Buitenkans! 5-daagse DPC training Mediation & Conflicthantering in Ierland

Enkele jaren geleden hebben wij de training Dialogue for Peaceful Change (DPC) gevolgd bij Stichting Oikos. Deze training is zeer geschikt voor mensen die zich willen trainen in conflicthantering en mediation. Wij hebben deze training als buitengewoon waardevol ervaren en geven inmiddels delen van alle opgedane kennis door in de vorm van onze Ik Luister Je Groot Training. We kunnen je de hele 5 daagse training van harte aanbevelen. De geboden kwaliteit overstijgt de prijs in een veelvoud. Dus... DOEN! Hieronder vind je meer informatie en ook op de website kun je er alles over lezen.

DPC training in Noord-Ierland

Wat?            
Een 5 daagse training in de DPC-methode voor conflicthantering.

Wat kost het?  
675 euro, inclusief overnachting, maaltijden en materialen, exclusief vliegreis (NB Dit is een unieke kans vanwege een externe financiering. Normaal betaal je zeker het dubbele!).

Waar?    
In het wereldbekende Peace & Reconciliation Center Corrymeela (Noord Ierland).

Wanneer?   
5-9 september 2015 (aankomst op 4 september en vertrek op 10 september).

Wat is DPC?     
De DPC-methode is ontstaan uit de praktijk: mensen uit bijna alle continenten hebben bijgedragen aan een methode voor conflicthantering. De methode is gebaseerd op uitgebreide ervaring in zowel kleinschalige als grootschalige conflict situaties.

De methode is ook gericht op de praktijk: je leert aan de hand van (je eigen) praktijkvoorbeelden en kunt nieuw geleerde tools meteen toepassen.

Wat leer ik?  
DPC biedt een methode die je helpt om conflictsituaties beter te analyseren en een strategie te bepalen. Je krijgt meer inzicht in de dynamieken in een conflict en in je eigen reflexen.

Je wordt je bewust van je vaardigheden en je valkuilen. Je krijgt uitgebreide training in mediative dialogue, inclusief gesprekstechnieken.

Wat kan ik?  
Na de training treedt je conflicten zelfbewuster tegemoet en weet ze constructief op te pakken. Ook heb je tools in handen die kunnen helpen wanneer anderen een (belangen)conflict hebben.

Wie ook?   
Ruim 1100 mensen over de hele wereld zijn al getraind in de DPC methode. DPC werkt met internationaal gecertificeerde trainers.

Meer info?

Kijk op de website: www.stichtingoikos.nl/dpc

of neem contact op met Ingeberte Uitslag, DPC trainer en senior programma medewerker
Stichting Oikos
Postbus 19170

3501 DD  UTRECHT

tel. ++31 (0)30 236 15 00
fax ++31 (0)30 236 49 03
i.uitslag@stichtingoikos.nl
www.stichtingoikos.nl

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *