Als blikken konden blozen

Bij Haagse Hoogvliegers spannen wij ons tot het uiterste in onze gesprekspartners te bieden wat zij nodig hebben. Dat kan focus zijn, reflectie, groei inspiratie en/of concrete netwerkcontacten. Wij waarderen het zeer als onze gesprekspartners onder woorden willen brengen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Hier krijgen wij echter wel rode konen van...

Bij Haagse Hoogvliegers spannen wij ons tot het uiterste in onze gesprekspartners te bieden wat zij nodig hebben. Dat kan focus zijn, reflectie, groei inspiratie of concrete netwerkcontacten. Wij waarderen het zeer als onze gesprekspartners onder woorden willen brengen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Wat waardevol was en wat wij nog meer kunnen doen om te excelleren. Vandaag ontvingen we zulke warme woorden:

“Dank je wel voor jouw kracht en inspirerende woorden. Dank je wel voor je openheid en compassie. Onze ontmoetingen hebben me meer gebracht dan ik me had kunnen voorstellen. Wat is het fijn om te mogen ervaren dat ik dit pad niet alleen hoef te bewandelen en dat ik me mag omringen met mensen zoals jij, die vanuit hun voelbaar oprechte interesse, het beste in me naar boven weten te halen. Je bent een bijzonder mens.  

Ook jouw aanbod om de lancering van mijn BEDRIJF :)) onder jouw vleugels te mogen testen vind ik heel mooi. Ik heb meteen bij thuiskomst een paar ideeen op papier gezet, het zaadje is dus geplant. Deze ideeen wil ik in alle rust uitwerken, bedenken wat ik echt wil. Mijn verwachting is dat de lancering dus wel even op zich laat wachten, maar uitstel is in mijn geval zeker geen afstel!”

Als blikken konden blozen…

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *