Mijn naam is Petra Hiemstra. Ik ben een opgewekte, nuchtere en ‘oprjochte’ Friezin, met een passie voor de schoonheid van het woord, poëzie, filosofie en literatuur. Als echte ‘Giving Backer’ ontmoet (en verbind) ik graag mensen die, net als ikzelf, ambitieus en maatschappelijk betrokken zijn. Mensen die hun dromen verwezenlijken en die ervoor openstaan om elkaar daarbij te ondersteunen. Ik geloof dat juist de mensen die veel geven, ook zelf regelmatig inspiratie en ‘voeding voor de ziel’ verdienen.
Sinds 2010 begeleid ik, als Persoonlijk Loopbaan- of Carrière Coach & Social Business Commissaris, vooral succesvolle zelfstandig ondernemers. Deze groep mensen is veelal heel tevreden met hun leven, en zij willen dat graag zo houden. Zij hebben behoefte aan regelmatige ‘groei-inspiratie’, focus en reflectie, zodat ze vanuit rust langdurig kunnen blijven stralen. Maar ik richt me niet alleen op hen. Ik zorg er ook voor dat ambitieuze professionals in organisaties de volgende stap in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling bereiken en (eindelijk) gaan doen wat ze écht graag willen.
Ik ben Register Loopbaanprofessional (RL – op het hoogste niveau C) en sta ingeschreven bij het CMI.
Mocht je het leuk vinden om even een kijkje te nemen in ons kantoor, klik dan hier. In deze video laat ik je ons kantoor zien en vertel ik zowel iets over onze coachtrajecten als over de grootluisterleergangen die we aanbieden.
Ik schrik niet van jouw ambities. Van je intense energie en snelle denkvermogen. Sterker nog, ik gebruik diezelfde kwaliteiten om aan te sluiten bij je verhaal. En om in kaart te brengen wat je (allemaal) wil en daar focus in aan te brengen. Je mag van mij verwachten dat je 100% aandacht krijgt voor jouw verhaal. Daar ga ik integer mee om. Zie mij als chiropractor van de ziel.
Mijn achtergrond als bestuurskundige, fondsenwerver en assessor maakt dat ik snel kansen zien én die voor je kan creëren. In 95% van mijn trajecten lukt het om samen de gewenste doelstellingen te bereiken en om die leuke nieuwe (goed betaalde) baan, klus, klanten, levensinvulling of ambassadeurs te vinden. Bij grotere opdrachten voor organisaties werk ik samen met gecertificeerde collega-coaches en trainers. Dat netwerk maakt het ook makkelijk om je voor specifieke vragen door te verwijzen naar iemand anders.
Wie je ook bent, en wat je vraag ook is: bij Haagse Hoogvliegers zijn
vanuit het hart betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen sleutelwoorden;
en zijn liefde voor mensen, vertrouwen en veiligheid de essenties.
Je bent van harte welkom. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Stichting Giving Back heeft tot doel talentvolle en ambitieuze middelbare scholieren (4/5 havo en 5/6 vwo) met uitstekende schoolprestaties, die vanwege hun achtergrond minder perspectieven hebben op een succesvolle carrière, twee jaar lang d.m.v. workshops en coaching te ondersteunen in hun ontwikkeling. www.givingback.nl. Eenmaal per jaar organiseert Haagse Hoogvliegers samen met de DebatAcademie het Giving Back Debat Toernooi. Dit is een van de grootste en zeker het meest hoffelijke debattoernooi voor scholieren. Ieder jaar leiden we 90 scholieren op in de edele kunst van eloquent argumenteren. Als hoogvlieger kun je als vrijwilliger meedoen en een bijdrage leveren aan de organisatie als gastheer of vrouw, als adminstrateur de verwerking van de gegevens verzorgen, of deelnemen in de jury. We zoeken ieder jaar 15 tijdwaarnemers, juryleden persoonlijke presentatie en voorzitters (altijd ervaren debaters). Stuur dan een email naar: info@givingback.nl en dan zetten we je op de lijst.
Al wa’t wend is Frysk te sprekken, hoecht him/har hjir net te ferbrekken.
Elts hat wolris ferlet fan in skouderklopke, ek al is ‘t mar mei in fingertopke. In pear kear yn ‘t jier moetsje wy Friezen om utens. Dy’t by ús komme en by de kofje altiten in Frysk dúmke fine. En ús dan faaks wat foarsichtich witte litte dat sy it leafst prate yn de eigen memmetaal. Dat mei en kin! Want de taal fan de siel makket it ús safolle makliker om ús inerlik libben op te sykjen. En derút wei de wurden te finen foar ferbannen dêr’t wy yn wurkje en ferkeare. Foar wat miskien wat tefolle is en foar wat we eins werklik wolle. Do bist fan herten wolkom. It mei yn it Frysk, mar it hoecht net.