MVO & Social return

Wij kunnen ons geen leuker werk voorstellen dan dat we dageliijks doen. Daarom zetten we ons ook in onze vrije tijd met veel plezier in voor het stimuleren van hoffelijk, eloquent en liefdevol leiderschap. Dat doen we door actief ambassadeurschap voor:
* Hoffelijk Den Haag
* Stichting Nelis, en
* Stichting Giving Back

Hoffelijk Den Haag

Haagse Hoogvliegers is initiatiefnemer en sponsor van Hoffelijk Den Haag (HDH). HDH wil Den Haag binnen enkele jaren laten uitgroeien tot meest hoffelijke Hofstad ter wereld. Wij geloven dat dat kán. Immers: hoffelijkheid zit ons als Hagenaars al eeuwenlang in de genen. En daar kunnen we veel meer mee doen. Wij gestart als burger- en ondernemersinitiatief en zijn inmiddels een Social Enterprise in wording. We leveren concrete sociale en economische toegevoegde stadswaarde door het ontwikkelen van nieuwe Masterclasses, producten en diensten, die we vervolgens vermarkten. Van ieder verkocht product of dienst sparen we een deel voor het kunnen initiëren van nieuwe projecten. Hier rechts kun je onze producten en diensten vinden. Wij hanteren een vast tarief van 1250 Euro per dagdeel. Indien je (organisatie) dit bedrag niet (volledig) kunt betalen, mag je altijd een hoffelijk tegenvoorstel doen!

Dit kun je inkopen @ Hoffelijk Den Haag

  • Rondleiding ‘Bekend maakt Bemind’ door je eigen wijk - onder leiding van een Architectuur Historica
  • Gastgerichtheid-training ‘Ja, zo moet het dus niet!’ - Vertel de acteur hoe het wél moet!
  • Masterclass & Proeverij (filosofische en culinaire) Levenskunst en gastgerichtheid door de eeuwen heen
  • Masterclass Hoffelijk Onderhandelen
  • Masterclass Hoffelijkheid & Gastvrijheid – 2 sleutels voor succes
  • Masterclass Hoffelijkheid Debatteren
  • Interactief WachtrijManagement – leer hoe je meer rendement haalt uit wachtende bezoekers en/of cliënten.
  • Pitch & Plug – sessies – wij initiëren en hosten sessies die nieuwe innovaties rondom hoffelijkheid en gastvrijheid promoten.

Stichting Nelis

Haagse Hoogvliegers is ambassadeur van Stichting Nelis. Stichting Nelis is opgericht om jongeren die (langdurig) werkloos zijn, zo snel mogelijk weer bij het arbeidsproces te betrekken. Dit doet Stichting Nelis door werkgelegenheidsprojecten op te starten, specifiek voor jongeren, en gericht op de schoonmakers- en glazenwassersbranche. https://nelis.company/.

Wij bieden Stichting Nelis jaarlijks een gratis trainingsdag over een onderwerp naar keuze aan.

Stichting Giving Back I Giving Back Debat Toernooi

Stichting Giving Back heeft tot doel talentvolle en ambitieuze middelbare scholieren (4/5 havo en 5/6 vwo) met uitstekende schoolprestaties, die vanwege hun achtergrond minder perspectieven hebben op een succesvolle carrière, twee jaar lang d.m.v. workshops en coaching te ondersteunen in hun ontwikkeling. www.givingback.nl.

Eenmaal per jaar organiseert Haagse Hoogvliegers samen met de TOPtrainers van de DebatAcademie het Stichting Giving Back Debat Toernooi. Dit is een van de grootste en zeker het meest sportieve, hoffelijke en eloquente debattoernooi voor scholieren. In één dag leiden we bijna 100 scholieren op in de edele kunst van eloquent argumenteren, presenteren en debatteren. Goed kunnen debatteren vormt immers de basis van onze democratie en besluitvorming. Het helpt je om goed te leren luisteren, argumenteren, reageren en presenteren. Daar hebben onze scholieren de rest van hun carrière profijt van!

Om dit evenement mogelijk te maken nodigen we de leukste hoogvliegers uit onze netwerken uit om te komen jureren. Juryleden ontvangen gratis een training: Excellent Jureren. Immers: ook goed jureren is een kunst en een kunde. Wij geven bijvoorbeeld geen feedback maar altijd feedforward. Gerichte positieve aanbevelingen die de ontvanger direct in de praktijk kan brengen.

Ook als je geen debatervaring hebt ben je meer dan welkom om mee te doen. We zoeken ieder jaar 5 hartelijke, gastvriendelijke gastheren/dames, 16 tijdwaarnemers, 16 juryleden persoonlijke presentatie en 16 voorzitters (altijd ervaren debaters) .

Het volgende toernooi zal plaatsvinden op een zaterdag in februari 2021. We beginnen om 9.30 uur en zijn rond 17.30 uur klaar. Ook in 2021 zijn we weer te gast op het prachtige Edith Stein College in het centrum van Den Haag. Je kunt hier gratis parkeren en reiskosten worden vergoed. Adres: Louis Couperusplein 33, 2514 HP Den Haag

Lijkt het je leuk? Stuur dan een email naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en dan zetten we je op de lijst. Eind dit jaar ontvang je dan meer informatie zodat je je op basis daarvan definitief kunt aanmelden.