Beter in gesprekstechnieken I We verloten 2 boeken t.w.v. 24,95 Euro

Beter in gesprekstechnieken – “Gesprekken voeren doe je de hele dag door. Veel gesprekken voer je gewoon omdat je elkaar tegenkomt. Andere gesprekken zijn serieuzer van aard. Je houdt een interview voor een onderzoek, je voert een gesprek met je studiebegeleider of je probeert een stageplek te krijgen. Je wilt een doel bereiken en dat wil die ander vaak ook. Dit boek is bedoeld om je bewust te maken van de verschillende factoren die bepalen of je gesprek slaagt of niet.”

Het boek Beter in gesprekstechnieken helpt je om je inzicht in en vaardigheden met het voeren van gesprekken te vergroten. In negen hoofdstukken komen alle technieken aan bod waar je tijdens je studie of werk mee te maken krijgt, zoals feedback geven en ontvangen, confronteren, coachen, interviewen, vergaderen, telefoneren en relationele verkoopgesprekken voeren. Ook gaat het boek in op het beter leren verkopen van jezelf. Daarnaast leer je wat de essentie van communiceren is en welke elementaire gespreksvaardigheden je nodig hebt.

In elk hoofdstuk vind je diverse oefeningen die je zelf kunt doen. Docenten ook gebruik maken van de oefeningen in hun lessen, zoals de verschillende rollenspellen in het boek.

Het boek is geschreven door Marike van den Berg, trainer communicatie- en managementvaardigheden, organisatieadviseur en leidinggevende bij verschillende organisaties, zoals op dit moment de Nationale Politie, en Yvette Molin is trainer en ondernemer bij Kenneth Smit, waar ze management-, verkoop- en communicatietrainingen geeft. Daarnaast is zij Insights Discovery Practitioner.

Dit boek maakt deel uit van de serie Beter in…. Van de Academieservice (hoger onderwijs, management en ICT) een imprint van Boom Uitgevers in Amsterdam.  Deze serie richt zich in het bijzonder op HBO-studenten en is door de toegankelijke opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie.

Beter in gesprekstechnieken winnen?

Schrijf een mail met in de titel: ‘Beter in gesprekstechnieken’ naar petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en vermeld duidelijk je adresgegevens.

We verloten de boeken onder de eerste 10 reacties en wensen je alvast veel lees- en verhoogd gespreksplezier!

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *