Prijzen

Prijzen coachsessies (Nederlands, Frysk, English, Deutsch)

Een coachsessie van 1,5 uur kost bij Haagse Hoogvliegers 250 Euro. Dit bedrag is inclusief ons gratis handboek en voor- en nabereiding van het gesprek van onze kant. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren en ZZP’ers en exclusief BTW voor MKB bedrijven, grote bedrijven en overheidsorganisaties. We plannen met plezier een eerste coachconsult in. Bevalt dat goed, dan kun je aangeven hoeveel sessies je wilt boeken. Gemiddeld kiezen onze gesprekspartners voor 4, 6 of 8 gesprekken. Je betaalt het hele traject vooruit na de 1e sessie.

  • 4 x 1,5 uur voor € 1.000 (Basis op orde)
  • 6 x 1,5 uur voor € 1.500 (Basis op orde & Leiderschap)
  • 8 x 1,5 uur voor € 2.000 (Van werk naar werk)
  • Bij Haagse Hoogvliegers werken we holistisch. We weten heel goed wat we zélf goed kunnen én waarin andere professionals toegevoegde waarde kunnen leveren. Naast het coachtraject dat je bij Haagse Hoogvliegers volgt, kun je kiezen voor een aanvullend pakket. Dit pakket bestaat gemiddeld uit 4 sessies bij gespecialiseerde collega coaches en trainers. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld een sessie ‘leren omgaan met weerstand met een Aikido-meester of bokstrainer’, voor een privé sessie of dagtraining systemisch werken (familie/organisatieopstellingen b.v. bij het Hellinger Instituut), coaching met paarden, een bezoek aan een mesoloog (die checkt in hoeverre je vitamines en mineralen op orde zijn). We reiken je graag een heel pallet aan mogelijkheden aan én het is uiteraard ook helemaal prima als je zelf voorstellen doet. Zo’n aanvullende pakket kost gemiddeld 1.200 Euro – excl. BTW.
  • Kijk op onze website bij blogs of er actuele subsidies zijn of vraag je HR adviseur / A&O fonds naar de mogelijkheden.

Op al onze gesprekken en trajecten zijn onze beloftes en algemene voorwaarden van toepassing.

Gesprekken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kosteloos worden geannuleerd.

Prijzen trainingen

Onze trainingen en spreekbeurten kosten gemiddeld 1.250 Euro excl. BTW per dagdeel per trainer/spreker voor een groep van maximaal 12 medewerkers/deelnemers. Deze prijs is inclusief onze voor- en nabereiding en excl. de kosten voor locatie en catering.

Zelf ontvangen we onze groepen het liefst in het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag. Zij bieden een hele fijne ruime trainingsruimtes en uitstekende catering en service. Een warm welkom is daar gegarandeerd. Uiteraard maken we al onze trainingen op maat.

Voor dit bedrag kunnen we de kwaliteit leveren, die we graag willen. Wij vragen het beste van onze trainers.  En willen hen daar dus ook passend voor waarderen. We streven ernaar om onze trainers direct na dienstverlening te betalen.

We kunnen ons voorstellen dat onze prijzen of ons trainingstarief niet voor iedere organisatie haalbaar is. Bel gerust om de mogelijkheden te verkennen. Dan onderzoeken we samen wat wél haalbaar is en of er ook andere manieren zijn om elkaars dromen concreet stappen verder te brengen.