Er was eens een zieltje I Winnaars

De winnaars van “Er was eens een Zieltje”, het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen, zijn Annemarie van Luttikhuizen en José Packbier. Van harte gefeliciteerd. Het boek komt vandaag per post naar jullie toe. Veel (voor)leesplezier gewenst met dit mooie sprookjesboek.

‘Er was eens een “Er was een een Zieltje, dat van bovenaf de aarde bekeek. Ze was erg onder de indruk van wat zich daar beneden allemaal afspeelde en het leek haar geweldig om daar ook te zijn. Elke dat rende ze naar de plek vanwaaruit ze de aarde goed kon overzien en steeds zuchtte ze diep: ‘Kon ik daar ook maar naar toe…”

door Petra Hiemstra, 7 november 2019

Er was eens een zieltje

Het boek is een aanrader voor alle ouders die hun kinderen náást het religieuze en Darwinistische perspectief óók het spirituele perspectief mee willen geven.

Het boek gaat over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf? En hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden? Het Zieltje wordt ondersteund door engel Bajiri.

De jonge lezer of luisteraar leert door het verhaal hoe het leven op aarde ervaren kan worden, als je door de ogen van de ziel kijkt. Ook biedt het verhaal troost voor jong en oud, door het inzicht dat als een ziel(tje) sterft, het terug naar Huis keert.

Dit alles wordt op een leuke en eenvoudige manier verteld. Je wordt door het Zieltje meegenomen op haar grote avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je misschien opnieuw laten ontdekken wie je werkelijk bent, waar je eigenlijk vandaan komt, wat de bedoeling is van jouw bestaan hier op aarde én dat je niet bang hoeft te zijn voor de dood.

De prachtige illustraties in dit boek zijn van Inge Ingrid Heezen.

Is dit boek écht iets voor jou?

Je kunt het boek hier direct bestellen. Handgeschilderde pinspeltjes van Zieltje en Bajiri kun je bestellen via: www.inge-ingrid.nl (zolang de voorraad strekt)

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *