Loopbaan Coaching & Leiderschap

Loopbaan coaching & carrière management

Bij Haagse Hoogvliegers ben je van harte welkom voor loopbaan coaching, carrière coaching (dat is natuurlijk precies hetzelfde maar dan een chiquer woord), life coaching, leiderschap coaching, ondernemer coaching, executive coaching en coaching rondom (vermoedelijke) hoogbegaafdheid en hoog sensitiviteit.

Ook bieden we eerste hulp bij een dreigende burn-out/bore-out, existentiële eenzaamheid of depressie. We vinden het belangrijk dat mensen die dringend emotionele bijstand en aandacht nodig hebben, dit ook snel ontvangen – tot de juiste ondersteuning beschikbaar is.

Bestuurders, ondernemers en politici doen vaak al wat ze heel graag willen. Zij hebben behoefte aan een luisterend oor en diepgaande reflecties. Hen bieden we daarom persoonlijk commissariaat aan. Daarin ligt de focus op verdieping, verbreding, innerlijke verrijking en zelfverwerkelijking.

In onze leiderschap coaching onderzoeken we gericht hoe we jouw meesterschap in kennisoverdracht, innovatie en/of maatschappelijke transformatie kunnen vergroten.

Loopbaan coaching – werkwijze

In onze carrière coach trajecten staan we in gemiddeld 6 gesprekken stil bij de vragen: wie ben je? Wat wil je? En: wat wil het leven van jou? In welke meesterschapsfase bevind je je nu? Naar welk niveau wil je toegroeien? Wat is daarvoor nodig? Hoe ziet jouw IDEALE leven, organisatie en samenleving eruit?

We vragen je open het proces in te gaan en ook het proces toe te staan. Wij hebben tenminste drie sessies nodig om jou goed te leren kennen, goed naar je te luisteren en ervoor te zorgen dat jij goed naar jezelf luistert. Zodat we je daarna kunnen aanreiken wat je nodig hebt om (weer) te gaan stralen en excelleren.

In de volgende gesprekken oefenen we, als je dat wilt, met nieuw gedrag. In een veilige setting uiteraard. Tenslotte verbinden we je actief met mensen uit ons netwerk die voor het realiseren van jouw dromen en plannen van belang zijn. We weten wat we zelf goed kunnen en we hebben een uitgebreid netwerk van TOP coaches en trainers om ons heen die je op specifieke leerpunten nog beter van dienst kunnen zijn.

Loopbaan coaching met 95% succesgarantie

Inmiddels hebben we ruim 1.2500 mensen gecoacht en meer dan 7.500 hoogvliegers getraind in (groot)luisterend en sprekend leiderschap.

Iedere twee jaar laten we een extern bureau een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren. Zo weten we dat 95% van onze gesprekspartners bereikt wat ze wil. Daar zijn we blij mee en trots op! Onze coachtrajecten en trainingen worden door coachees en opdrachtgevers met een 8,8 gewaardeerd.

Goed om te weten

Alles wat je vertelt blijft vanzelfsprekend binnenskamers. Wij hechten waarde aan onze afspraken. Afspraken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kosteloos geannuleerd of verzet worden. Je krijgt altijd een gratis portie liefde cadeau en ook zoveel koffie en thee als je wilt. Vraag rustig om meer als we onverhoopt geheel opgaan in je verhaal. Verder heb en houd je altijd de regie over jouw traject. Je mag het altijd volstrekt met ons oneens zijn. Hoe helderder jouw ‘nee!’ hoe sneller we bij jouw ‘ja’s’ komen. We vinden altijd een manier van werken die bij jou past. We schenken vertrouwen en dagen je uit.

Ons motto

Je mag zijn wie je bent,
om te worden wie je bent,
maar nog niet kunt zijn.
En je mag het worden,
op jouw manier
en in jouw tijd.
Vrij naar Dr. Anna Terruwe

Ondernemer coaching en executive coaching

Doe je al wat je echt graag wilt en wil je verder? Kies dan voor een ondernemerscoach voor de langere termijn. Iemand die, als een persoonlijk commissaris, oog heeft voor jouw potentieel en een rotsvast vertrouwen in jouw onderneming, plannen of wensen. Iemand die toezicht houdt op jouw persoonlijke én zakelijke groei en ontwikkeling. Je regelmatig focus, reflectie en inspiratie biedt. En die je bovendien in contact brengt met mensen die van belang zijn voor het realiseren van je dromen. Zodat je in je eigen tempo je doel(en) realiseert om uiteindelijk te stralen en excelleren in wat je het liefst doet. Haagse Hoogvliegers brengt je waar je wilt zijn. Met 100% aandacht en 95% succesgarantie. Alles wat je met ons deelt blijft natuurlijk binnenskamers.

