Er was eens een Zieltje… I Boekbespreking en verloting

“Er was een een Zieltje, dat van bovenaf de aarde bekeek. Ze was erg onder de indruk van wat zich daar beneden allemaal afspeelde en het leek haar geweldig om daar ook te zijn. Elke dat rende ze naar de plek vanwaaruit ze de aarde goed kon overzien en steeds zuchtte ze diep: ‘Kon ik daar ook maar naar toe…”

“Er was eens een Zieltje”, is het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar bestseller “Het sprookje van de dood.”

boekbespreking door Petra Hiemstra, 16 oktober 2019

Er was eens een zieltje

Het boek is een aanrader voor alle ouders die hun kinderen náást het religieuze en Darwinistische perspectief óók het spirituele perspectief mee willen geven.

Het boek gaat over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf? En hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden? Het Zieltje wordt ondersteund door engel Bajiri.

De jonge lezer of luisteraar leert door het verhaal hoe het leven op aarde ervaren kan worden, als je door de ogen van de ziel kijkt. Ook biedt het verhaal troost voor jong en oud, door het inzicht dat als een ziel(tje) sterft, het terug naar Huis keert.

Dit alles wordt op een leuke en eenvoudige manier verteld. Je wordt door het Zieltje meegenomen op haar grote avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je misschien opnieuw laten ontdekken wie je werkelijk bent, waar je eigenlijk vandaan komt, wat de bedoeling is van jouw bestaan hier op aarde én dat je niet bang hoeft te zijn voor de dood.

De prachtige illustraties in dit boek zijn van Inge Ingrid Heezen.

Is dit boek écht iets voor jou? We verloten twee exemplaren t.w.v. 20,30 Euro

Onder onze nieuwsbrieflezers van oktober 2019 verloten we twee exemplaren. Is dit boek écht iets voor jou? Schrijf dan een mail naar: Petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en vermeld in de titel ‘Er was eens een Zieltje…’ Zet vervolgens je adresgegevens in de mail en dan verloten we het boek onder de eerste 10 reacties. De namen van de winnaars worden op onze website bekend gemaakt.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt het boek hier direct bestellen. Handgeschilderde pinspeltjes van Zieltje en Bajiri kun je bestellen via: www.inge-ingrid.nl (zolang de voorraad strekt)

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

Het CoachKwartiertje – Soms heb je NU behoefte aan een luisterend oor. Warme aandacht voor JOU. Een paar goede vragen die zaken verhelderen of in een ander licht zetten. Liefdevolle en heldere reflectie van een neutraal persoon. Intervisie over een lastige casus. Voor al die momenten is het Coachkwartiertje bedoeld. Het CoachKwartiertje is een kort […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]