Beter in gesprekstechnieken I We verloten 2 boeken t.w.v. 24,95 Euro

Beter in gesprekstechnieken – “Gesprekken voeren doe je de hele dag door. Veel gesprekken voer je gewoon omdat je elkaar tegenkomt. Andere gesprekken zijn serieuzer van aard. Je houdt een interview voor een onderzoek, je voert een gesprek met je studiebegeleider of je probeert een stageplek te krijgen. Je wilt een doel bereiken en dat wil die ander vaak ook. Dit boek is bedoeld om je bewust te maken van de verschillende factoren die bepalen of je gesprek slaagt of niet.”

Het boek Beter in gesprekstechnieken helpt je om je inzicht in en vaardigheden met het voeren van gesprekken te vergroten. In negen hoofdstukken komen alle technieken aan bod waar je tijdens je studie of werk mee te maken krijgt, zoals feedback geven en ontvangen, confronteren, coachen, interviewen, vergaderen, telefoneren en relationele verkoopgesprekken voeren. Ook gaat het boek in op het beter leren verkopen van jezelf. Daarnaast leer je wat de essentie van communiceren is en welke elementaire gespreksvaardigheden je nodig hebt.

In elk hoofdstuk vind je diverse oefeningen die je zelf kunt doen. Docenten ook gebruik maken van de oefeningen in hun lessen, zoals de verschillende rollenspellen in het boek.

Het boek is geschreven door Marike van den Berg, trainer communicatie- en managementvaardigheden, organisatieadviseur en leidinggevende bij verschillende organisaties, zoals op dit moment de Nationale Politie, en Yvette Molin is trainer en ondernemer bij Kenneth Smit, waar ze management-, verkoop- en communicatietrainingen geeft. Daarnaast is zij Insights Discovery Practitioner.

Dit boek maakt deel uit van de serie Beter in…. Van de Academieservice (hoger onderwijs, management en ICT) een imprint van Boom Uitgevers in Amsterdam.  Deze serie richt zich in het bijzonder op HBO-studenten en is door de toegankelijke opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie.

Beter in gesprekstechnieken winnen?

Schrijf een mail met in de titel: ‘Beter in gesprekstechnieken’ naar petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en vermeld duidelijk je adresgegevens.

We verloten de boeken onder de eerste 10 reacties en wensen je alvast veel lees- en verhoogd gespreksplezier!

 

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je éérst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]