Het Gouden Vonkje I Winnaars (& gratis als pdf!)

De winnaars van Het Gouden Vonkje zijn: Lisette Geel, Suus Gorter en Daan Louter – van harte gefeliciteerd. Het boek komt deze week naar jullie toe. Veel leesplezier gewenst. Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt hieronder de gratis pdf versie aanvragen!

Het Gouden Vonkje – gratis als PDF te bestellen

“In ieder mens, groot of klein, zit iets fonkelends gouds verstopt. In je buik, je ogen of in je hart. Denk je dat dat klopt? Sluit dan maar eens je ogen. Adem maar eens diep. En stel je maar eens voor, dat je in het donker liep.”

Zo begint het verhaal ‘Het Gouden Vonkje’, dat we volgens psycholoog en schrijfster Annemarie van Luttikhuizen allemaal in ons dragen. Zij maakte dit ontroerende prentenboek samen met illustrator Ingebritt ter Veld. Het is een warm verhaal over wie wij in essentie zijn. En doordat het verhaal op rijm geschreven is, is het (ook) fijn om (voor) te lezen.

Annemarie: Het Gouden Vonkje ontstond na een gesprek aan tafel met mijn kinderen Jasmijn, Ruben, Fabiënne en Anna. Mijn oma, ‘oude oma’ zoals mijn kinderen haar liefkozend noemden, was net overleden en dat hield ons allemaal enorm bezig.

Mijn kinderen vroegen mij: “Waar ga je heen als je dood gaat, mamma?” En ik vertelde hen wat ik zelf geloof: dat de dood niet bestaat. Dat het alleen een verandering van vorm is. Je lichaam houdt op te bestaan, maar het licht dat je ten diepste bent, daar kan nooit iets mee gebeuren. Dat lichtje neemt een andere vorm aan. Dat lichtje blijft altijd bestaan. Dat lichtje, dat is het gouden vonkje.

De dagen na ons gesprek zagen we in alles gouden vonkjes; in de lieveheersbeestjes in de tuin, de kat van onze buren, in zichzelf, in pappa en mamma. Er startte een gesprek dat tot op de dag van vandaag voort duurt. Het heeft niet alleen troost gebracht in ons gezin. Het heeft ook iets toegevoegd in ons leven om zo bewust te beseffen dat we in essentie licht zijn.

Als je dat licht in jezelf (weer) ziet en het groet in elk levend wezen dat je ontmoet, dan kan het niet anders dan dat dat licht groter wordt. Persoonlijk vind ik dat een prachtige gedachte.

Daarom is het mijn wens dat mijn boekje, in elk huis waar het (samen) gelezen wordt, liefde en licht brengt. Daarom bied ik het op mijn website Labels van Liefde gratis aan, als PDF.

Liever een écht exemplaar?

Je kunt het boekje, ter waarde van 13,95 Euro (plus verzendkosten) direct hier bestellen. Het boek heeft een afmeting van 20x20cm, bestaat uit 28 pagina’s en is voorzien van een harde kaft.

Over Annemarie van Luttikhuizen

Vanuit haar bedrijf ‘Ontketen jezelf, begeleidt psycholoog arbeid en organisatie Annemarie van Luttikhuizen individuen, teams en organisaties in ontwikkeling op psychologisch gebied. Haar specialiteit is: rust, helderheid en overzicht brengen in situaties waarin emoties een grote rol spelen. Zij werkt graag voor familiebedrijven en ondernemers die sterk verbonden zijn met hun business.

In december 2018 verscheen haar eerste boek ‘Ontketen jezelf’. Ze geeft graag en geregeld lezingen en workshops over haar boek en over haar visie op duurzame persoonlijke ontwikkeling. Meer weten? Klik hier.

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

Doneer een CoachKwartiertje – Heel regelmatig melden zich veelal zeer talentvolle jonge hoogvliegers bij ons, die graag gecoacht willen worden omdat ze ergens in hun studie of vroege loopbaan vastlopen. Zij hebben behoefte aan gerichte aandacht, iemand die hen helemaal kan zien en accepteren voor wie ze helemaal zijn en een stukje begeleiding in het […]

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor wethouders, burgemeesters, gedeputeerden en politici – Een aantal jaren geleden heb je bewust de keuze gemaakt voor de politiek. Veelal vanuit diepe waarden en overtuigingen heb je je samen met anderen ingezet voor dat wat jij belangrijk vindt voor mensen, organisaties en onze samenleving als geheel – op stedelijk, provinciaal, […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]