Liefdesroep (2017) van Hannah Cuppen winnen? We verloten twee exemplaren!

Liefdesroep is het verlangen van de ziel om gehoord te worden. We verzinnen van alles in ons leven om zogenaamd doof te blijven voor dat wat we echt voelen, wat echt belangrijk is en ons vervult. Dit boek leert je opnieuw luisteren. Eerst naar de ruis om je heen en dan voorzichtig naar het gefluister van binnenuit, dat Hanna zo prachtig liefdesroep heeft genoemd. – Inez van Oord, Happinez

Het recent verschenen boek Liefdesroep is het (logische) vervolg op de bestseller Liefdesbang van Hannah Cuppen. In haar eerste boek Liefdesbang, waarvan inmiddels ruim 25.000 exemplaren zijn verkocht, besprak therapeut, auteur en trainer Hannah Cuppen bindingsangst en verlatingsangst en wat je hieraan kunt doen. In haar tweede boek Liefdesroep pakt zij wederom een thema aan waar velen mee worstelen. Iedereen zoekt in zijn of haar leven naar invulling, vervulling en passie. Met of zonder een romantische relatie gaat het erom dat we vaak vergeten – of niet durven – om ons hart te volgen. Op haar eigen, aansprekende wijze roept Hannah Cuppen op, ze begeleidt, daagt uit en geeft praktische adviezen en voorbeelden om dit universele thema ‘luisteren naar de roep van je hart’ toegankelijk te maken. Als je voor jezelf en je passies durft te kiezen wordt je nu eenmaal een gelukkiger mens!

‘Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dit boek nodigt je uit om jouw unieke liefdesroep te volgen als richtingwijzer naar een bezield en vervuld leven’ – Hannah Cuppen

Liefdesroep wordt uitgegeven door AnkhHermes in Utrecht. Deze uitgeverij is een pionier op het gebied van bewustwording, spiritualiteit, gezondheid en nieuwe wetenschap. Zij geven boeken uit die je informeren, troosten of op scherp zetten, en altijd een cadeautje voor je ziel ervaren worden. Ze bieden lezers (h)erkenning, zijn eyeopeners en ondersteunend bij persoonlijke en spirituele groeimogelijkheden en geven voeding aan onze zelfhelende vermogens met informatie die verrast.

Liefdesroep – Richtingwijzer naar levensvervulling winnen? We verloten twee exemplaren.

Stuur een mail met in de titel ‘Liefdesroep’ naar petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en vermeld je adresgegevens. De boeken worden verloot onder de eerste 10 mensen die reageren. De winnaars maken we bekend op onze website.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *