Buitenkans! 5-daagse DPC training Mediation & Conflicthantering in Ierland

DPC training in Noord-Ierland

Wat?            
Een 5 daagse training in de DPC-methode voor conflicthantering.

Wat kost het?  
675 euro, inclusief overnachting, maaltijden en materialen, exclusief vliegreis (NB Dit is een unieke kans vanwege een externe financiering. Normaal betaal je zeker het dubbele!).

Waar?    
In het wereldbekende Peace & Reconciliation Center Corrymeela (Noord Ierland).

Wanneer?   
5-9 september 2015 (aankomst op 4 september en vertrek op 10 september).

Wat is DPC?     
De DPC-methode is ontstaan uit de praktijk: mensen uit bijna alle continenten hebben bijgedragen aan een methode voor conflicthantering. De methode is gebaseerd op uitgebreide ervaring in zowel kleinschalige als grootschalige conflict situaties.

De methode is ook gericht op de praktijk: je leert aan de hand van (je eigen) praktijkvoorbeelden en kunt nieuw geleerde tools meteen toepassen.

Wat leer ik?  
DPC biedt een methode die je helpt om conflictsituaties beter te analyseren en een strategie te bepalen. Je krijgt meer inzicht in de dynamieken in een conflict en in je eigen reflexen.

Je wordt je bewust van je vaardigheden en je valkuilen. Je krijgt uitgebreide training in mediative dialogue, inclusief gesprekstechnieken.

Wat kan ik?  
Na de training treedt je conflicten zelfbewuster tegemoet en weet ze constructief op te pakken. Ook heb je tools in handen die kunnen helpen wanneer anderen een (belangen)conflict hebben.

Wie ook?   
Ruim 1100 mensen over de hele wereld zijn al getraind in de DPC methode. DPC werkt met internationaal gecertificeerde trainers.

Meer info?

Kijk op de website: www.stichtingoikos.nl/dpc

of neem contact op met Ingeberte Uitslag, DPC trainer en senior programma medewerker
Stichting Oikos
Postbus 19170

3501 DD  UTRECHT

tel. ++31 (0)30 236 15 00
fax ++31 (0)30 236 49 03
i.uitslag@stichtingoikos.nl
www.stichtingoikos.nl

 

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]