Beeldspraak – spelen met zinnige beelden I Verloting 2 ‘zwerfsets’

Beeldspraak spelen met zinnige beelden – Samen met Anouscha Visser ontwikkelde onze ‘Minister voor Liefde’ Marianne Zuur, in het dagelijks leven programmamaker, gespreksleider, tekenaar en groepsfacilitator, een prachtige kaartenset.

Deze kaartenset is geschikt voor iedere coach of trainer die zijn/haar coachees wil helpen om via beelden een diepere laag in zichzelf aan te boren.

Anouschka: “Beeldspraak is een kaartenset voor iedereen die graag woorden heeft bij wat zich aandient. Soms hebben we bij gedachten nog geen tekst en is er (nog) geen taal voor wat ons bezighoudt. Beelden kunnen helpen woorden te vinden, zodat denken, voelen en weten kunnen groeien”.

Marianne: “De tekeningen zijn zo gekozen dat systemische wetmatigheden, plek, ordening en balans, kunnen worden onderzocht en/of besproken. De kaarten en werkvormen geven je de mogelijkheid patronen te ontdekken, betekenissen te herwaarderen en openen hiermee de weg naar keuzes.

De kaartenset bestaat uit 48 kaarten met een tekening en een handleiding met werkvormen.

We verloten twee zwerfsets. Zo kun je ervaren of het werken met beelden bij je past en of het iets voor jou en je cliënten is. De maakster Marianne Zuur nodigt je van harte uit om de set na 6 tot 8 weken door te geven aan iemand in je netwerk.

Is Beeldspraak écht iets voor jou? Of voor een trainer/coach in je netwerk? We verloten 2 zwerfsets…!

Stuur dan een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en vermeld in de titel ‘Beeldspraak’. Zet in de mail je adresgegevens of de adresgegevens van diegene die je deze mooie kaartenset gunt. We verloten 2 zwerfsets onder de eerste 10 respondenten, na publicatie van dit artikel in onze nieuwsbrief (september 2020). De namen van de winnaars maken we op onze website bekend en worden doorgegeven aan de maakster Marianne Zuur.

Je kunt de kaartenset t.w.v. € 19,50 + verzendkosten ook direct hier bestellen. Bij deze kaartenset zitten ook ‘lege kaarten’. Op de website beeldspraak vind je tevens meer informatie als je interesse hebt in de workshops die de makers aanbieden.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *