Dagtraining Hit’m Heart werd gewaardeerd met een 9,4!

Bij Haagse Hoogvliegers bieden we in aanvulling op onze cognitieve coaching regelmatig meer ervaringsgerichte trainingen, workshops en masterclasses aan, zoals Coaching met paarden of een boksworkshop als 'Hit 'm Heart'. Juist de combinatie wordt door onze gesprekspartners als zeer waardevol ervaren.

Na een al zeer succesvolle lancering in 2014 werd de dagtraining Hit’m Heart afgelopen vrijdag nóg hoger gewaardeerd met een 9,4. Een resultaat waar trainers Laura Soudijn en Willemijn Kamphuisen verguld mee zijn. Deelnemers waarderen het prettige en veilige leerklimaat bij Haagse Hoogvliegers. Zij voelden zich door de trainers als deelnemer gezien, gehoord en erkend. Deelnemers schreven:
“De trainers spelen heel flexibel in op het moment en de persoonlijke wensen van de groepsleden”. “Zij hielpen mij mijn leervraag te transformeren”. “Het boksen is een supersterke metafoor. Door de handreikingen van de trainers heb ik stappen gezet, die ik niet verwacht had te zetten. Dank jullie wel hiervoor”. En: “De kracht van deze training is juist dat zij me uit mijn denken haalt, me laat ervaren en voelen”.

Ook dit najaar zullen we weer ervaringsgerichte trainingen en workshops aanbieden. Heb je een specifieke wens? Geef die graag aan ons door. We zijn altijd op zoek naar de allerbeste trainers voor onze gesprekspartners en relaties en bieden hen een lanceerpodium aan. Dat levert de trainers én de deelnemers altijd een goede training, goede reflecties en een interessant nieuw netwerk op.

 

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *