Beeldspraak – spelen met zinnige beelden I Verloting 2 ‘zwerfsets’

Beeldspraak spelen met zinnige beelden – Samen met Anouscha Visser ontwikkelde onze ‘Minister voor Liefde’ Marianne Zuur, in het dagelijks leven programmamaker, gespreksleider, tekenaar en groepsfacilitator, een prachtige kaartenset.

Deze kaartenset is geschikt voor iedere coach of trainer die zijn/haar coachees wil helpen om via beelden een diepere laag in zichzelf aan te boren.

Anouschka: “Beeldspraak is een kaartenset voor iedereen die graag woorden heeft bij wat zich aandient. Soms hebben we bij gedachten nog geen tekst en is er (nog) geen taal voor wat ons bezighoudt. Beelden kunnen helpen woorden te vinden, zodat denken, voelen en weten kunnen groeien”.

Marianne: “De tekeningen zijn zo gekozen dat systemische wetmatigheden, plek, ordening en balans, kunnen worden onderzocht en/of besproken. De kaarten en werkvormen geven je de mogelijkheid patronen te ontdekken, betekenissen te herwaarderen en openen hiermee de weg naar keuzes.

De kaartenset bestaat uit 48 kaarten met een tekening en een handleiding met werkvormen.

We verloten twee zwerfsets. Zo kun je ervaren of het werken met beelden bij je past en of het iets voor jou en je cliënten is. De maakster Marianne Zuur nodigt je van harte uit om de set na 6 tot 8 weken door te geven aan iemand in je netwerk.

Is Beeldspraak écht iets voor jou? Of voor een trainer/coach in je netwerk? We verloten 2 zwerfsets…!

Stuur dan een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en vermeld in de titel ‘Beeldspraak’. Zet in de mail je adresgegevens of de adresgegevens van diegene die je deze mooie kaartenset gunt. We verloten 2 zwerfsets onder de eerste 10 respondenten, na publicatie van dit artikel in onze nieuwsbrief (september 2020). De namen van de winnaars maken we op onze website bekend en worden doorgegeven aan de maakster Marianne Zuur.

Je kunt de kaartenset t.w.v. € 19,50 + verzendkosten ook direct hier bestellen. Bij deze kaartenset zitten ook ‘lege kaarten’. Op de website beeldspraak vind je tevens meer informatie als je interesse hebt in de workshops die de makers aanbieden.

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]