MVO & Social return

MVO = Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – Wij kunnen ons geen leuker werk voorstellen dan dat we dageliijks doen. Daarom zetten we ons ook in onze vrije tijd met veel plezier in voor het stimuleren van hoffelijk, eloquent en liefdevol leiderschap. Dat doen we door actief ambassadeurschap voor:

 • Hoffelijk Den Haag
 • Stichting Nelis, en
 • Stichting Giving Back

Hoffelijk Den Haag

Haagse Hoogvliegers is initiatiefnemer en sponsor van Hoffelijk Den Haag (HDH). HDH wil Den Haag binnen enkele jaren laten uitgroeien tot meest hoffelijke Hofstad ter wereld. Wij geloven dat dat kán. Immers: hoffelijkheid zit ons als Hagenaars al eeuwenlang in de genen. En daar kunnen we veel meer mee doen!

Dit kun je inkopen @ Hoffelijk Den Haag

 • Rondleiding ‘Bekend maakt Bemind’ door je eigen wijk – onder leiding van een Architectuur Historica
 • Gastgerichtheid-training ‘Ja, zo moet het dus niet!’ – Vertel de acteur hoe het wél moet!
 • Masterclass & Proeverij (filosofische en culinaire) Levenskunst en gastgerichtheid door de eeuwen heen
 • Masterclass Hoffelijk Onderhandelen
 • Masterclass Hoffelijkheid & Gastvrijheid – 2 sleutels voor succes
 • Masterclass Hoffelijkheid Debatteren
 • Interactief WachtrijManagement – leer hoe je meer rendement haalt uit wachtende bezoekers en/of cliënten.
 • Pitch & Plug – sessies – wij initiëren en hosten sessies die nieuwe innovaties rondom hoffelijkheid en gastvrijheid promoten.

Neem contact op om mogelijkheden te bespreken!


Stichting Nelis

Haagse Hoogvliegers is ambassadeur van Stichting Nelis. Stichting Nelis is opgericht om jongeren die (langdurig) werkloos zijn, zo snel mogelijk weer bij het arbeidsproces te betrekken. Dit doet Stichting Nelis door werkgelegenheidsprojecten op te starten, specifiek voor jongeren, en gericht op de schoonmakers- en glazenwassersbranche. Wij bieden Stichting Nelis jaarlijks een gratis trainingsdag over een onderwerp naar keuze aan.

 

 

 

 


Ambassadeur van Stichting Giving Back

Stichting Giving Back heeft tot doel talentvolle en ambitieuze middelbare scholieren (4/5 havo en 5/6 vwo) met uitstekende schoolprestaties, die vanwege hun achtergrond minder perspectieven hebben op een succesvolle carrière,
twee jaar lang d.m.v. workshops en coaching te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Bijna 15 jaar lang hebben wij samen met de TOPtrainers van de DebatAcademie het Stichting Giving Back Debat Toernooi georganiseerd. In totaal hebben we ruim 1000 scholieren uit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht opgeleid in de edele kunst van het: eloquent argumenteren, presenteren en debatteren. Goed kunnen debatteren vormt immers de basis van onze democratie en besluitvorming. Het helpt je om goed te leren luisteren, argumenteren, reageren en presenteren. Daar hebben de scholieren de rest van hun carrière profijt van!

Wil je ook een bijdrage leveren aan dit bijzondere evenement? En bijvoorbeeld jureren? Neem dan contact op met het secretariaat van Giving Back: info@givingback.nl