen:

Acquisitietraining & Klanttypologie – Hoe tik ik ‘m in?, Creatief schrijven, Excellent Pitchen, Feminine Presence, Gespreksleiding, Harvard onderhandelen, Hoe word je toezichthouder?, Hoffelijk debatteren, Hoffelijk/Overtuigend onderhandelen, Ik Luister Je Groot – Professioneel luisteren voor leiders, Improviserend Organiseren, Leer Loslaten, Magnetisch Charisma (2 trainers), Mediatraining, Met gemak het juiste commissariaat krijgen, Omgaan met pijn, Prachtig Presenteren, Scherp schrijven, Speechen als Obama, Speechen als Shakespeare, Speechwriting, Voortvarend vergaderen, Zet jezelf in je volle kracht – Bokstraining ‘Hit’m Heart’ (2 trainers) en Zet jezelf in je volle kracht – Coaching met paarden.

Programma 2016

Kijk voor het actuele programma bij de agenda.

Aantrekkelijke lage prijzen in ruil voor jouw feedforward

Wij bieden lanceringen aan voor voor een lage prijzen in ruil voor jouw goede feedforward. Direct na afloop zullen we je vragen expliciet aan de trainer aan te geven wat er GOED ging. We vragen je ook tenminste één tip voor de trainer zodat hij of zij de training verder kan vervolmaken. En we willen weten waar jij marktkansen voor de trainer ziet. Uiteraard zijn koffie, thee, lekkers, de borrel en BTW inbegrepen.

Geen geld retour

Wij streven ernaar onze trainingen, masterclasses en workshops tegen een zo laag mogelijk tarief aan te bieden en de administratie tot een minimum te beperken. We factureren vooruit en geven geen geld terug. Kun je onverhoopt niet, en heb je wel al betaald, dan mag je altijd iemand anders jouw plaats laten innemen. Je mag ook ons vragen iemand gelukkig te maken. Dan doneren we je plek aan een talentvolle scholier of student van Stichting Giving Back.

Leerklimaat: intiem, inclusief en interactief

De trainers doen hun uiterste best om een zo inclusieve en interactieve leeromgeving te creëren. Daarop zijn zij ook aanspreekbaar. We vragen al onze gasten:
  • oprecht nieuwsgierig te zijn naar de aanwezigen en hun dromen
  • ook met de intentie aanwezig te zijn om te kijken of je deze dromen een stap verder kunt brengen
  • aanschuivers zoveel mogelijk bij je gesprek te ‘includeren’;
  • net iets langer te luisteren dan te praten (60/40)
  • je collega deelnemers én de trainer ‘groot te luisteren’ via positieve vraagstelling (appreciative inquiry).

Geen geld? Geen probleem!

Wil je de workshop graag volgen, maar kun je dit bedrag niet missen? Doe dan vooraf een voorstel voor een tegenprestatie aan de trainer. Bied bijvoorbeeld aan om de training op jouw manier naar een (nog) hoger niveau te brengen en/of neem gratis deel als gastheer/vrouw. Per workshop zijn daarvoor maximaal twee plekken beschikbaar.