Prijzen coaching

 • 4 x 1,5 uur voor € 1.000
 • 6 x 1,5 uur voor € 1.500
 • 8 x 1,5 uur voor € 2.000
 • Vaak worden onze coachtrajecten aangevuld met 4 sessies bij gespecialiseerde coaches en trainers. Dit aanvullende pakket kost 1.200 Euro excl. BTW. Zo kunnen we een holistisch pakket aanbieden dat ervoor zorgt dat je duurzaam kunt stralen en excelleren.
 • Deze prijzen zijn incl. BTW voor particulieren en ZZP’ers en exc. BTW voor MKB bedrijven, grote bedrijven en overheidsorganisaties.
 • Kijk op onze website bij blogs of er actuele subsidies zijn of vraag je HR adviseur / A&O fonds naar de mogelijkheden.

Op al onze gesprekken en trajecten zijn onze beloftes en algemene voorwaarden van toepassing.

Referenties

“Dank je wel voor jouw kracht en inspirerende woorden. Dank je wel voor je openheid en compassie. Onze ontmoetingen hebben me meer gebracht dan ik me had kunnen voorstellen. Wat is het fijn om te mogen ervaren dat ik dit pad niet alleen hoef te bewandelen en dat ik me mag omringen met mensen zoals jij, die vanuit hun voelbaar oprechte interesse, het beste in me naar boven weten te halen. Je bent een bijzonder mens. Ook jouw aanbod om de lancering van mijn BEDRIJF :)) onder jouw vleugels te mogen testen vind ik heel mooi. Ik heb meteen bij thuiskomst een paar ideeën op papier gezet, het zaadje is dus geplant. Deze ideeën wil ik in alle rust uitwerken, bedenken wat ik echt wil. Mijn verwachting is dat de lancering dus wel even op zich laat wachten, maar uitstel is in mijn geval zeker geen afstel! ” – Coachee Dierenbescherming Nederland

Petra is een geweldige coach: ze luistert met hoofd en hart zodat ze niet alleen hoort wat je zegt, maar ook wat je niet (woordelijk) zegt. Hierdoor pikt ze in korte tijd veel informatie op waarmee ze allerlei verbanden weet te leggen en zo snel tot de kern weet door te dringen. Daarnaast beschikt Petra over brede theoretische en praktische kennis en vaardigheden waarmee ze mij in korte tijd flink op weg geholpen heeft. Ik kan me geen betere coach wensen! – Richard van Kampen – Business Proces Manager KLM

“Petra wérkt! Op een belangrijk punt in mijn carrière wist Petra in een paar gesprekken te achterhalen wat ik écht wilde. Ze attendeerde me op dé vacature waar mijn talenten optimaal tot z’n recht komen en introduceerde me vervolgens bij collega’s van mijn huidige organisatie. De coaching vaardigheden, haar netwerk en haar creativiteit zijn ongekend!” – Frank Kam – Service Manager en Opleidingsmanager

Coachvragen

Waarmee mensen zich vaak bij ons melden zijn:

 • Ik sta op een kruispunt in mijn leven – wat nu?
 • Ik ben toe aan de volgende stap in mijn carrière;
 • Ik loop energetisch snel leeg en wil me graag duurzaam energieker voelen;
 • Ik wil meer focus, richting en zingeving in leven en werk;
 • Als ondernemer zoek ik verdieping, verbreding en inspiratie;
 • Ik ben vaak met het leven mee gestroomd. Nu wil ik zelf bewuste keuzes maken;
 • Hoe kan ik met mijn HB kwaliteiten optimaal floreren in leven en werk?;
 • Er wringt ‘iets’ – maar wat?;
 • Ik leef ‘met de handrem erop’ en wil graag voluit leven en liefhebben – hoe doe ik dat?;
 • Ik wil me weer verbonden voelen met mezelf, anderen en mijn omgeving;
 • Ik wil mijn sprekend/luisterend leiderschap naar een hoger niveau brengen;
 • Ik wil beter leren omgaan met ‘rode’ mensen (haantjes);
 • Ik heb last van faal/succesangst;
 • Ik wil eerste hulp bij een (dreigende) burn-out, bore-out of depressie;
 • Ik wil meer draagvlak voor mijn (briljante) ideeën. Gelijk hebben, is niet gelijk krijgen …;
 • Ik wil een heldere visie formuleren en deze goed kunnen overbrengen;
 • Ik wil mijn bedrijf overdragen en wil me voorbereiden op mijn volgende levensfase.

Je bent bij ons van harte welkom als je behoefte hebt aan een kundige en stevige gesprekspartner: iemand die niet schrikt van je ambities, intense gevoelens en snelle denk- en schakelvermogens. Je zoekt iemand die goed en gedisciplineerd naar je verhaal kan luisteren en de juiste vragen stelt. Iemand die snel tot de kern komt waar het voor jou om gaat en die je bovendien actief introduceert in een voor jou interessant netwerk.

Herkenbaar? Dan ben je (waarschijnlijk) bij ons aan het juiste adres én van harte welkom!

Neem gerust contact op voor een gratis vrijblijvende kennismaking (15 min)