Luistertraining ‘Ik Luister Je Groot’ gewaardeerd met een 8,4

Horen - Luisteren - Grootluisteren - Een kunst en een kunde - Met prettigere relaties, beter klantcontact en meer rust in hoofd en hart tot gevolg.

23-4-2015 – Echt goed luisteren en zodanig naar anderen luisteren dat zij gaan stralen en excelleren is een kunst en een kunde. Met prettigere relaties, beter klantcontact en meer rust in hoofd en hart tot gevolg. Bij Haagse Hoogvliegers geloven wij in ‘practice what you preach’. Wij bieden onze eigen ‘Ik Luister Je Groot’-training daarom regelmatig als lancering aan, om deze te vervolmaken. Van de deelnemers ontvangen we uitstekende feedforward hoe we deze training nóg aantrekkelijker kunnen maken om zo de beoogde 3000 (of 30.000) nieuwe mensen te trainen in het ‘grootluisteren’. De training werd gisteren goed gewaardeerd met een 8,4! Daar zijn we blij mee en trots op. Deelnemers gaven aan zeer te spreken te zijn over de duidelijke, praktische, ervaringsgerichte oefeningen, die het luisterniveau in de dagelijkse praktijk direct op een hoger niveau brengen. En die helpen op een hoger niveau te netwerken en luistermoeheid actief te voorkomen. Het theoretisch kader (Theorie U Otto Scharmer gecombineerd met Meesterschap) en de 6 luisterniveaus (Downloading, Defining, Debating, Dialogue, Discovery, Designing) werden als zeer interessant ervaren en mogen van de deelnemers uitgebreider en beeldender worden uitgediept.  Deelnemers vinden aan deze training goed passen bij VVE’s en binnen het onderwijs. Daar luisteren we goed naar natuurlijk en gaan we mee aan de slag.

Bij Haagse Hoogvliegers nodigen we deelnemers altijd van harte uit om hun eigen, extra waarde,  toe te voegen aan de lanceringen. Ditmaal bood congres- en evenement fotograaf Sjoerd van der Hucht aan een sfeerimpressie te maken van de training. We kijken uit naar de foto’s!

Jacques Hoogeveen, wijnproducent, gaf mede vorm aan hartelijke hosting en liet twee uitstekende wijnen uit Italië en Argentinië uit eigen productie proeven. We kijken uit naar zijn nieuwe lichting wijnen, die over enkele weken naar Nederland komen.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *