Coaching & Training: Haagse Hoogvliegers nu huiscoach talentvolle trainees VNG

Coaching & Training: Haagse Hoogvliegers nu huiscoach voor talentvolle trainees bij de VNG in Den Haag.

Coaching van jong talent net zo waardevol als coaching van ervaren medewerkers

De VNG selecteert Jong Talent en biedt hen een interessant ontwikkeltraject en verschillende werkervaringsplaatsen binnen de lokale overheid. Doel van het traject is om talent te vinden én te behouden voor gemeenten. Het traineeship is gericht op studenten van het hbo en de universiteit. Bijna afgestudeerden of pas afgestudeerden met net een jaar werkervaring kunnen zo ontdekken welke mogelijkheden een gemeente hen kan bieden en vice versa natuurlijk.

Haagse Hoogvliegers coacht en begeleidt talentvolle en ambitieuze trainees met ‘bijzondere breinen’ bij het creëren van en inwerken op hun ideale leer- en ontwikkelplek. We sterken hen in hun eigen kracht zodat zij met zelfvertrouwen overeind blijven in complexe situaties, tegenover ‘rode bazen’ en mondige ervaren krachten. We bieden focus, inspiratie en reflectie zodat zij zich niet ‘stukrennen’ en rustig en gestaag hun meters maken in het ontwikkelen van hun talenten en professionaliteit. Loopbaanbegeleiding biedt op ieder moment in je carrière, of je nu starter bent of zeer ervaren, de mogelijkheid om in veilige setting leuke en lastige situaties te bespreken en nieuw gedrag te oefenen, zodat je het wezenlijke kun verwerkelijken.

Ook iets voor jou, zo’n traineeship bij de VNG? Klik dan hier voor meer informatie.

Iets voor jouw gemeente? Kijk dan hier voor meer informatie.

Zoek je ook goede coaches en/of trainers voor jouw traineepool?

Neem dan contact op  met Petra Hiemstra – 06-338038678 of petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl voor de mogelijkheden. We kijken er naar uit om jouw talenten met ‘bijzondere breinen’: jong/oud, dik/dun, blank/zwart, man/vrouw (opnieuw) te laten stralen en excelleren.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *