Blik Vooruit! En ontvang 1000 Euro voor een training naar keuze – voor rijksambtenaren

Biografie trauma werkboek

Blik Vooruit Scholingsregeling – Ben je rijksambtenaar en heb je zin in een opleiding in 2024? Vraag dan 1.000 Euro aan voor een training naar keuze!

Werk jij drie jaar of langer in dezelfde functie bij het Rijk en vind je het tijd om iets nieuws te leren? Grijp nu je kans en maak gebruik van de scholingsregeling ‘Blik vooruit’ van het A&O Fonds Rijk.

Bij Haagse Hoogvliegers kunnen we je vanuit deze regeling verschillende trainingen (zeg gerust: succesnummers) aanbieden: Excellent communiceren voor sapio-sexuelen  (=Grootluisteren), Excellent Debatteren, Pijnleren, Speechen als Obama (retorica), Speechen als Shakespeare (applaus technieken), Mindfullness voor Hoogvliegers, Magnetisch Charisma (excellent energiemanagement in grote groepen), Deep-Consent, Stemexpressie, Samenwerken, Systemische conflictdynamiek & mediation en Maatschappelijke Systeem opstellingen etc.

In 2024 hebben we zelf heel veel zin in het organiseren van een dagtraining Eigentijds ondernemern samen met de Economy Transformers (voor ondernemers die hun bedrijf of organisatie ‘van zichzelf’ willen laten zijn) en een LARP – training. Een Live Action Role Play – is super waardevol als je ‘aan den lijve’ wilt ervaren hoe een nieuwe functie uitoefenen voelt. Zodat je deze ervaringen kan meenemen in je ontwikkeling en besluiten. Hier vind je meer informatie over deze twee trainingen. 

Voor alle trainingen geldt: we hebben minimaal 8 (en maximaal 12) mensen nodig om een dag te kunnen organiseren. Geef graag aan waar jouw belangstelling naar uit gaat, dan kunnen wij kijken of we een leuke groep hoogvliegers kunnen formeren.

De kosten per training bedragen 500 Euro excl. BTW per dag – dit is uiteraard incl. zoveel koffie en thee als je wilt, lekkers en lunch. Onze trainingen vinden plaats in het Carlton Ambassador Hotel in het centrum van Den Haag.

De LARP training is duurder omdat hier veel meer trainers en begeleiders aan meewerken. De kosten van een LARP training bedragen 1.250 Euro excl. BTW per dag.

Spreekt één van deze trainingen je aan? Of wellicht heb je interesse in meerdere trainingen? Geef dat graag per mail door aan: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl. Als er voldoende animo is voor een bepaalde training stellen we een datum voor. Dan kun je je definitief inschrijven.

Blik vooruit – De scholingsregeling in het kort

  • De scholingsregeling is een subsidie van maximaal €1.000,- voor de kosten van een cursus of opleiding die gericht is op je TOEKOMSTIGE functie. Inclusief inschrijf- en examengeld, verplicht gesteld studiemateriaal en btw.
  • De cursus, opleiding of het ervaringscertificaat draagt bij aan je volgende loopbaanstap;
  • De cursus, opleiding of het ervaringscertificaat is niet noodzakelijk om je huidige werk te doen.
  • Je bepaalt zelf welke cursus of opleiding je wilt gaan doen, zolang deze maar is gericht op het ontwikkelen van je loopbaan binnen of buiten de rijksoverheid.
  • Je komt in aanmerking voor de scholingsregeling als je een medewerker bent die valt onder de sector Rijk* en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Een voorwaarde is ook dat je nog niet eerder gebruikgemaakt hebt van de regeling ‘Blik Vooruit’.

Bij Haagse Hoogvliegers stellen we graag een persoonlijk opleidingstraject voor je samen, bestaande uit verschillende sessies met collega trainers. Neem contact op voor de mogelijkheden: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl of bel: 06-33803867

* Medewerkers van Defensie/Politie/Rechterlijke Macht/Decentrale overheden/Onderwijssectoren vallen niet onder de sector Rijk. Ook medewerkers van zelfstandige bestuursorganen (met uitzondering van de Autoriteit Persoonsgegevens) kunnen geen gebruik maken van de regeling.

Indien je tijdelijk andere werkzaamheden verricht, op grond van artikel 58 ARAR of op basis van interim functievervulling (IF), telt deze periode ook mee voor de drie jaar als je in je oorspronkelijke functie blijft aangesteld. Een periode als uitzendkracht bij het Rijk telt niet mee voor de termijn van drie jaar.

Aanmelden voor de Blik Vooruit Scholingsregeling

  • Check eerst of je in aanmerking komt voor de regeling. Dat kan door op deze plek een account aan te vragen. Je weet dan binnen een paar minuten of je aan de voorwaarden voldoet.
  • Voldoe je aan de voorwaarden dan ontvang je een e-mail met uitleg over de verdere aanvraag.
  • Je kunt je voor deze regeling aanmelden via het digitaal dossier van Blik Vooruit.

Heb je vragen over Blik vooruit, dan kun je de adviseurs van deze regeling bereiken via: blikvooruit@caop.nl of 070 376 5759.

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

Het CoachKwartiertje – Soms heb je NU behoefte aan een luisterend oor. Warme aandacht voor JOU. Een paar goede vragen die zaken verhelderen of in een ander licht zetten. Liefdevolle en heldere reflectie van een neutraal persoon. Intervisie over een lastige casus. Voor al die momenten is het Coachkwartiertje bedoeld. Het CoachKwartiertje is een kort […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]